עבור לתוכן

שיאומי מסמנת יעד חדש: מחשבי גיימינג

Featured Replies

פורסם

אחרי תגובות חיוביות עבור הדגמים הקומפקטיים הראשונים, היצרנית הסינית חושפת את הדור הבא - עם ביצועים משודרגים משמעותית

לכתבה

פורסם

מעבד דור ישן שעבר זמנו לא יהיה לו שוק כבר יש מחשבים עם i9-8950hk והוא גם בחיים לא יצליח להיתחרות ב zyphros של Asus

פורסם

מבדיקה זריזה, הנייד שציינת עולה $2,576 באמאזון. מי שיש לו תקציב דל יסתפק ועוד איך במחשב של שיאומי

פורסם

חחחחח i7-7700HQ זה מעבד ש"עבר זמנו"?? אתה חי בסרט אבל מה סרט.....

פורסם

מחירים לא תחרותיים בעליל, כבר חודשים יש את הhelios 300 עם מפרט דומה ב1050$ באמזון ועם משלוח ומיסים יוצא פחות או יותר כמו ה xiaomi לפני מיסים.

פורסם
ציטוט של Milford Cubicle

חחחחח i7-7700HQ זה מעבד ש"עבר זמנו"?? אתה חי בסרט אבל מה סרט.....

ניראה מה תגיד עוד כמה חודשים וזה בדיוק הזמן שהוא יהיה כאשר אפילו ב ksp ו ivory יהיה רק דור 8 וכמו שכבר ציינתי יש הרבה יותר טובים ממנו לכן חושב שלא יהיה לו שוק

פורסם
ציטוט של iliagildin

ניראה מה תגיד עוד כמה חודשים וזה בדיוק הזמן שהוא יהיה כאשר אפילו ב ksp ו ivory יהיה רק דור 8 וכמו שכבר ציינתי יש הרבה יותר טובים ממנו לכן חושב שלא יהיה לו שוק

אתה מודע לזה שזה מעבד ארבע ליבות עם 8 טרדים כן? ולא רק זה אלא שזו לא גרסה מוחלשת וכרגע זה המעבד הכי חזק במיינסטרים. שיגיעו מעבדי שש ליבות יהיה על מה לדבר, כרגע למחשבי גיימינג יש רק את ה7700hq ואחיו הגדול והיקר הרבה יותר

פורסם

אז דיברתי על אחיו הגדול עם ה 6 ליבות שהוא ה i9 שכבר יצא דרך אגב ככה שמחשבים איתו יצאו בעוד מספר חודשים בודדים מה עוד שחברות אחרות עשו את זה טוב יוצר בסדרות של alienware zyphros macbook pro ואחרות

פורסם

יש לי מעבד דור 3 (המחשב בן כמעט 6) i7-3630QM. הוא גם 4 ליבות (שהם 8 לוגיות), ואינו מוחלש. והוא עדיין עובד נהדר. אז אני בטוח שדור 7 עדיין רלוונטי...

פורסם

לי יש i5 בנייח ואני לא רואה סיבה לשדרג אותו למשהו מהיר יותר...

רוב הגיימרים כנראה לא חיים על הקצה כמוך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים