עבור לתוכן

מתלבט בין נורטון לפנדה

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה, עשיתי סריקת און ליין עם נורטון ועם פנדה באותו זמן, הנורטון מצא לי רק 3 או 5 וירוסים, את הוירוסים שהוא מצא האנטי וירוס שלי בעצמו לא מצא (נורטון אנטי וירוס 2003 מעודכן) ועשיתי סריקת און ליין עם האנטי וירוס של פנדה והוא מצא לי תישע וירוסים...

אז זה אומר שפנדה יותר טוב מנורטון? זה אומר שאני צריך לעבוד עם הפנדה מעכשיו?

פורסם

תמחק את הנורטון מהררר!

בדוק בהודעות הקודמות שלי, NAV מעודכן לא מצא על כמה מחשבים וירוסים ענתיקות שאפילו AVG6 לא מעודכן מצא, גם על המחשב שלי היה NAV 2004 מעודכן עם הכל והוא לא מצא לי תולעת מעצבנת בתוך הOvernet, חוץ מזה שהNAV לפעמים עושה בעיות בהתקנה שלו ולפעמים זה סיפור לגרום לו לעבוד במקרים האלו, אם לא משנים לו בהגדרות ל"Repair and than quirentine if unsuccessful", ברגע שיגלה וירוס שלא ניתן לריפוי, הוא לא יפסיק לתת לך הודעות עד שלא תפעיל מחדש את המחשב, הוא גוזל המון משאבים, ובנוסף לכל המגרעות האלו, לפני כמה ימים פורסם שהייתה בעיית אבטחה חמורה בNAV ובNorton Personal Firewall, שאיפשרה הפעלת תוכנה על המחשב וגם איפשרה הכנסת המחשב ללופ אינסופי.

אקיצר, NAV = חרא אנטיוירוס, מניסיון אישי, הפנדה יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

מה עד כדי כך??? כי חבר שלי כרגע אמר לי שהגירסאות שהוציאו לנורטון 2004 בהתחלה באמת היו מלאות וירוסים ועכשיו כבר יש גירסאות שהם יותר טובות מהקודמות... בכל מקרה, על איזה גירסא של פנדה אתה ממליץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים