עבור לתוכן

ה HD מתכבה ללא שום סיבה טובה

Featured Replies

פורסם

כבר יומיים שה HD שלי משחק משחקים מסוכנים, אני שומע באמצע העבודה את כיבוי ה HD שלי (יש לי שניים ואני מדבר בוודאות על HD 40 GB של WESTERN שהוא גם C אצלי) אני שומע אותו פשוט באמצע העבודה מתכבה, עכשיו, יש לי פנל קידמי למארז שמחובר יחד עם ה HD והוא גם מתכבה, אז אני חושב שהבעיה היא לא ב HD אלה באחד החיבורים במולקס או בספק, האם אני צודק?

או שזה ה HD?

פורסם

אם אתה משתמש במערכת ההפעלה שלך והיא על C,אז קשה לי לראות שה hdd שלך מתכבה.

האם זה קורה בצורה רנדומלית?

פורסם
  • מחבר

כן הכיבוי הוא רנדומלי, וזה מאוד מדאיג אותי מכיוון שהיה פעם שהוא התכבה, לא הצלחתי לכבות כמו שצריך אלה רק RESTART ידני, וה WINDOWS לא עלה פשוט, ישר במסך הלוגו של WINDOWS הוא עושה RESTART עם הצגה של חצי שנייה של המסך הכחול של XP = בעיה בחומרה, הצלחתי לתקן זאת רק על ידי חיבור ה HD עם C למחשב אחר עם מערכת הפעלה של XP שה SCAN DISK יבדוק ויתקן, וכך היה, אבל הכיבוי הוא מפתיאה.

פורסם

האם הוא מתכבה? או שאתה שומע רק רעש שנשמע כמו כיבוי? כי אם הוא מתכבה אני לא יודע איך אתה יכול להמשיך לעבוד.

פורסם

הדיסק שמתכבה מותקנת עליו מערכת ההפעלה ?

יכול להיות שזה נגרם כתוצאה מכך שההרד דיסק שמתכבה פשוט לא בשימוש הרבה זמן ואז הוא נכנס ל STAND BY MODE (זה בגלל שיש לך שני הרדיסקים, אחד פועל והשני לא ואז הזה שלא פועל הולך "לנוח").

ויכול להיות שיש לך בעיה במולקס אליו מחובר ההרד דיסק. תפתח את המחשב שלך וכההרד דיסק מכבה תנסה להוזיז את המולקס, אם ההרד דיסק מתחיל שוב לעבוד זה סימן שהבעיה במולקס אם לא אז הדיסק פשוט נכנס למצב STAND BY, בשביל שהוא לא יכנס למצב הזה אתה יכול לשנות את זה בוינדאוס ב PROPORTIES>SCREEN SAVER > POWER ושם לשנות שהוא לא יכבה שום דבר.

פורסם

היה לי מקרה דומה עם הארד-דיסק ...

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=68818.0

אבל אני בכלל לא ממליץ לך לנסות את זה , אצלי הארד-דיסק כבר בכלל לא עבד

יכול להיות שזה חיבור המולקס, קרה לי כבר כמה פעמים שהמולקס עשה בעיות תנסה להחליף חיבור גם מולקס וגם IDE ותראה אם זה עוזר

פורסם
  • מחבר

אני גם מאמין שזה חיבור פגום במולקס, החלפתי ונראה מה יהיה

פורסם

ברגע שהHD נכבה לך (נצא מנקודת הנחה שהוא נכבה ולא עובר לSTAND-BY) אז הWIN נתקע, אם לא אז הHD לא נכבה (כול העניין של פיסקאות וצורת הריצה של המחשב לא נותנת שדבר כזה יקרה והכול "יהיה בסדר" וימשיך כאילו כלום לא קרה, אותה תוצאה תקבל אם תוציא בזמן שהמחשב פועל כרטיס PCI או סטיק זכרון - אל תנסה בכלל!)

אם הWIN לא נתקע אז הHD לא נכבה וצריך לראות מה באמת קורה לו

פורסם

כמו כן כדאי שתשקול לגבות את המידע החשוב לך במהירות האפשרית תמיד עדיף להיזהר מאשר להצטער

פורסם
  • מחבר

ה WIN אכן נתקע אז זה כן ה HD

*עריכה - אני מאמין שה HD התנתק שוב גם לאחר החלפת המולקס, מה זה יכול להיות עכשיו?!?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים