עבור לתוכן

צריך עזרה בחיפוש צורב חיצוני משהו לא רגיל כמו שלכולם יש

Featured Replies

פורסם

צורב שעושה copy disk חיצוני שלא קשור למחשב

ושיכול לעבוד בכמויות גדולות ושכפול מהיר

500 מדיות ליום ככה..ושכפול מהיר

אם אין דבר כזה אז USB גם יתקבל בברכה

אבל אני צריך משהו מקצועי 500 מדיות ליום ואם אין דבר כזה אז תביאו משהו שהכי קרוב למה שאני צריך

פורסם

לא ניראה לי שתמצא דבר כזה מכמה סיבות

קודם כל, כדי שהצורב יוכל לעשות העתקת דיסק בלי קשר למחשב כלשהו, הוא יצטרך כונן קשיח משלו.

דבר שני, צריכת החשמל של צורב כזה מאוד גבוהה. במיוחד במהירויות גבוהות. תהיה חייב לחבר אותו לשקע באופן קבוע כדי שהוא יוכל לעבוד בצורה שוטפת וזה כבר אומר שהוא לא ממש נייד ואז עדיף כבר לחבר אותו למחשב וזהו

ועוד משהו, 500 דיסקים ליום?!? הצורב ימות לך תוך זמן קצר. שבועות מספר אם לא ימים (אבל יש לך אחריות ככה שאם לא מפריע לך ללכת לחנות כמה פעמים בשנה כדי להחליף את הצורב)

צורבי USB מתאימים יש לא מעט. אני אוהב את אלה של פלקסטור. הם אומנם יקרים אבל הם הכי טובים, אמינים ומהירים.

יש לך תקציב מוגבל?

פורסם
  • מחבר

אני מדבר על צורב מסחרי לא ביתי ב 300 שקל

לא אכפת לי שיהיה לא נייד שיהיה מחובר לקיר שיהיה גודל של טלויזה

אני במלה מחבר אותו לחשמל ותגיד לי מה הסכום הגבוה ביותר והצורב הכי טוב שיש למטה שלי

העיקר שיעשה תעבודה כמו שצריך

ועל בטוח שיש דבר כזה

אם אתם מכירים איזה אתר או מישהו שאפשר להשיג ממנו דבר כזה

אפילו להזמין מחול

תגיבו בבקשה

פורסם

כן תנסה במשטרת ישראל אני בטוח ששוכבים להם כמה כאלה בחדר ראיות שלהם!

בכל מקרה רק שצריבות תעשיתיות עובדות בשיטה שונה לגמרי מדיסקים שנצרבים בבית! הם לא עובדים בעיקרון הצבע כמו cdr רגיל! ולכן אתה תאלץ למצוא גם מי מביא כאלה דיסקים. אני יודע שזה אפשר לעשות את זה אבל אני לא יודע כמה משתלם/חכם/חוקי זה הולך להיות. אני הייתי משקיע את הכסף שלי בשני מחשבים מבוססי amd הכי זולים שאני יכול למצוא שם בכל אחד צורב a/b switch וצורב לי להנאתי! זה נראה לי יצא יותר זול בהרבה ...השאלה למה אתה צריך את זה?

לעשות 500 עותקים מאותו דבר? או דיסקים שונים?

פורסם
  • מחבר

מצחיק אתה אהה

אז אתה אומר עדיף לקנות 2 מחשבים שיצרבו?

יש אולי קירור לצורב או משהו שם אני יצרוב הרבה אז הוא יתחמם ויהרס?

אני שמעתי על צורב כזה חיצנוי בגודל של DVD שצורב דיסקים..לפני שנתיים זה עלה 1000 שקל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים