עבור לתוכן

מחשב נייח לגיימינג כבד ב6000

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?

6100

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

מעדיף לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

אפשר לחרוג עד ל6700 שקל

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

משחקים חלקם קלים וחלקם כבדים,אולי מעט עריכה(פלות כבדה ורצינית,לא משמעותי לי העריכה עד כדי כך)

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

פורטנייט,פאבג,סיאס גו,קול אוף דיוטי בלאק אופס 3-4,ג'י טי איי 5,פיפא,אוברוואטץ' ועוד..

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

למסך 75Hz ןגם מתכנן לקנות מסך חדש ששם אחבר והוא יהיה 144Hz 

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

אין צורך(יש לי כבר את כל הדברים שגיימרים צריכים בערך),חושב על מסך חדש כמו שרשמתי מקודם

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

לא,כל מה שצריך להיות במחשב טוב שיהיה כולל(אולי לא צריך קונן דיסקים וווינדוס)

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

5-6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

לא מתכנן אוברקלוק

7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

בינתיים לא ולגבי ההרכבה מעדיף שיעשו לי כבר את ההרכבה בחנות ויביאו מוכן,לא יודע להרכיב את כל הרכיבים כראוי

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

ישנה העדפה לקנות מפלונטר או מיהב מחשבים,אשמח לשמוע על חנויות יותר טובות או מומלצות. איזור מגורי לכל צורך שהוא הוא הקריות ליד חיפה.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

עוד כבערך חודשיים,אולי לפני עדיין מעוניין לשמוע על הצעות דעות ומפרטים 

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

שמעתי המון על i5 8600 כך שהייתי מעדיף את המעבד הזה אבל ממש לא מחייב. ארצה כרטיס מסך טוב מינימום gtx 1070 מעדיף כבר 1080 כמובן אשמח לעזרה בזה,עצות והסברים.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

אפשר לשמור על אופק שדרוג המחשב,אולי אשפר לאחר כמה שנים חלק מהדברים אבל לא משהו ממש מאסיבי

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

קיבלתי אתה המפרט הזה אשמח לשמוע עליו גם דעות:

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?priceoffer=134486&sw=BK009!1&work=y&sn=BK008!1&products=CM8068403358607!1|TUF-B360-PLUS-GAMING!1|BLT2C8G4D26BFT4K!1|80NSJ6DHL4EC-PC!1|WD10EZEX!1|TIAA1D4M4BG49CNSBCYDXN!1|P110-Luce-NE550M!1|BK009!1|SERVICEFORUM!1|

ודבר אחרון גם אם אקנה את המחשב כשיצא דור חדש של כרטיסי מסך לא ממש אתעניין בהם.

תודה לעוזרים.

פורסם

PUBG משחק דיי כבד, ולהגיע ל-144Hz יהיה קשה.

ד"א אני רואה שכבר יצרת דיון דומה בעבר. כנראה שלא מצאת את התשובה שאתה מחפש?

עדיף קודם שתקנה את המסך ומשם נמשיך.

באיזה משחקים אתה כרגע משחק? האם אתה גיימר תחרותי?

פורסם
  • מחבר

רשמתי את כל המשחקים שאני משחק בהם כבר בפוסט. כן,לא בדיוק קיבלתי את התשובה בפוסט הקודם ככה שעכשיו מחקתי אותו. שוב תוכל לראות את המפרט ותראה שזה מפרט מעולה לדעתי ואיך שהבנתי,לגיימינג ולמשחקים שאוכל להריץ ב144Hz כמובן.

ואני לא תחרותי. יותר להנאה ככה שאני רוצה שהכל יעבוד חלק ולא יגרום לי להתעצבן מFPS נמוך וכאלה דברים. אני רוצה כמובן שכל ההגדרות יהיו על הכי גבוה ולגבי המסך לא לדאוג אני כבר אקנה עם המחשב. במפרט לא חייב להיות כולל מסך של 144Hz וגם אם כן אפשר להגיע עם מפרט עם מסך גג ל7000 שקל.

פורסם

במחיר כזה הייתי הולך על משהו מותאם אוברקלוק. המפרט שנתת סביר. זיכרונות טיפה יקרים.

אבל אני הייתי הולך על זה:

logo-dark.png
מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים
אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד 

מעבד: 1050 ₪ - * מבצע * - Six Core i5 8600K 3.6Ghz Coffee Lake S1151 Tray
קירור אוויר למעבד: 305 ₪ - Noctua NH-U14S
לוח אם: 499 ₪ - * מבצע * - ASRock Z370 Pro4
זכרון: 735 ₪ - * חדש במבצע * - 16GB (2x8G) Crucial Ballistix-Sport DDR4 2666Mhz RED CL16
כרטיס מסך: 2473 ₪ - * בקניית מחשב בלבד * - ZOTAC GTX1080 1607MHz - 1733Mhz DualFan
דיסק קשיח: 611 ₪ - * חדש * - XPG 480G SX8200 PCIE GEN3X4 M.2 2280 SSD
מארז + ספק: 510 ₪ - * מבצע * - Antec GX500 Window + ANTEC 650W 80+ MODULAR

מחיר סופי: 6183 ₪ למזומן 
 6306 ₪ לאשראי עד 12 תשלומים 
 6430 ₪ לאשראי עד 36 תשלומים

פורסם
  • מחבר

תודה על המפרט הוא גם נראה אחלה אבל לדעתי אוברקלוק זה לא בדיוק בשבילי. ויש לי שאלה למה הssd שבחרת כלכך יקר? לא עדיף לקחת 240GB ב250 שקל? 

פורסם

זה SSD מהיר בממשק NVMe M.2. והנפח הוא 480GB לא 240GB כמו שרשמת.

נראה לי שאם תבקש מהחנות הם יעשו לך אוברקלוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים