עבור לתוכן

רכישת מחשב חדש לעבודה גרפית (תוכנות אדובי) והפקה מוסיקלית (אייבלטון) ללא ציוד היקפי | 6.5K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?

K 6.5

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

עדיף לחסוך אבל צריך מחשב שיעמוד כמה שאפשר בביצועים לתוכנות כיום אני חווה לאגים וקריסות בתוכנות אודבי ולייטנסי משוגע באייבלטון עם צריכה גבוה של הCPU

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

500 ש"ח (כמובן שאם יש עוד הבדל מזערי למשהו משתלם זה בא בחשבון )

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

עריכה גרפית ,הפקה מוסיקלית , צפייה בסדרות אונליין,גלישה באינטרט ,עבודה משרדית 

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

פוטושופ,אילוסטרייטור,אייבלטון לייב  בצורה קבועה ,צפייה בסדרות(נטפליקס וכו..) וגלישה באינטרנט .בנוסף שוקל להתחיל ללמוד רינדור בסיסי בתלת מימד ואולי קצת אפטר אפקטס בעתיד הקרוב (לא השימוש העיקרי אבל מעוניין להתרחב לשם)

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

לא יודע  אבל מחוברים שני מסכים אחד 32 אינץ של הייסנס שהוא טלוויזיה לא איכותית ממש 

והשני הוא HP es 21" שזה המפרט שלו

סוג תצוגה
IPS עם תאורת LED אחורית
יחס רוחב-גובה
16:9
רזולוציה טבעית
‎1,920 x 1,080 ב-‏60 הרץ
מרחק בין פיקסלים
0.247 מ"מ
צבע תצוגה
עד 16.7 מיליון צבעים נתמכים (באמצעות טכנולוגיית FRC)
בהירות
‎250 cd/m²
יחס ניגודיות
  • 1,000:1 סטטי
  • 10M:1 דינמי
זווית צפייה
  • 178° אופקי
  • 178° אנכי
זמן תגובה
‎7 ms‏ אפור לאפורהצג את תדירות הסריקות (אופקי)
עד ‎80 kHz
הצג את תדירות הסריקות (אנכי)
עד ‎60‏ הרץ

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

לא בידיוק מבין למה זה מתכוון אני מניח שגבוהות 

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

לא זה התקציב למחשב בלבד אין צורך בציוד היקפי

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

יש לי מארז של קולר מאסטר שנראה לי שהוא רלוונטי אלא אם אתם חושבים אחרת וגם SSD של 128 שאפשר להשתמש בו אבל אני צריך אחד גדול יותר ,מהניסיון עם זה זה לא מספיק לי להריץ עליו את כל התוכנות שאני רוצה בנוסף למערכת ההפעלה, המארז הנוכחי הוא "cooler master centurion 590" והSSD של SANDISK

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

עדיף שיהיה שקט בגלל שאני גם מפיק מוסיקה

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

מערכת הפעלה ווינדוס 10 אני חושב שרצוי להוסיף  והרכבה אפשר להסתדר לבד אבל אם זה נכנס בתקציב לא אתנגד

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

לא אבל אני מאזור נתניה נחמד אם זה יהיה באזורי 

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

בתקופה הקרובה אלא אם כן שווה לי לחכות וידועה איזשהיא ירידה קרובה במחירים של רכיבים 

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (

לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

חיבור של 2 מסכים , תמיכה בחיבור של ציוד חיצוני מרובה (מקלדת שליטה למוסיקה, כרטיס קול USB , משטח ציור וואקום ) לא משהו מיוחד מעבר 

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

זה כנראה השדרוג המאסיבי כי המחשב שלי הנוכחי אבל לא כל כך מתפקד כמו שצריך 

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

חשוב שהמחשב יעמוד בעומס של העבודה שציינתי למעלה כי כרגע אני הגעתי למקום שקבצים גדולים נניח בפוטושופ בשילוב עם אינטרנט או צפייה בסרטון כבר ממש מכניס את המחשב ללאג  , וגם האייבלטון מציג הכל בלייטנסי מטורף של האודיו שלא נדבר על הקלטה או נגינה . בנוסף כמו שציינתי אני רוצה להתחיל ללמוד לעשות מעט עבודה בתלת מימד נכון לכרגע לא משהו יותר מדי רציני אבל זה גם שאיפה 

תודה לעוזרים מראש! 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים