עבור לתוכן

קניית לפטופ לצרכי לימודים וגיימינג בסיסי, תקציב באיזור ה5500+-

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות (סביבות דיי כבדות כמו UNREAL), גיימינג קל (לא איזה GTA או PBUG), סטודנט (אני ממש אשמח למחשב עם אופציה לעט STYLUS) , ולהעביר את הזמן .

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סטודנט, אז בגדול הוא ישמש אותי להרבה פיתוחים בסביבות יחסית כבדות.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-overwatch,fortnite ומשחקים בסגנון.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD או משהו בסגנון

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? -

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?  כמובן תלוי בשימוש אבל בערך 5 

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מחשב נייד אז עדיף שיבוא עם מערכת הפעלה..

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור מרכז אין חנות ספציפית מועדפת.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עוד חודש +-

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אני רוצה מחשב נייד שישמש אותי ל3-4 שנים הקרובות, חשוב מאוד ללימודים, אם ימצא מחשב שיהיה אפשר לעבוד איתו עם עט סטיילוס זה חשוב.

תודה רבה!

פורסם

https://www.amazon.com/HP-Spectre-15-BL152NR-TouchScreen-Laptop/dp/B0799849GX/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1519214022&sr=8-4&keywords=hp+spectre+15

אמממ - ככה  , הוא עולה 5200 כולל מעמ ומשלוח , 16 ראם , חצי טרה בייט SSD , MX150 שהוא כרטיס מסך לא רע , במיוחד למשחקים קלים, והכי חשוב - תמיכה בעט מגע (לדעתי הוא מגיע גם עם אחד)

עכשיו הסייג - הוא refurbished  , זה לא דגם שנמכר בארץ  , אני מניח שנגמר המלאי , ואם תרצה תוכל להזמין אותו חדש (ואז הוא יעלה בערך 300 דולר יותר , בערך 6200 שזה בערך בגבולות התקציב)

מסך 4K , והוא סך הכל מאוד נייד , ועם סוללה טובה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים