עבור לתוכן

עזרה| דעתכם לגבי Microsoft Surface Book 2

Featured Replies

פורסם

מה דעתכם עליו? שווה את ההשקעה?

בגדול אני מחפש מחשב ללימודים, ככה שאני צריך סוללה חזקה.
יחד עם זאת, אני צריך מחשב שיש לו כוח עיבוד חזק בשביל עריכת ווידאו, ואפשרות לגיימינג כשיש זמן.

הבעיות שלפחות אני ראיתי, הם אם אני קונה מחשב שהוא מהיר וחזק (מעבד, זיכרון וSSD טוב), אין לו כרטיס מסך טוב למשחקים.
אם אני בוחר להשקיע במחשב שהוא חזק לגיימינג, הסוללה שלו מאוד חלשה ולא מתאימה ללימודים (לא משנה אם משחק עליו או לא). הם גם בדרך כלל טיפה יותר כבדים.

לא בכל הכיתות יש מספיק חיבורים לחשמל, ככה שזאת בעיה דיי גדולה כי אני הולך לכתוב בו הרבה...
בהתחלה חשבתי על הRazer Blade שהוא בערך חצי מהמחיר (אם אני קונה הגרסה המינימלית). הוא דיי עונה לי על הכל:
זול, חזק, מותאם לגיימינג, קל ובעל סוללה טובה. הבעיה היא שאם אני מזמין אותו מחול, תהיה לי בעיה עם אחריות וגם עם מע"מ אני אשלם קרוב לאותו מחיר.

הBook 2 עולה טיפה יותר יקר מהבלייד פה בארץ, אין לי בעיות עם אחריות, והוא יותר טוב בכל מה שציינתי.
לפחות לפי מה שהצלחתי לבדוק.

בכללי, אם איכשהו אני יכול לקנות בחו"ל, אם אני משווה את המחיר באתרי היצרנים, כאשר אני מנסה להשוואת את הspecs
לכמה שיותר קרוב אחד לשני בין המחשבים, ההבדל הוא 100 דולר בערך. ככזה שזה לא ממש רלוונטי ואני הולך על הBook 2. הבעיה שאם אני קונה בארץ
או מזמין לארץ זה כבר השקעה...

אני יכול להשקיע, אבל רציתי לדעת מה אתם חושבים?
יש פה מישהו שיש לו אותו ויכול לתת חוות דעת?

פורסם
  • מחבר

?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים