פורסם 2004 במאי 2021 שנים כמו שמישהו חכם אמר פעם "מה שלא הולך במוח ילך בכוח" (או שזה היה הפוך ??? ) בכל אופן ידוע שמכשירים חשמליים עדינים מאוד ממכות , דבר זה נכון פי כמה כשמדובר בארד-דיסק אשר מכיל מגנטים וחלקים עדינים אחרים . אבל לאחר שכל מה שניסתי לעשות במוח לא עבד , ולא החזיר את הארד-דיסק שלי ואת החומר החשוב שהיה עליו ולאחר שהבעיה הובחנה ככשל של הסיכה שאמורה לקרוא את הנתונים מהדיסק בגלל תקיעה מסוימת שהשמיע אף רעשים נזכרתי בפתגם העתיק הנ"ל ,הוצאתי את הארד-דיסק ממקומו והנחתי עליו שתי מהלומות מתונות בגבו והפלא ופלא הארד-דיסק חזר לפעול ללא בעיות וללא רעשים ( 5 ימים לאחר המקרה ועדיין ללא שום בעיות) וכמובן שהמידע היקר גם כן חזר ;D רציתי לשאול האם גם לכם היו בעיות דומות עם הארד-דיסק שלכם שנפתרו באלימות ?
פורסם 2004 במאי 2021 שנים בסה"כ דחית את הקץ, ילדון.אני מאמין שהתופעה הזו תחזור מתישו בזמן הקרוב, ואפילו בצורה חמורה יותר... אם יש אחריות, נצל אותה.בעיות עם כוננים קשיחים לא פותרים באלימות...זו לא רוסיה וזה בטח לא הפיאסטה שנת 79' ששפכה לי מנוע לפני מס' שנים.
פורסם 2004 במאי 2121 שנים מחבר בסה"כ דחית את הקץ, ילדון.אני מאמין שהתופעה הזו תחזור מתישו בזמן הקרוב, ואפילו בצורה חמורה יותר... אם יש אחריות, נצל אותה.בעיות עם כוננים קשיחים לא פותרים באלימות...זו לא רוסיה וזה בטח לא הפיאסטה שנת 79' ששפכה לי מנוע לפני מס' שנים.האחריות נגמרה לפני חודש
פורסם 2004 במאי 2121 שנים הHD פשוט חיכה להרוס את עצמו רק אחרי סיום האחריות, הא?תגבה לעצמך את כול הדברים ומהר, לפי דעתי כול העניין יחזור ובקרוב מאוד
פורסם 2004 במאי 2521 שנים חחחחחחאני עכשיו נזכר בחבר שתמיד בעט במחשב שלו בגלל שהוא עשה רעשיםיום אחד אין הרד דיסקחחחחחחועוד חבר תמיד היה מתעצבן על המחשב והיה מוציא את התקע של המחשב מהשקעבזמן שהמחשב עובדעד שיום אחד הלך ספקLOL
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.