עבור לתוכן

רכישת זיכרון למעבד רייזן

Featured Replies

פורסם

היי לכולם,אני עומד לרכוש מעבד רייזן 5 2600X , עם לוח אם    gigabyte ax 370 gaming 3 

הבנתי שעדיף לי לרכוש זכרונות ראם עם צ"יפ b-die של סמסונג שהוא הכי מתאים למעבד

אני לא מוצא איך לאתר את הצ"יפ בחנויות ה PC,מצאתי כמה דברים ברשת כמו זה 

את המחשב כנראה ארכיב ב TMS אך אני אל מוצא זיכרון מתאים במחיר שפוי עם הצ"יפ B-DIE 

מישהו אולי יכול לייעץ לי איזה זכרון של איזה חברה יתאים למעבד ככה שינצל את כל המהירות,אני מחפש 2933 MHZ או 3200 MHZ ,תודה מראש :)

פורסם

עדיף, אבל לא בכל מחיר. גם זיכרון שהוא לא B DIE יעבוד טוב, פשוט אם אתה יודע מה אתה עושה ומתכנן להמהיר את הזיכרון ידנית, ה B DIE יגיעו יותר רחוק.

בכל מקרה ההבדל לא שווה את המחיר לדעתי. משהו כמו 5-10% בערך, תלוי לאיזה זיכרון אתה משווה.. אני מתכנן לקנות גם מערכת עם אותו המעבד והלוח, אבל אני אקח זיכרון זול של CORSAIR 2133MHZ CL13 ואנסה להמהיר אותו ידנית.

פורסם

נכון.

אין טעם להפוך עולמות בשביל זה.

פורסם
  • מחבר

היי,אני גם לא רוצה להפוך עולמות בישביל זה,פשוט מהשיטוטים ברשת ראיתי הרבה אנשים שהתלוננו על חלק מזכרונות הראם עם צ"יפ hynix ועם הדור הראשון  של רייזן שגם זכרונות של 3000MHZ

הצליחו לתת רק 2133MHZ ולמרות כל ההגדרות בביוס שום דבר לא עזר,אולי כרגע המצב שונה ויש תאימות ואני רוצה לוודא שלא אקח זיכרון שלא יוכל לנצל את המהירות בלי שום המהרה אפילו

מישהו פה עשה כבר רכישה ויכול לשפוך אור?

אני חשבתי על DDR 4 16G (8Gx2) 3200 Trident Z G.Skill F4-3200C16D-16GTZ או C16G3000C15VL-PC corsair ddr4 16 gb 3000 cl15

פורסם

השיקולים והזהירות שלך נכונים.

לעניות דעתי העניינים השתפרו, אבל

באמת כדאי לשמוע זאת מאלו שהתנסו בפועל.

פורסם

בדור השני של המעבדים התאימות עם הזיכרון שופרה. רק צריך לעדכן את הביוס כמובן. גם הקורסאיר וגם ה G.SKILL אמורים לעבוד במהירות שלהם בלי בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים