עבור לתוכן

ה oc הראשון שלי אם amd 2600 emobile

Featured Replies

פורסם

אז כככה אני לומד כול פעם דברים חדשים על oc וכמו לכול אחד יש לי טיפה פחד לא להרוס משהו  בזמן שאני עושה oc

וגם היתי צריך מישהו שיעזור לי בבעיות ורב תודות לאלמוג ;)

אבל החלתתי לעשות בסופו של דבר אז קבלו מפרט +תוצאות

מפרט:

מעבד amd 2600 mobile

זיכרון מושקין 3200 הגירסה הכחולה

לוח של גיגה בייט 7N400-L1 דווקה סבבבה של לוח

גוף קירור של tt וולקנו 11+

זהווו הנה תוצאות

תוצאות:

אז ככככה

עכשיו אני נמצא על 200*11.5

מעלות 53 במנוחה ו54 55 בעבודה לי נראה שהסנסור שלי דפוק או משהו כזה אולי ממישהו יסביר לי איך זה יכול לקרות?

כי יש לי משחה טרמית מעולה ומארז מאורר בצורה לא מוגזמת אבל מאוורר

מתח של המעבד אני על 1.65 אז פה עצרתי כי למה להמשיך עוד מה אני יעשה יעלה עוד באס או מכפלה מה אתם אומרים?

תיזמונים זה היה על 3*3*3*8

ועכשיו שינתי 2.5*3*3*11 אמרו לי שה 11 טוב ללחות של nforce 2

וגם העלתי להם מתח עוד 0.2 וואט

מישהו יכול לתקן אותי אם הוא רואה פה טעות או משהו שאני יכול לסדר ולעלות יותר  את הבס???

פורסם

תנסה להוריד את המכפלה ל-11 ולהעלות את ה-FSB. אפילו תוריד את המכפלה ל-10 ותנסה להעלות את ה-FSB. לא הייתי ממליץ לך לעבור את ה-55 מעלות אפילו את ה-50 אם אתה רוצה ללכת על בטוח לשימוש 24/7.

אתה יכול להשיג גוף קירור רציני יותר ולשים עליו SF2 או אפילו טורנדו אם הרעש לא מפריע. אני בטוח שהמעבד יכול להגיע רחוק יותר.

פורסם

כנראה יש לך מעבד אינטל אז אתה לא יודע איך זה אם AMD

הם מתחממים יותר. 50-55 זה בהחלט טמפרטורה סבירה אם יש קירור לא כל כך טוב או קירור שמכווון נמוך ביותר אם בקר מהירות

פורסם
  • מחבר

כנראה יש לך מעבד אינטל אז אתה לא יודע איך זה אם AMD

הם מתחממים יותר. 50-55 זה בהחלט טמפרטורה סבירה אם יש קירור לא כל כך טוב או קירור שמכווון נמוך ביותר אם בקר מהירות

באונה אחי אתה מדבר שטיות קודם כול לא היה לי לפני זה אינטל היה לי amd 1800 0.18 והוא כן היה מגיע לי לתחומים של 56 מעלות

אבח עכשיו כול המעבדים של amd החדשים כמעט ולא מתחמים הם יוצרו ב0.13 מיקרון וזה פשוט סתיגמה שאנשים קבעו שamd מתחמם יותר מאינטל

וחוץ מזה תראה אנשים אם מעבד כמו שלי ותראה כמובן שזה אחרי oc שהם במנוחה על 46 ובמאמץ גג 50 לא יותר

פורסם

אוקיי , אני יסביר לך , גוף הקירור שנמצא על המעבד שלך הוא גרוע מאוד יחסית למחירו ולמוניטין שלו.

גם לי יש אחד כזה , והמעבד עובד עם אוברקלוק דיי גדול ב50-46מעלות... , והמארז הוא MIDI שמאורר עם 5 מאוררים והוולקנו על 4000RPM , זה רק מראה לך עד כמה הוא גרוע... , אני מתכוון להחליף אותו עם SP94 בזמן הקרוב ואז יבואו תוצאות מדהימות!(כרגע הוא ב2300MHZ , אני יכול להגיע גם ל2600MHZ , אבל אז המעלות הם 56-60 , ככה שאני לא נשאר על זה הרבה זמן , אני רק יודע שזה יציב ליותר משעה אבל לא ניסיתי יותר כדי לא לסכן את המעבד , הוא גם הגיע ל64מעלות...)

פורסם

להחליף אותו עם SP94 בזמן הקרוב ואז יבואו תוצאות מדהימות

בטח היתכוונת לSP97

Volcano11 הוא גוף קירור טוב לא יותר מזה.

הלוח של ג'יגה בית לAMD יותר מדייק בקריאות הטמפ' שלו, כלומר קורא כ7 מעלות יותר מEPOX ו ABIT עם מערכת השבבים nForce2.

פורסם
  • מחבר

בטח היתכוונת לSP97

Volcano11 הוא גוף קירור טוב לא יותר מזה.

הלוח של ג'יגה בית לAMD יותר מדייק בקריאות הטמפ' שלו, כלומר קורא כ7 מעלות יותר מEPOX ו ABIT עם מערכת השבבים nForce2.

לא הבנתי אחי יענו יש לו סטיה של 7 מעלות לטובה או לרעה?

פורסם
  • מחבר

קיצור קצת עידכונים אני עכשיו על 200*11.5 2300mhz

מתח 1.625

היתי על 11.5*210=2410 נתתי לזיכרון תוספת של 0.2 ונתתי מתח למעבד של 1.65 אבל המתח כבר היה גבובה מידי לגוף קירור שלי והוא היה על מעל 55 במנוחה

אז אמרתי שאני מפסיק ומוריד

עוד משהו קטן המחשב עבד יומים ברציפות במהירות של 2400 ואתמול הפעלתי לו את התוכנה פריים ובבוקר ראיתי שיש כמה שיגעות למרות זאות

שיחקתי במשחקים והכול יציב אז מה אתם אומרים שהבעיה

אז החלתתי לרדת למה שרשמתי למעלה וזהו בגלל שאני מפחד מחוסר יציבות קיצור הכול טס לי ממש עכשיו

אבל אני רוצה יוצא יותר מהמעבד שלי אז מה אתם אומרים שווה לי לקנות איזה גוף או מאוור חדש????

פורסם

לא הבנתי אחי יענו יש לו סטיה של 7 מעלות לטובה או לרעה?

לוחות gigabyte קוראים את טמפ' המעבד ישירות מהליבה עצמה.

בלוחות האחרים הקריאה היא מהsocket , לכן ההבדל.

פורסם

איך הם קוראים ישירות מהליבה? , זה בלתי אפשרי... , הרי סנסור אפשר לתקוע רק בתוך הסוקט... , איפה הם תקעו את הסנסור כדי שיקרא דרך הליבה עצמה?

פורסם

הקריאה מתבצעת מדיודה שנמצאת בליבה - כמו במעבדי P4.

פורסם

את זה שיש דיודה אני יודע , אבל , למה רק הלוחות של גיגהבייט יכולים לקרוא מהדיודה והאביטים ואיפוקסים קוראים דרך סנסור חיצוני?

פורסם

שאל את אביט ואיפוקס הם בטח יודעים

פורסם
  • מחבר

אז כככה בסופו של דבר אני חושב שהסנסור שלי טוב ולא דפוק

ומה שדפוק ולא מוצלח זה הגוף קירור שלי שחשבתי שהוא תותח כי במחיר שקניתי הוא היה ממש רציני יחסית לגוף ומאוור

ואני לא חשבתי לעשות ולבדוק סקירות באינטרנט על זה כי חשבתי שהכול אותו חרטהההה אבל מתברר לי שממש לאא

טוב לא משנה אני רוצה להיגיע אם המעבד שלי בשאיפה ל2600 2700 אני מאין שאני יגיע רק גוף יותר חזק ויוותר מתח ואני

מקווה רק שלהוח לא יגביל אותי וזהו חברה

פורסם

הזיכרון גם יכול להגביל אותך רק שתידע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים