פורסם 2018 במאי 147 שנים היי חברים, הלך לי הכרטיס מסך ואני מנצל את ההזדמנות לעשות שדרוג קל ולקנות מסך 1440p 144hz + כרטיס מסך חזק. השאלה היא האם הרכיבים שיש לי יתאימו למשחקים בביצועים גבוהים בשדרוג הנל. i5-4670K @ stock (יש אפשרות לעשות אובקרקלוק, יש קירור מים) 16GB 1600mhz
פורסם 2018 במאי 147 שנים תלוי במשחקים, יכול להיות שהמעבד יהווה צוואר בקבוק (וכמובן תלוי גם בכרטיס מסך שתבחר, שכן, 1440P זו לא רזולוציה קלה לעיבוד גרפי). בכל מקרה - למה שלא תנסה לעשות קצת OC? במקרה הגרוע תגיע ל4.3GHZ, ובמקרה הטוב 4.5GHZ. זה בטוח יצמצם כל צוואר בקבוק שיכול להיות כרגע
פורסם 2018 במאי 147 שנים מחבר ציטוט של Jabberwock הלך הכרטיס מסך? מעניין לאן. ברצינות, איך נשרף? לא נשרף אבל במאמץ (אפילו בקטנה על 600p ללא aa) יש לי מסכי צבעים, בלאגנים ובסוף יכול להגיע למסך כחול. זה gtx780 מאפריל 2014 אז אני מבסוט שהחזיק לי 4 שנים. ציטוט של אור כהן תלוי במשחקים, יכול להיות שהמעבד יהווה צוואר בקבוק (וכמובן תלוי גם בכרטיס מסך שתבחר, שכן, 1440P זו לא רזולוציה קלה לעיבוד גרפי). בכל מקרה - למה שלא תנסה לעשות קצת OC? במקרה הגרוע תגיע ל4.3GHZ, ובמקרה הטוב 4.5GHZ. זה בטוח יצמצם כל צוואר בקבוק שיכול להיות כרגע זהו, רוב הסיכויים שאני אצטרך לעשות OC במיוחד במשחקי אסטרטגיה אני ארגיש שצריך. אני חושב לחכות לליין הבא של כרטיסי המסך גם. אני פוחד להתאכזב מהביצועים של ה4670k ומתלבט אם בכלל ללכת על השדרוג הזה - לכן מבקש דעות נוספות.
פורסם 2018 במאי 147 שנים אם יש לך משחה תרמית, תפתח אותו בעדינות תנקה את המשחה הקודמת ותשים חדשה. יכול לעזור. אל תוותר בקלות אבל אם לא אכפת לך לקנות חדש אז אולי תביא לי את הכרטיס 😏 יש לי כרטיס מ-2010.
פורסם 2018 במאי 147 שנים כשכרטיס מתחמם הוא לא מחרבש צבעים. הוא עושה את זה אם הליבה או הזיכרונות שלו פגומים... בכ"מ לשאלה בכותרת - תלוי. יהיו משחקים שבהם יותר ויהיו שפחות. רק קח בחשבון שלפחות בהגדרות גבוהות, יש לא מעט משחקים שגם GTX 1080 Ti מחוויר בהם ולא יגיע ל1440P 144HZ
פורסם 2018 במאי 157 שנים מחבר ציטוט של djelectric כשכרטיס מתחמם הוא לא מחרבש צבעים. הוא עושה את זה אם הליבה או הזיכרונות שלו פגומים... בכ"מ לשאלה בכותרת - תלוי. יהיו משחקים שבהם יותר ויהיו שפחות. רק קח בחשבון שלפחות בהגדרות גבוהות, יש לא מעט משחקים שגם GTX 1080 Ti מחוויר בהם ולא יגיע ל1440P 144HZ נכון, לכן אני מחכה לליין הבא של כרטיסי המסך. גם אם הכרטיס יעבוד על 100% ויגיע רק ל100 פריימים או 120 פריימים זה גם אחלה - הכרטיס הוא לא הבעיה אני לא מודאג ממנו. אני מודאג מזה שהמעבד שלי לא יעמוד בקצב של הכרטיס מסך ולא יוכל לספק פריימים בקצב שהכרטיס מסוגל לו.
פורסם 2018 במאי 157 שנים ציטוט של RedSpeek אני מודאג מזה שהמעבד שלי לא יעמוד בקצב של הכרטיס מסך ולא יוכל לספק פריימים בקצב שהכרטיס מסוגל לו. אם תעשה אוברקלוק ל-4.3GHz, הוא ישתווה ואף יעקוף עוצמת ליבה בודדת ופר 4 ליבות מול i5-8400. משחקים עדיין לא מנצלים 4 ליבות במלואם. כעיקרון במשחקים יש משימה עיקרית שמחקלת משימות לליבות אחרות. ברוב המקרים היא זו שמגבילה ויוצרת צוואר בקבוק.
פורסם 2018 במאי 247 שנים אתה לא תצליח לשחק ב1440P ב144HZ בדור הזה (פסקל/ פולריס) תכה אולי לדור טורינג שיצאה עוד מעט, אפילו ה1080 ti לא יצליח 144hz אולי 120hz מקסימום
פורסם 2018 במאי 297 שנים מסך 144 ל 1440P בהגדרות גבוהות יהיה מאוד תלוי-פר-משחק. הכרטיס מסך יעבוד חזק בחלקם ובאחרים לא ידגדג אותו. המעבד שלך מעבר למסוגל לעמוד בזה עם OC. יעזור מאוד לתת OC בנפילות פריימים שמדברים על כותרים כבדים וזה יכול להיות רלוונטי למקרה שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.