עבור לתוכן

לא רוצים להמתין לאח הגדול? ניידי ה-XPS 13 מהדור החדש נוחתים בחנויות

Featured Replies

פורסם

דגמי היוקרה מרובעי הליבות המעודכנים של דל זמינים לרכישה במחיר התחלתי של 1,000 דולר

לכתבה

פורסם

יאמי !

פורסם

בהתחשב בעובדה שהמפרט הבסיסי הוא 4 ג'יגה זיכרון ו128 ג'יגה איכסון, עדיף שפשוט תגידו שהמחיר מתחיל ב1200 דולר (בשביל 8 ג'יגה ו256 ג'יגה שזה תכלס המינימום בשביל עבודה שוטפת על כל דבר יותר מוורד).

פורסם

1200 דולר באמריקה. פה מתחיל מ7500 ש"ח.

פורסם

כדאי לציין שבארץ, חוץ מהמחיר הכמעט כפול בקטע הזוי, היבואן גם דואג לסרס את המחשבים שהוא מביא. למשל, לא תמצאו בארץ שום דגם עם קורא טביעות האצבע!

פורסם

ראית XPS עם קורא טביעות אצבע?

פורסם

בחו"ל? ברור. תסתכל באתר שלהם, זאת אופציה לבחירה.

בארץ לא, זה בדיוק הקטע.

כתבה מלפני שנה:

https://www.theverge.com/circuitbreaker/2017/2/2/14491594/dell-xps-13-15-fingerprint-sensor-windows-hello

ציטוט

Dell announced today that its XPS 13 and XPS 15 laptops now can be configured with a fingerprint sensor built into the keyboard for an extra $25. The sensor is compatible with Windows Hello, Microsoft’s system for alternative, faster login methods on Windows 10, making it a useful addition to the devices. And the price is on par with external solutions, so it’s a good deal if you’re looking for the feature.

The option is available on all versions of the XPS 13 and XPS 15, including the entry level spec models, which is nice. Both the XPS 13 and XPS 15 are available for purchase with the new sensor today from Dell’s website.

פורסם

אכן...אם אתה מעוניין בDELL איכותי עם הפיצ'ר הזה, ראיתי שלחבר שקנה לטיטיוד חדש יש שם את זה.

פורסם

XPS ולטיטיוד הם דיי שונים. הפיתרון שלי (אם אני ארצה לקנות XPS) יהיה פשוט להזמין אותו מחו"ל. במילא המחירים בארץ מנופחים.

פורסם
ציטוט של Milford Cubicle

XPS ולטיטיוד הם דיי שונים. הפיתרון שלי (אם אני ארצה לקנות XPS) יהיה פשוט להזמין אותו מחו"ל. במילא המחירים בארץ מנופחים.

האם אתה יכול להסביר את מהות השוני ביניהם - פחות מבחינת פירוט החומרה, אלא יותר ברמה הפרקטית: למה כ"א מהם עדיף?

פורסם

תודה רבה :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים