פורסם 2004 במאי 2221 שנים כל פעם שהמחשב מגיע ל-Windows נפתח החלון הבא: שמופיע ב-Task Manager ככה: אחרי שאני סוגר את החלון הקטן הזה הוא מופיע שוב ואז אני סוגר אותו שוב וזה נעלם עד הפעם הבאה שהמחשב עולה. אבל עדין זה מופיע ב-Task Manager ואני סוגר אותו שם, אבל זה ממשיך להציק. המחשב משתגע למשל כשהתעסקתי עם ה-Screen Shot בצייר, זה כל פעם הגדיל ת'תמונה אחר כך קופץ העכבר, כל מיני דברים מעצבנים! וגם שאני כותב זה פתאום מפסיק לכתוב, ואז זה ממשיך אבל אני לא רואה מה אני כותב, כל מיני כאלה! יש לי את הגרסה האחרונה של Zone Alarm ו-Anti Virus 2004 עם כל העדכונים עד עכשיו וגם-SpyBot S&D הרצתי את כולם עכשיו ושום דבר לא עזר. לפני זה ה-Anti Virus מצא וירוסים ומחק אותם אבל עכשיו הוא לא מוצא כלום וזה נשאר. בקיצור, אני לא יודע מה לעשות, בא לי לרוץ להכנס בקיר! Help!!
פורסם 2004 במאי 2221 שנים תנסה לעשות:start - runשמה תרשום msconfigלך ללשונית "startup" ותנסה להסיר את המשמיה הזאת...עוד דבר, סרוק פה וירוסים אוןליין:http://security.symantec.com/sscv6/default.asp?productid=symhome&langid=ie&venid=sym
פורסם 2004 במאי 2221 שנים הדבר היחידי שמצאתי זה איזה אתר גרמני אני לא מבין כלום,אבל לפי מה שאני רואה הוירוס הזה (trojan) יושב ב system32C:\WINNT\system32\w1erd32\dirote.exeC:\WINDOWS\System32\w1erd32\dirote.exeהתיקייה w1erd32 יכולה להיות גם בשם אחר.
פורסם 2004 במאי 2221 שנים מחבר עשיתי עכשיו סריקת וירוסים און ליין וזה מצא לי 9 קבצים של NetBus ושל SubSeven ואני לא מאמין איך זה קורה שה Anti Virus וה-ZoneAlarm לא עושות את העבודה...למה ה-Anti Virus לא מסוגלת למצוא קבצים כאלה פשוטים ולמה ה-ZoneAlarm לא מסוגלת למנוע "פריצה" של ילד משועמם. הסרתי ת'קבצים שזה מצא בסריקת און ליין אני רק לא מבין למה זה מצא באון ליין ובמחשב ה-Anti Virus לא מצא...אחרי הכל זה לא איזה...סה"כ כמה טרויאנים עלובים! אז מה אפשר לעשות נגד זה? בן אדם מוציא 100 ש"ח על אנטי וירוס ו-40$ על ZoneAlarm ומוריד את ה-SpyBot S&D וזה לא מספיק לאיזה טרויאן עלוב? :-\
פורסם 2004 במאי 2321 שנים כן איך זה באמת שסריקת און ליין מוצאת יותר וירוסים מאשר האנטי וירוס עצמו שמותקן במחשב??? לי יש נורטון אנטי וירוס 2003 מעודכן והוא לא מצא לי שום וירוס!! לעומת זאת עשיתי סריקת און ליין עם האנטי וירוס של פנדה והסריקה הזאת מצאה לי 9 וירוסים!!!
פורסם 2004 במאי 2321 שנים מחבר מצטער על הכותרת הטיפשית, הנושא ננעל בצדק למרות שהיה יותר חכם פשוט לשנות את הכותרת או לדרוש ממני לעשות זאת.הדבר היחידי שמצאתי זה איזה אתר גרמני אני לא מבין כלום,אבל לפי מה שאני רואה הוירוס הזה (trojan) יושב ב system32C:\WINNT\system32\w1erd32\dirote.exeC:\WINDOWS\System32\w1erd32\dirote.exeהתיקייה w1erd32 יכולה להיות גם בשם אחר.יפה...הוירוס באמת נמצא שם והתיקיה w1erd32 באמת היתה בשם אחר וגם הוירוס עצמו. הגרמנים האלה, מה יהיה איתם? כל הזמן גורמים נזקים לעולם...(טוב לא כולם). אני מבין שאיאפשר לסמוך על Norton Anti Virus 2004 ! מישהו יכול להמליץ על תוכנה טובה נגד טרויאנים ותכסה את מה שהאנטי וירוס לא מסוגל?
פורסם 2004 במאי 2321 שנים The cleanerאחלה תוכנהתזכור לעדכן לפני הסריקהועדין לא אמרת תשם המלא של הטרוין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.