עבור לתוכן

מחשב טוב לתכנות. מחפש המלצות ושאלה

Featured Replies

פורסם

קראתי, רומה הזה כותב שטויות, במחילה, או לפחות Wishful thinking. 

1. מסך לא מבריק, אבל תומך מגע וכתיבה על המסך? נו באמת. ב. אימוץ עינים לא גורם לשום נזק, זה מיתוס עתיק. בכל מקרה באיזה תרחיש בדיוק הוא הולך לתכנת באור שמש? קשקוש. 

3. מפתחים במקומות נחשבים מקבלים מקבוק פרו עם 8GB RAM, אז הוא צריך 16? בכל מקרה בעסקיים אפשר לשדרג כמעט תמיד. 

4. די נו. מי קונה 128GB כשאין קשיח? ולאידך איזה "14 מוכרים עם שילוב של קשיח? בשביל זה יש קשיחים ניידים. 256GB SSD זה יופי.

6. היום אפשר לטעון את המחשב מה USB C כך שזה לא רלוונטי, במיוחד עם מעבדי ה U החדשים שמחזיקים זמן הגון.

מסעיפים 4 ו 6 נראה שהוא מדבר על 2013. תגובתו לא רלוונטית במיוחד. 

נערך על-ידי nachum37

• תגובות 40
  • צפיות 8.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

או קיי

הבהרת את דברייך.

איך אומרים, יבוא השלישי ויכריע ....

או רומה עצמו.  :D

פורסם
  • מחבר
ציטוט של nachum37

1. מסך לא מבריק, אבל תומך מגע וכתיבה על המסך? נו באמת. ב. אימוץ עינים לא גורם לשום נזק, זה מיתוס עתיק. בכל מקרה באיזה תרחיש בדיוק הוא הולך לתכנת באור שמש? קשקוש. 

3. מפתחים במקומות נחשבים מקבלים מקבוק פרו עם 8GB RAM, אז הוא צריך 16? בכל מקרה בעסקיים אפשר לשדרג כמעט תמיד. 

4. די נו. מי קונה 128GB כשאין קשיח? ולאידך איזה "14 מוכרים עם שילוב של קשיח? בשביל זה יש קשיחים ניידים. 256GB SSD זה יופי.

6. היום אפשר לטעון את המחשב מה USB C כך שזה לא רלוונטי, במיוחד עם מעבדי ה U החדשים שמחזיקים זמן הגון.

מנחם זה אתה?

פורסם

לא :)

פורסם
ציטוט של nachum37

1. רוב הלימודים רואים הרצאות שאפשר לראות גם במקומות ציבוריים בהם לא בהכרח אפשר לסגור וילון.
3. תפתח chrome עם 10 לשוניות, פרויקט סביר ב CLion ו5 קבצי pdf על נייד עם וינדוס 10 כלשהו. כמה ראם הסיפור הזה תופס?
4. אפשר לקנות גם SSD של טרה, אבל לא כולם נולדו במשפחה עשירה ויכולים להוציא כאלו סכומים על נייד. ההמלצה נועדה לתת פתרון לאלו שמנסים לחסוך באופן שקול. כאשר אין סיבה אמיתית לקנות לצורך לימודים SSD גדול.
6. לא כל מחשב ולא של כל היצרנים עברו לעשות שימוש בUSB type C, הרוב לא. חוץ מזה להזכירך לUSB type C יש גם חסרונות.

אתה מדבר על ניידים ב3500 ש"ח ומעלה, הכיוון שלי הוא לאזור ה2500~ וכמה שפחות לעלות.

נערך על-ידי Roma Pekelis

פורסם

גילוי נאות - לא למדתי מדעי המחשב, ולכן איני יכול להתווכח עמך בנושאים הקשורים ללימודים אלו עצמם כיוון שאתה יודע יותר ממני. אדבר רק על מה שיש לי בו דעה מחמת ניסיון. 

3. כנראה שבתרחיש זה הנך אתה צודק ולכן אפשר אולי להסכים שזה תלוי תרחישים, ואם זהו התרחיש שבו יתקל כל סטודנט למדעי המחשב אתה צודק. אישית, בשימוש רגיל אני משתמש בעשרות כרטיסיות בו זמנית, בין 40 ל 70, ורק מ 90 אני נתקל בגמגומים. גם כאשר אקרובט פתוח + VS Code או IntelliJ לא נתקלתי בגמגומים משמעותיים עם 8GB Ram. 

4. כיום גם ככה הבסיסי הוא בד"כ 256GB SSD או 1TB HDD. לא הייתי ממליץ בשום אופן להיות עם HDD בלבד, כך שנותרה האופציה של 256GB SSD, ולדעתי היא לא גרועה כלל. אכן אין צורך לקנות SSD גדול, ולצורך מה שתיארת ניתן לקנות קשיח חיצוני. 

6. על כך כתבתי שאתה מדבר על ניידים ישנים. כיום כמעט כולם מגיעים עם לפחות אחד כזה, ואם ניתן להטעין דרכו אפשר פשוט לקנות סוללה ניידת במקום לקנות נייד עסקי מסדרה יקרה שמאפשרת החלפה חמה של סוללה (אהמ אהמ Thinpad T $$$).  

נערך על-ידי nachum37

פורסם

טוב, אז נישאר בצד בעל הנסיון, כדברי חכמינו.

גילוי נאות - בגלל זה לא התערבתי בסוגיה.

וגילוי נאות 2 - בגלל זה מלכתחילה פתחתי את הדיון ההוא ( שבקישור ).

אם כן, לענייננו - יוסף - תראה את העיקופים שמציע נחום37 היות וכנראה תתקל בבעיות

שתיאר רומה.

מה שאני מצטער - זה שלא מצאתי את הדיון מוקדם יותר.

פורסם
ציטוט של nachum37

מה אומרים ? 

פורסם
ציטוט של nachum37

מינוס מה שנמחק, אותו הדבר בדיוק. לא חוזר בי.

פורסם
ציטוט של nachum37

מה הקשר לתכנות? זה לא אבטחת מידע או ניהול רשתות. המכונה הוירטואלית היחידה שהוא יצטרך בלימוד תכנות היא אולי האמולטור של אנדרואיד סטודיו. ומדובר על מדעי המחשב כך שגם לא זו. 

@Yosef_zu לדעתי עשית בחירה טובה, וקנית בזמן טוב. תתחדש. 

גילוי נאות - אני סטודנט . 

יש לי כמה חברים שלומדים מדמ''ח (וגם הנדסת תוכנה , חלק מהקורסים משותפים)  וכולם אומרים ש 8גב ראם לא מספיק למשימות הנדרשות . 

" המכונה הוירטואלית היחידה שהוא יצטרך בלימוד תכנות היא אולי האמולטור של אנדרואיד סטודיו" 

זה לא נכון , בעיקר לינוקס , למשימות שונות ומשונות.

נערך על-ידי Liad344

פורסם

^^^^

עזוב.

מסתבר שאנשים לא באמת משתנים.

נערך על-ידי askme

פורסם

אני יכול למחוק את התגובה בשקט בשקט , אבל 16גב זה די הכרחי , ולא צריך לאמר סתם שלא

פורסם

בקשר לזיכרון RAM כבר הודעתי שאני חוזר בי. וזאת רק מפני שבעלי נסיון בלימוד מדמ"ח טוענים כן (אני עדיין יודע בבירור שמתכנתים בפועל מסתדרים יופי עם 8). כל השאר - לא. קקדו תרגיע.

ציטוט של Liad344

זה לא נכון , בעיקר לינוקס , למשימות שונות ומשונות.

כמה מכונות? בשביל מה? כל הזמן? כמה זיכרון כבר מדובר? 

שאלות רציניות לא קנטור. 

נערך על-ידי nachum37

פורסם

טוב, בוא נעזוב את האנשים, ונחזור לנושא -

אם כך, ברוב של שניים שלומדים נגד דעתו של אחד שלא לומד ( הכוונה כמובן ללימודי מדמ"ח / תכנות ) -

ההמלצות שבקישור הן הנכונות ומכאן המומלצות ללימודי תכנות / מדמ"ח.

נערך על-ידי askme

פורסם

יכול לברר , לפי מה שאני יודע , פשוט להריץ את הפצת לינוקס מסויימת כמכונה ווירטואלית ועליה הם כותבים קוד .. כל מיני משימות שקשורות לעבודה עם threads . שמעתי תלונות על 8גב מכמה וכמה אנשים.. 

(אני מחשמל , כרגע זה רק עט , נייר והתמרות פוריה:biglaugh:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים