עבור לתוכן

הטרויאן "dirote"

Featured Replies

פורסם

כל פעם שהמחשב מגיע ל-Windows נפתח החלון הבא:

window.jpg

שמופיע ב-Task Manager ככה:

lll.jpg

אחרי שאני סוגר את החלון הקטן הזה הוא מופיע שוב ואז אני סוגר אותו שוב וזה נעלם עד הפעם הבאה שהמחשב עולה. אבל עדין זה מופיע ב-Task Manager ואני סוגר אותו שם, אבל זה ממשיך להציק. המחשב משתגע למשל כשהתעסקתי עם ה-Screen Shot בצייר, זה כל פעם הגדיל ת'תמונה אחר כך קופץ העכבר, כל מיני דברים מעצבנים! וגם שאני כותב זה פתאום מפסיק לכתוב, ואז זה ממשיך אבל אני לא רואה מה אני כותב, כל מיני כאלה! יש לי את הגרסה האחרונה של Zone Alarm ו-Anti Virus 2004 עם כל העדכונים עד עכשיו וגם-SpyBot S&D הרצתי את כולם עכשיו ושום דבר לא עזר. לפני זה ה-Anti Virus מצא וירוסים ומחק אותם אבל עכשיו הוא לא מוצא כלום וזה נשאר. בקיצור, אני לא יודע מה לעשות, בא לי לרוץ להכנס בקיר! Help!!

פורסם

זה לא הת'רד המתאים לשאלות על וירוסים...

פורסם

תגיד לנו איזה וירוס האנטי וירוס מצא לך ונוכל לעזור לך יותר טוב

פורסם

הדבר היחידי שמצאתי זה איזה אתר גרמני אני לא מבין כלום,אבל לפי מה שאני רואה הוירוס הזה (trojan) יושב ב system32

C:\WINNT\system32\w1erd32\dirote.exe

C:\WINDOWS\System32\w1erd32\dirote.exe

התיקייה w1erd32 יכולה להיות גם בשם אחר.

פורסם
  • מחבר

עשיתי עכשיו סריקת וירוסים און ליין וזה מצא לי 9 קבצים של

NetBus

ושל

SubSeven

ואני לא מאמין איך זה קורה שה Anti Virus וה-ZoneAlarm לא עושות את העבודה...למה ה-Anti Virus לא מסוגלת למצוא קבצים כאלה פשוטים ולמה ה-ZoneAlarm לא מסוגלת למנוע "פריצה" של ילד משועמם. הסרתי ת'קבצים שזה מצא בסריקת און ליין אני רק לא מבין למה זה מצא באון ליין ובמחשב ה-Anti Virus לא מצא...אחרי הכל זה לא איזה...סה"כ כמה טרויאנים עלובים! :P

אז מה אפשר לעשות נגד זה? בן אדם מוציא 100 ש"ח על אנטי וירוס ו-40$ על ZoneAlarm ומוריד את ה-SpyBot S&D וזה לא מספיק לאיזה טרויאן עלוב? :-\

פורסם

תוכנות האנטי וירוס הם דיי דראק.

ZA לא אמור לגלות וירוסים זה רק פיירוול.

פורסם

מה עם כותרת עניינית? אחרי 200 הודעות עוד לא למדת? ננעל.

עריכה: הת'רד נפתח.

פורסם

כן איך זה באמת שסריקת און ליין מוצאת יותר וירוסים מאשר האנטי וירוס עצמו שמותקן במחשב??? לי יש נורטון אנטי וירוס 2003 מעודכן והוא לא מצא לי שום וירוס!! לעומת זאת עשיתי סריקת און ליין עם האנטי וירוס של פנדה והסריקה הזאת מצאה לי 9 וירוסים!!!

פורסם
  • מחבר

מצטער על הכותרת הטיפשית, הנושא ננעל בצדק למרות שהיה יותר חכם פשוט לשנות את הכותרת או לדרוש ממני לעשות זאת.

הדבר היחידי שמצאתי זה איזה אתר גרמני אני לא מבין כלום,אבל לפי מה שאני רואה הוירוס הזה (trojan) יושב ב system32

C:\WINNT\system32\w1erd32\dirote.exe

C:\WINDOWS\System32\w1erd32\dirote.exe

התיקייה w1erd32 יכולה להיות גם בשם אחר.

יפה...הוירוס באמת נמצא שם והתיקיה w1erd32 באמת היתה בשם אחר וגם הוירוס עצמו. הגרמנים האלה, מה יהיה איתם? כל הזמן גורמים נזקים לעולם...(טוב לא כולם). אני מבין שאיאפשר לסמוך על Norton Anti Virus 2004 ! מישהו יכול להמליץ על תוכנה טובה נגד טרויאנים ותכסה את מה שהאנטי וירוס לא מסוגל?

פורסם

The cleaner

אחלה תוכנה

תזכור לעדכן לפני הסריקה

ועדין לא אמרת תשם המלא של הטרוין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים