עבור לתוכן

מחשב טוב לתכנות. מחפש המלצות ושאלה

Featured Replies

פורסם
ציטוט של Liad344

(אני מחשמל , כרגע זה רק עט , נייר והתמרות פוריה:biglaugh:

אההח, פורייה, פורייה.

מי היה מאמין שאתגעגע אליו .....  :lol:

נערך על-ידי askme

• תגובות 40
  • צפיות 8.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
ציטוט של askme

שלא לומד

תרגיע. אולי חלאס עם הטרולינג? למדתי לומד ואלמד תכנות ואני יודע כמה דברים על מחשבים.

לא למדתי מדעי המחשב. ולכן - חזרתי בי רק רק בקשר ל RAM ולבהירות (שזה קצת נו נו נו). 

בקשר לשאר הדברים, לא מצאתי אף סיבה ללכת אחר הקישור הקדוש ולא אחר מה שכתבתי. אם יש לך או אי מי סתירות לטענות שהעליתי - מוזמנים. 

או שאולי גם אתה ממליץ ללכת אחרי הקישור ולקנות מסך לא מבריק תומך מגע עם עט. ספר לי כשתמצא. 

נערך על-ידי nachum37

פורסם

ערכתי את הפוסט, למרות שברור לאיזה לימודים הכוונה.

אני פשוט ממליץ ללכת עם אלה שהם בעלי נסיון בתחום הנדון.

זה שאני לומד חקלאות ומאן דהוא לומד זואולוגיה - לא ממש עוזר.

בסופו של דבר זה פשוט למדי - ניסיון מול דיעות.

כל אחד שיבחר במה להאמין.אין כאן שום קשר לקדושה

ולהבדיל , גם לא לפאנאטיות. :)

נערך על-ידי askme

פורסם

בקשר לתחומים שלא קשורים לנסיון הספציפי במדמח - אני בעל נסיון לא פחות. 

בכל אופן - עניינית בלבד. נניח שללא נסיון, יש טענות נגד טיעוני? מצאת מסך מט עם מגע? 

נערך על-ידי nachum37

פורסם
ציטוט של askme

^^^^

עזוב.

מסתבר שאנשים לא באמת משתנים.

לא יאומן. שאתה תדבר? 

ניסיתי להתדיין עמך כאחד האדם ולתת לך צאנס לדיון ענייני. טעיתי. אזכור מכאן והלאה. 

נערך על-ידי nachum37

פורסם

כנ"ל.

ורק לסבר את האוזן, הציטוט התייחס לעובדה שמחקת את עניין הזיכרון,

אבל לא את הפתיח של אותו הפוסט על כך שרומה מדבר שטויות,

כשההיפךהוא הנכון, כנאמר - "הפוסל במומו פוסל".

ולא שלא ניתנה לך הזדמנות.

להבדיל ממך, עם כל ההטפות שלך, אני לא כיניתי את דברייך כשטויות.

אבל עזוב, זה רק מוכיח שהנאמר בציטוט הוא נכון, ולא ביחס אלי.

פורסם
ציטוט של nachum37

קראתי, רומה הזה כותב שטויות, במחילה, או לפחות Wishful thinking. 

1. מסך לא מבריק, אבל תומך מגע וכתיבה על המסך? נו באמת. ב. אימוץ עינים לא גורם לשום נזק, זה מיתוס עתיק. בכל מקרה באיזה תרחיש בדיוק הוא הולך לתכנת באור שמש? קשקוש. 

3. מפתחים במקומות נחשבים מקבלים מקבוק פרו עם 8GB RAM, אז הוא צריך 16? בכל מקרה בעסקיים אפשר לשדרג כמעט תמיד. 

4. די נו. מי קונה 128GB כשאין קשיח? ולאידך איזה "14 מוכרים עם שילוב של קשיח? בשביל זה יש קשיחים ניידים. 256GB SSD זה יופי.

6. היום אפשר לטעון את המחשב מה USB C כך שזה לא רלוונטי, במיוחד עם מעבדי ה U החדשים שמחזיקים זמן הגון.

מסעיפים 4 ו 6 נראה שהוא מדבר על 2013. תגובתו לא רלוונטית במיוחד. 

אני יודע שהדיון הזה כבר לא יתקדם לשום מקום,

אבל כן הרגשתי צורך להגיב לכמה דברים שציינת גם בהמשך השרשור, מעבר לציטוט שלקחתי.

קודם כל אני אגיד שרומה צודק ברוב הסעיפים.

1. נתחיל ממבנה הכיתה באוניברסיטה, בהרבה מאוד כיתות שהייתי בהן היו הרבה חלונות, יש לך קיר שלם שהוא רק חלונות, וגם אם אתה בכיתה סגורה במעמקי האדמה - במקום זאת יש לך תאורת פלורסנט בוהקת מעלייך. מסך מבריק משקף כל דבר שנמצא בסביבה, במיוחד אור שמש ותאורת פלורסנט. אני הייתי חכם ולקחתי מסך לא מבריק, אבל השותף שלי בלימודים לקח מסך מבריק והמחשב שלו לא נוח לעבודה קבוצתית ולכן לרוב אנחנו משתמשים במחשב שלי.

כמובן שיש יתרונות למסך מבריק, לא אומר שלא, אבל בלימודים זה לא נוח.

עכשיו נצא מהמבנה, בימים קיציים ומזג אוויר נעים, המון סטודנטים אוהבים לשבת בחברותא בחוץ. כן כן, אנשים אוהבים לשבת תחת השמש וללמוד ולעבוד בחוץ. ככה זה חיי סטודנט, חיים דבש. אבל בסיטואציה הזאת לא רק שמסך מבריק היה הורס לך את כל החוויה, אתה באמת זקוק למסך שמסוגל להגיע לבהירות גבוהה.

3. אין לי מושג על איזה מפתחים אתה מדבר, אבל בתחום התכנות 8GB זה חדשות ישנות. הצרכן הממוצע יכול להסתפק ברוב המקרים  ב-8GB, אבל כמתכנתים אנחנו עובדים עם סביבות עבודה שונות שצורכות המון משאבים, ובוא נהיה כנים - גם אנחנו עושים טעויות. ואנחנו נעשה הרבה טעויות בניהול זיכרון במהלך הלימודים שלנו והקריירה שלנו.

פורסם

ראוי היה שתקרא ביתר עיון את דברי.

1. אני לגמרי בעד מסך מט. ציינתי שכמעט ואין בנמצא מסך מחשב מט שהוא גם מסך מגע. בקשר לרמת הבהירות זלזלתי מעט בתחילה שלפיה יש לחפש את המחשב אך קיבלתי את דבריו של רומה.

2. בקשר ל RAM - גם חזרתי בי, רק מכיוון שסטודנטים למדעי המחשב טוענים שצריך. בקשר לפיתוח (לא לימודים), זה כנראה מאוד תלוי בסוג. כמו שציינתי אני מכיר מפתחי אפליקציות, צד שרת, פרונט אנד במקומות נחשבים שלא ידעו עד היום שהם צריכים 16GB, למרות שזה תמיד נחמד יותר. 

בכל מקרה, זה עדיין לא "רוב הסעיפים". בקושי 1 וחצי. 

השורה התחתונה היא שהדיון בכלל התחיל מזה שפותחו קנה דל Vostro, שלמעשה עונה על רוב הדרישות גם אם אפשר להתווכח אם הוא הבחירה האופטימלית. והטרול החמוץ של הפורום ניסה להציק ולומר שלא בגלל ההודעה הקדושה של רומה. באתי רק להראות שלא כל מה שכתוב שם נכון או הגיוני, גם אם חלק כן, ובכל מקרה הבחירה עודנה נבונה במגבלות התקציב. 

אני יודע שאני אשם בהתפתחות הדיון האומלל, לא הייתי צריך להאכיל את הטרול אלא פשוט לא להתייחס, כדבר המאמר "הכלבים נובחים והשיירה עוברת".

נערך על-ידי nachum37

פורסם

הזכרון ניתן לשדרוג במחשב הזה . לפחות בדגם 2016

ככה שהכל בסדר

פורסם
  • מחבר
ציטוט של askme

טוב, בוא נעזוב את האנשים, ונחזור לנושא -

אם כך, ברוב של שניים שלומדים נגד דעתו של אחד שלא לומד ( הכוונה כמובן ללימודי מדמ"ח / תכנות ) -

ההמלצות שבקישור הן הנכונות ומכאן המומלצות ללימודי תכנות / מדמ"ח.

אני מצטט אותך כי רציתי לדעת איך לדעתך צריך להתנהג עם המחשב בעניין ההטענות שלו לחכות שיגיע ל0 ואז להטעין עד 100? משהו אחר?

נב בעניין הדיון פה יצא לי עד עכשיו לדבר עם עוד סטודנטים אחרי הקנייה ובאמת פגשתי כמה שקנו 32 וטענו שזה ממש חשוב אבל יש גם כאלה לפחות משנה ראשונה ושנייה שמשתמשים במחשב עם 4 ראם

פורסם
ציטוט של Yosef_zu

אני מצטט אותך כי רציתי לדעת איך לדעתך צריך להתנהג עם המחשב בעניין ההטענות שלו לחכות שיגיע ל0 ואז להטעין עד 100? משהו אחר?

לא, לא, מה פתאום ?!

הכי נמוך שמומלץ זה בסביבות 20 אחוז, ואז להטעין עד הסוף.

אולי פעם בחצי שנה לרדת עד 5 אחוז, אם בכלל.

בקשר לזיכרון - עזוב.

תראה מי נגד מי ואיך זה מרגיש.

כדברי  Liad344 זיכרון אפשר לשדרג, אם יהיה חסר.

בהצלחה בלימודים.

תהנה, זה העיקר !  :)

נערך על-ידי askme

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים