עבור לתוכן

ניידי XPS 15, העידן החדש

Featured Replies

פורסם

משפחת היוקרה של חברת דל זוכה לשדרוג גדול - עם דגם היברידי ראשון שמבוסס על חומרת ה-Kaby Lake-G הייחודית

לכתבה

פורסם

רק חבל שהמעבדים+הווגה שבהם לא טובים להרבה אנשים.

פורסם

חבל שהם לא הכניסו רמקולים יורים כלפי הפנים ובמקום זאת כלפי מטה, שזה טוב כאשר הלפטופ או על שולחן במצב נורמלי, אבל בכל מצב אחר זה פחות טוב מכלפי הפנים. גם שעם הspectre הצליחו להכניס num pad גם הם היו יוכל להזיז את המקלדת כמה סנטימטרים ולהכניס. לגבי החיבורים אני כבר לא מתלונן כי באמת זה נותן אפשרות להפוך את הלפטופ ליותר דק וכאשר חושבים על זה, עד כמה אתה משתמש החיבורים כמHDMI ביום יום. נשמע לפטופ מבטיח.

פורסם

חבל שאין מקלדת מלאה.

פורסם

אוי ואבוי.... קשה לי להאמין שהם הפכו את כל הסדרה ל 2-1. הציר בדגמי הXPS 15 עד עכשיו הוא אחד האיכותיים. זה משהו שהוא חשוב במיוחד מחשבים עם מסכי מגע.... הציר פה נראה ממש חלש.

פורסם

מי לכל הרוחות עושה שימוש במגע עם מחשב ווינדוס? "15??? הרסו את הסדרה.

פורסם

סטודנטים שמעדיפים לפעמים לכתוב עם "עט" מאשר עם מקלדת,או אנשים שסתם רוצים לזפזפ ברחבי האינטרנט ולהסתכל על שטויות ובשביל המגע הוא( לדעתי) יותר נוח. וכמובן יוצרים(למרות שאני לא יודע עד כמה הם משתמשים בדברים כאלה)שרוצים נוחות שלצייר משהו, אולי להגדיל ולהקטין תמונה בקלות,לגרור אובייקטים בנוחות. המסך מגע הוא לא משהו כל כך חשוב אבל יש לו הרבה שימושים צדדיים שהופכים את חווית הלפטופ לנוחה ופשוט יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים