פורסם 2018 באפריל 167 שנים היי לכולם , שבוע שעבר עברתי לרשת פרטנר עם סיבים ... כיום הם מספקים ראוטר DLINK שעושה את העבודה שלו לא רע בכלל מבחינת כבל רשת אבל הWIFI שלו זוועה עם בעיות ניתוקים קשות . חשוב לציין שהראוטר יושב בסלון זאת דירה ממוצעת אני לא רואה סיבה שכל המכשירים הניידים בבית סובלים מאותה תופעה . אני רוצה מכשיר חזק שיכול לספק לי את הסחורה יציבות וקליטה נורמלית בבית וכמובן תומכת סיבים כי אחרת לא עשינו בזה כלום . כרגע שמתי עין על : TP-Link Archer VR600 AC1600 Gigabit VDSL/ADSL 1600Mbps עוד המלצות יתקבלו בברכה נערך 2018 באפריל 167 שנים על-ידי Arikitos
פורסם 2018 באפריל 187 שנים ציטוט של Arikitos היי לכולם , שבוע שעבר עברתי לרשת פרטנר עם סיבים ... כיום הם מספקים ראוטר DLINK שעושה את העבודה שלו לא רע בכלל מבחינת כבל רשת אבל הWIFI שלו זוועה עם בעיות ניתוקים קשות . חשוב לציין שהראוטר יושב בסלון זאת דירה ממוצעת אני לא רואה סיבה שכל המכשירים הניידים בבית סובלים מאותה תופעה . אני רוצה מכשיר חזק שיכול לספק לי את הסחורה יציבות וקליטה נורמלית בבית וכמובן תומכת סיבים כי אחרת לא עשינו בזה כלום . כרגע שמתי עין על : TP-Link Archer VR600 AC1600 Gigabit VDSL/ADSL 1600Mbps עוד המלצות יתקבלו בברכה עם אתה קונה TP-Link Archer VR600 AC1600 Gigabit VDSL/ADSL 1600Mbps תדאג רק שהגרסה תהיה V2 ולא V1 ב ksp ראיתי שגם מוכרים את הנטגיר https://ksp.co.il/?uin=46958
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.