עבור לתוכן

כדאיות שידרוג כרטיס מסך 1680x1050

Featured Replies

פורסם

1060 מקורר היטב מגיע בלי מאמץ ל2ghz. אם אתה קונה מחו"ל, לך על EVGA, נותנים אחריות בינלאומית. אולי גם Zotac אם לא שינו את התנאים, שאל אותם בפייסבוק או באתר. 

• תגובות 37
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רק אציין שהEVGA שוב חזר למחיר "טוב" באמזון ארה"ב - 1324 ש"ח (מקביל לכרטיס הZOTAC מבריטניה)

https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-GAMING-Support-06G-P4-6163-KR/dp/B01IPVSLTC/ref=sr_1_3?s=pc&ie=UTF8&qid=1525630753&sr=1-3&keywords=gtx+1060+6gb&dpID=51rdJo6WqmL&preST=_SY300_QL70_&dpSrc=srch

אני לא יודע אם הכרטיס הזה יוכל להגיע ל2GHZ (כנראה שלא) אבל הוא לפחות במחיר שפוי ועם אחריות בינ"ל. בעוד 100 ש"ח יש את הכרטיסים עם הקירור היותר טוב/RX580, לשיקולך.

פורסם

במקרה יש לי את הכרטיס עם גרסת הקירור הפחות טובה, לא SC,  מגיע כמו גדול אבל בגלל החום והצפיפות במארז הסתפקתי בלהביא אותו למהירות ברירת המחדל של גרסת הSC. 

פורסם

יפה, לא ראיתי באמת שהקירור של הSC הוא בכלל משופר. מדובר בעסקה לא רעה בכלל אם כך בנסיבות שאנו נמצאים בהם היום (כולל האחריות הבינ"ל :) )

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי. אז כמה הוא היה אמור לעלות? בלי הייקור.

נניח MSRP הוא 300$. עם המיסים כמה הוא אמור לעלות בארץ?

Shipping & Fee Details

Price   $297.81
AmazonGlobal Shipping + $13.87
Estimated Import Fees Deposit + $52.99

Total   $364.67

53$ על מיסים, איך הם חישבו את זה?

עריכה: טוב הבנתי שזה מחיר טוב וזה רק מע"מ שמתווסף 17%.

ה- MSRP של הגירסה 3GB הוא 200$, הגיוני?

פורסם

.

פורסם
  • מחבר

קיצור שווה קנייה או לא? כבר השתגעתי. להוציא 1300 שקל בשביל הכרטיס הזה? במחיר כזה ציפיתי ל-1070.

כולם שם בפידבקים מהללים את הכרטיס הזה. רק פה בישראל מסתכלים על המחיר?

פורסם

אם אתה יכול לחכות לאוגוסט לפחות עד ליציאת כרטיסים חדשים או הצפת השוק בכרטיסי יד 2 - מה טוב.

אם לא - זה העסקה הכי טובה שתוכל לקבל היום (1,300 ש"ח)

אם הייתי קונה כרטיס כיום, כנראה הייתי קונה את הכרטיס שקישרת אליו ב1313 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים