עבור לתוכן

SDCARD עושה לי בעיות בשמירת קבצים מNOTEPAD

Featured Replies

פורסם

שלום ,

הוא מפורמט מהחברה ל- EXFAT , אבל יש לי בעיה משונה .
הבעיה שאם אני שמרתי קובץ שהורדתי במיקום של  - SDCARD - הוא שומר את הנתיב האחרון . ולאחר כמה זמן אני רושם איזה קובץ NOTEPAD ואז ברגע שאני בא לשמור המחשב נתקע לגמרי , ושאני מוציא את הכרטיס  זיכרון הוא חוזר לעבוד רגיל ומביא לי הפניית שמירה במקום במחשב ולא ב SDCARD . זה קורה גם אם אני מצלם את המסך . זה קשור לדעתי לאיזה חיפוש/סריקה שהמחשב עושה בזמן שאתה הולך ל-"שמור בשם " ואז הוא מחפש כוננים חיצונים ונתקע , וברגע שאני מוציא את הכרטיס הכל עובד , למה זה ככה ? לדעתכם פירמוט ל NTFC יפתור את הבעיה ?

תודה.

פורסם

אני בכלל לא בטוח שיש קשר בין הדברים. בכל מקרה אם הייתי מחליף זה ל fat32. 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של nachum37

אני בכלל לא בטוח שיש קשר בין הדברים. בכל מקרה אם הייתי מחליף זה ל fat32. 

למה דווקא ל-FAT32 ? 

הNTFS גם נתמך ב WIN עד כמה שידוע לי .

ובנוגע לבעיה , איך ניתן לבודד את זה ? כי ניסיתי לכבות את SEARCH שברקע בWIN10 וזה גם לא עזר.

פורסם

ntfs נתמך רק ב win בצורה רשמית. 

אולי מדובר בבעיית דרייבר \ בעיה של קורא הכרטיסים שלך, נסה עם קורא אחר \ מחשב אחר. 

פורסם

לFAT32 יש תאימות עדיפה בהתקנים שאינם מחשבים, אבל הוא מוגבל לקבצים בגודל של 4GB. רוב התקני המולטימדיה החדשים (טלוויזיות חכמות, נגני מדיה במכוניות) כנראה תומכים גם בNTFS וגם בEXFAT; לגבי הישנים, המצב לא ברור.

פורסם

מאיפה הכרטיס? הייתי מריץ עליו בדיקת תקינות.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם,

אני מבין שמקריאה באינטרנט יש בעיות עם שמירה ב NOTEPAD או בגלל בכל EXPLORER של ווינדוס עם USB מחובר או SD CARD .

אני כמעט בטוח בוודאות כי שאני מוציא אותו אז חוזר ממצב שלא מגיב למגיב 

פורסם

ייתכן ומערכת הקבצים בכרטיס עייפה או עמוסה ולוקח לו זמן לקרוא מה קורה שם כשהוא מנסה לשמור בתיקייה; שוב, נסה עם כרטיס אחר או קורא אחר או סתם דיסק און קי

פורסם
  • מחבר
ציטוט של ae bd

ייתכן ומערכת הקבצים בכרטיס עייפה או עמוסה ולוקח לו זמן לקרוא מה קורה שם כשהוא מנסה לשמור בתיקייה; שוב, נסה עם כרטיס אחר או קורא אחר או סתם דיסק און קי

ניסיתי גם DOK אז וזה היה גם , לדעתי לא קשור ל SD CARD אלה לצורת אינדוקס של ווינדוס .

ניסיתי לשנות את NTFS לא עזר כרגע , אז ניסיתי לבטל בהגדרות את אינדקס על SDCARD , נקווה ויעבוד .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים