עבור לתוכן

המלצה למכשיר חדש עד 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מחפש המלצה לסמארטפון חדש עד 1500 ש"ח . בעבר הייתי קונה אך ורק מותגים , השכלתי להבין שאין בזה צורך , עכשיו אני מחפש אנדרואיד עד 1500 ש"ח . חשוב לי שתהיה מצלמה מעולה וחיי סוללה . תודה .

פורסם

שיאומי מי A1 זה אופציה לא רעה, מצלמה טובה למחיר על פי הביקורות, חיי סוללה טובים אבל שום דבר יוצא דופן. אפשר גם לחכות לשיאומי רדמי נוט 5 שיש לו ככל הנראה חיי סוללה ממש טובים ומצלמה ממוצעת+. אופציות אחרות זה כנראה ההונור 7X שיש לו כנראה גם מצלמה טובה וחיי סוללה גם לא רעים.

פורסם
  • מחבר

מה עם ה MI 6 ?

פורסם

נכון, גם אופציה טובה, לי המסך קטן מדי אבל בכללי זה טלפון שככל הנראה יענה על הצרכים שלך.

פורסם
ציטוט של פולי הקנטאור

שיאומי מי A1 זה אופציה לא רעה

או נוקיה 6 2018 כשיגיע אם יגיע ונראה כמה יעלה פה. אני ממתין

פורסם

**מקווה שלא יהיה יקר ברמות**

פורסם

יש ממה לחשוש. אני כבר רואה איך מה 230$ המובטחים הוא מטפס עם כל השקה במדינה מערבית. 

אני מקווה שכטבעם של מכשירי ביניים תרד להם הנפיחות והמחיר ירד במהירות. 

פורסם
ציטוט של osh bar

מה עם ה MI 6 ?

מבחינת חיי סוללה הוא מתחת לA1 שמעליו נמצאים Note 5/Redmi 5 Plus והרבה מעליהם כבר הNote 4/4X שמעליו כמובן הMi Max 2 שהוא בסך הכל הגרסה המוגדלת שלהם, מה שבטוח בביצועים הMi 6 משמעותית חזק מכל השאר

Xiaomi Mi6 64GB(החל מ1,459ש"ח)

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=943742

ציטוט של פולי הקנטאור

לשיאומי רדמי נוט 5

אין טעם להסתכלל כלל על הRedmi Note 5/Redmi 5 Plus שעדיין מגיע עם Qualcomm Snapdragon 625 שקיים עוד בRedmi Note 4/4X בנוסף לעוד כמה מכשירים כולל הA1, והמכשיר ששווה בכלל להתייחס אליו הוא אך ורק Xiaomi Redmi Note 5 Pro עם 4GB/6GB RAM, מערך צילום כפול(למרות שהחיישן של הסמסונג משמש רק לעומק שלא כמו בA1 והMi6) בנוסף מגיע עם מעבד חדש שהוא Qualcomm Snapdragon 636(דגם ה6GB יעלה 1,163ש"ח כולל מע"מ), רק חבל שאין עדיין גרסה גלובלית.

ציטוט של Spaghet

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים