עבור לתוכן

עזרה במציאת נייד לעריכת סרטים | פיתוח DeepLearning | עיבוד אותות

Featured Replies

פורסם

היי,

שלום למשתמשי HWZONE היקרים, אשמח מאוד לעזרתכם

ארחיב מעט ובהמשך השאלון:

מחפש נייד שמשמש אותי כמחשב עיקרי (נייד ולא נייח בגלל שאני עובד ממקומות שונים)

עיקר שימוש המחשב הוא פיתוח בתוכנות כמו Matlab או Pycharm - פייתון, לטובת DeepLearning (כרטיס גרפי חזק), ייתכן ובמידה ויידרש סכום משמעותי גבוה ממה שאני מתכנן אשתמש בשרתים מרוחקים לפיתוח

שימוש נוסף שמתכתב עם השימוש הראשון הוא לעריכת סרטים (באופן חובבני) שימוש בתוכנות כמו Photoshop, coral movie maker, Adobe וכו', - ראיתי ששאלו אז בעקרון סרטים במגוון רזולוציות (מצלמות טלפון ומצלמות מקצועיות)

מבחינת זיכרון - כיום אני משתמש ב 500GB SSD וזה כמעט על הקצה..

נתון נוסף - נוסע בקרוב לאילת ומתכנן לעשות שם את הרכישה (אך אם אתם מכירים משהו משתלם יותר אשמח לשמוע)

עוד דבר חשוב - קראתי באחד הדיונים שאולי כדאי להמתין ל CES, השאלה שלי אם אין ממש BUZZ אחרי הכנס והמחירים של המוצרים שמשווקים שם גבוהים והתפוצה שלהם לוקחת כמה חודשים טובים? בקיצור - מה המלצתכם?

ועכשיו השאלון -

מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל - במידה ונדרש

ב) במידת הצורך . עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ראה הרחבה מעלה, עריכה גרפית חובבנית, פיתוח, תכני HD כצפייה כמובן

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): matlab,pycharm,Photoshop,Coral,Adobe

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: - לא רלוונטי

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחשב נייד

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא,

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? -

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא נראה לי רלוונטי

7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא משנה, מתכנן נסיעה לאילת 

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מתי שאפשר

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). -עדיפות ל SSD

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

תודה לכם..

ערן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים