פורסם 2004 במאי 2121 שנים אני מנוי ב012 כך שיש לי חשבון דוא"ל אצלם. שלשום התחלתי לקבל אימיילים עם קובץ כאשר אני מקבל את האמייל נורטו אניטי וירוס מזהה שיש בו וירוס ומתריע. היית בטוח שז רק חד פעמי אבל גם היום קיבלתי שלושה אימיילים רנדומאלים אם אותו וירוס מה לעשות???נ.ב אם זה לא מתאים לפה אלא לרשתות ואטינטרנט אז תעבירו לא רציתי לעשות דאבל פוסט.תודה מראש L.A
פורסם 2004 במאי 2121 שנים עם אתה ממש רוצה להיפטר מזהתבקש מהם להחליף כתובת אימילוככה אין יותר גאנק מייל כל עוד אתה לא מפרסם אותו באתרים מפוקפקים
פורסם 2004 במאי 2121 שנים מחבר אין משהו של 012 שמטפל בזה? פשוט לפעמים גם אחותי שלי נכנסת לבדוק דוא"ל ואני מפחד שזה סוף ידביק אותי. זה כמו משחק באש בסוף אני גם ישרף
פורסם 2004 במאי 2221 שנים מחבר כתובת מאייל אני לא יכול לשנות זה כמו לשנות את כתובת המגורים שלך. אני אצתרך לעדכן הרבה מאוד אנשים שיש לי כתובת חדשה. טוב ננסה לסבול בשקט
פורסם 2004 במאי 2221 שנים SPAMPAL נפטרת מחלק גדול מההודעות האלו.בשביל ש 012 יטפלו בזה צריך לשלם להם איזה 10 שקל בחודש (כמו כל הספקיות).
פורסם 2004 במאי 2221 שנים אם אתה מדבר על NETSKY אז גם אני מקבל אותו כל הזמן.פשוט תמחק ברגע שמגיע אין הרבה מה לעשות אלא אם כן אתה רותה למנוע מרוב סוגי הקבצים להגיע.כמו-כן הנה כלי הסרה של הוירוס אם הוא תוקף:http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FxNetsky.exe
פורסם 2004 במאי 2221 שנים נזכרתי בתוכנה בשם spamnetאתה יכול להוריד אותה מכאן: www.cloudmark.comתוכנה מצויינת!
פורסם 2004 במאי 2821 שנים מחבר תגידו יש אפשרות בOUTLOOK שכאשר מגיע מאייל עם וירוס שיעביר אותו לספרייה מיחדת? או נגיד שנורטון ימחק אותו? ניסיתי לשחק עם זה אבל לא הצלחתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.