פורסם 2018 בינואר 227 שנים אממ.. פחות. יש את הzenbook pro של אסוס. ואת gigabyte aero 14/15. בהנחה שאתה מחפש מחשב 15" , קל , עם סוללה טובה , וכרטיס מסך 1050+
פורסם 2018 בינואר 227 שנים ציטוט של Netanel Hamami ורציתי לדעת מה אתה חושב על זה ? הגב מעוד נירלי נוח ונחמד ההפשרות לסובבת את המסך כו.. https://www.bestbuy.com/site/hp-spectre-x360-2-in-1-13-3-touch-screen-laptop-intel-core-i7-8gb-memory-256gb-solid-state-drive-hp-finish-in-dark-ash-silver/6113107.p?skuId=6113107 הוא מחשב מעולה . אבל חלש מידי לפורייקטים כבדים באוטוקאד ואדובי...
פורסם 2018 בינואר 227 שנים מחבר אני כבר לא יודע מה להחליט מצד אחד אני לומד הנדסאי בניין כמה כבר אני ישתמש באוטוקד ואדוביפרמייר הרבה זמן כבר לא ערכתי אותי אני יערוך פו ושם אבל לא משאו רציני ומצד שני תמיד טוב שהיה מחשב טוב אבל גם חבל על כול הכסף שמושקה ובסוך אני לא ינצל את היחולות של המחשב כי אני לא יצתרך אולי ה HP יספק אותי ?
פורסם 2018 בינואר 237 שנים מחבר ציטוט של Netanel Hamami אני כבר לא יודע מה להחליט מצד אחד אני לומד הנדסאי בניין כמה כבר אני ישתמש באוטוקד ואדוביפרמייר הרבה זמן כבר לא ערכתי אותי אני יערוך פו ושם אבל לא משאו רציני ומצד שני תמיד טוב שהיה מחשב טוב אבל גם חבל על כול הכסף שמושקה ובסוך אני לא ינצל את היחולות של המחשב כי אני לא יצתרך אולי ה HP יספק אותי ? השמח לדעתך בנושא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.