פורסם 2018 במרץ 87 שנים אחת מיצרניות לוחות האם הבודדות שלא מחזיקות גם בקווי מוצרים עבור עיבוד גראפי שינתה את גישתה, כך נראהלכתבה
פורסם 2018 במרץ 87 שנים יוקרה ? בסה"כ עוד יצרן של חומרה בהתבסס על טכנולוגיה קיימת של אחד מהשניים, ובמקרה זה AMD. קשה להאמין שלו רצו, לא היו מציפים את השוק באין ספור חומרה / כרטיסים. ברור שכשכולם ( היצרנים ) מרוויחים, אין לאף אחד אינטרס לעשות זאת. החדשות המפעימות באמת יהיו כשיצרנית שלישית תצתרף עם טכנוליוגיות חדשות משלה לשתי הקיימות.
פורסם 2018 במרץ 87 שנים ask me : הכוונה ליוקר-רע .... קורעים אותנו ביוקר הא... הקרטל הירוק +האדום רק יגוון מדבקות מוצר סופיות...גם המחיר לא יושפע - ואם כן אז בפרוטות.... אולי סמסונג בכניסתה תהפוך קצת עולמות... ובנתיים המחירים "מטפסי סולמות".
פורסם 2018 במרץ 87 שנים ^^^ ברור. אם לא היה עצוב, הייתי מדרג את תגובתך כמצחיקה, והיא אכן מצחיקה בקטע העצוב של תיאור המציאות. לא כ"כ הבנתי מה יוקרטי האמת בכרטיס של אסרוק, כולה חברת בת של asus, אבל להבדיל מלקסוס / טויוטה, אסרוק היא הפחות יוקרטית מבין השתיים. שיקראו לזה יוקרתי / סופר יוקרתי או כל דבר שירצו - אבל שימכרו במחיר שפוי, אני כבר לא מעיז לומר נמוך. אבל, כפי שכתבת יפה, זה פשוט לא יקרה.
פורסם 2018 במרץ 97 שנים מרגע שראיתי את הכותרת חיכיתי לתיקון המתבקש. אסרוק היא האחרונה ששמה נקשר ב'יוקרה'.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.