עבור לתוכן

i8700K או Ryzen 2700x לעריכת וידאו ותמונות

Featured Replies

פורסם
ציטוט של askme

קודם כל, לא מתנגח. רק שואל

ממש לא מתנגח. בטח, ברור...

מודעות עצמית בגובה מפלס ים המלח.

אם יש כמה חברי פורום (בודדים בהחלט) בעלי נטיה אינהרנטית להתנגח עם חברים אחרים רק לשם ההתנגחות,

כבודו הגיע למעמד של אלוף האלופים.   שמך בהקשר הזה הולך לפניך ברחבי הפורום מקצה לקצה.

לך תתקן את התדמית הזו, אם בכלל אפשר. אתגר קשה מעין כמוהו ונאחל לך בהצלחה, כולנו, כל החברים.

• תגובות 63
  • צפיות 9.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^^^

תודה  !!!   :)

פורסם

עבור השימושים הנ"ל אמליץ ללכת על ה-8700k ממספר סיבות:

1. מדובר בראש ובראשונה על עריכת תמונות בתוכנות שעברו אופטימיזציה למעבדי אינטל. גם אם המעבד יקר יותר ובפועל חוסך לך מעט - החסכון הוא משהו מצטבר.
2. לפי מה שאני מכיר את אדובי עם התמיכות שלהם - זה לא חכם לקחת מעבד ולקוות שבעתיד הוא יקבל בוסט ביצועים, גם אם זה הדבר שהכי מתבקש בעולם. כלומר, גם אם בפועל למעבד יש פוטנציאל לביצועים גבוהים יותר (בשל אקסטרה ליבות וכדומה), עדיין שום דבר לא מובטח.
3. היות ומדובר על עריכות וידאו קלות לרוב וכן השימוש בעריכות הללו הוא מועט לעומת עריכת תמונות בתוכנות שצויינו - שם בעיקר מהירות העבודה חשובה. לכן, גם פה - ראה סעיף ראשון.

היתרון העיקרי שאני רואה כרגע שבגללו כן AMD מהווה שיקול מסויים (מעבר להפרש הביצועים הקטן יחסית) זה הסוקט - רשמת שיכולת שדרוג עתידית היא חשובה - לכן כאן בא היתרון ב-AMD. הבעיה היא שלרוב לא משדרגים מעבד לאחר 1-2 דורות וכן למרות הצהרות כאלו ואחרות - עדיין התאימות אינו מובטחת, אף אחד לא נביא. לבן ההמלצה שלי כאן באה בעיקר בהתבסס על המצב הנוכחי.

פורסם

נו, אולי לך סוף סוף יקשיבו !   :)

למרות שאני אומר את זה שוב ושוב ושוב.

אבל מה לעשות ?

החברים הנכבדים רואים רק התנגחויות ........

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים