עבור לתוכן

נבחרי השנה של HWzone לשנת 2017

Featured Replies

פורסם

השנה העמוסה הזו מגיעה לסופה, וזה הזמן המתאים להכיר לכם את המוצרים המוצלחים ביותר שפגשנו במהלכה בעולם החומרה והמחשבים

לכתבה

פורסם

מצחיק שרק לפני כמה שעות ראיתי מפרט פה באתר , ה8700k עולה ~1750 שקל . מה קיבלנו , 50 שקל הנחה מה6800k?

פורסם

למה לא עשו קטגוריה נבחרי מחשב נייד (ועדיף להיתעלם מאפל) גם ככה המחשבים הנייחים ירדו כבר בנתח השוק

פורסם

למה גם אין פרס לכרטיס המסך של השנה? ומי זו cougar ? נשמע כמו חצי פרסומת ..

פורסם

אתה צודק, cougar שילמו לנו 500,000$ אז היינו חייבים להכניס אותם. מה, אתה היית עושה אחרת? קשה לסרב לסכום כזה.

איך גילית?

פורסם

נהההה עליתי עליך:biglaugh:

פורסם
  • מחבר

ניסיתי שלא לגרום לזה להיראות כמו פרסומת. לצערי, קצת קשה להסתיר את ההתלהבות כשמשהו חדש נוגע בשוק החומרה בצורה כזאת.

ביקור קצר בחנויות הגיימינג בארץ עם השאלה "מי זאת קוגר" יעלה הרבה תשובות מעניינות. אתה מוזמן לנסות

פורסם

סקירה מעניינת ומקורית ?

פורסם
ציטוט של djelectric

ניסיתי שלא לגרום לזה להיראות כמו פרסומת. לצערי, קצת קשה להסתיר את ההתלהבות כשמשהו חדש נוגע בשוק החומרה בצורה כזאת.

ביקור קצר בחנויות הגיימינג בארץ עם השאלה "מי זאת קוגר" יעלה הרבה תשובות מעניינות. אתה מוזמן לנסות

בהחלט אסתכל . אני מבקר באתר 20 פעם ביום , לא שמעתי עליהם כאן . אולי על קייס זכוכית שנראה כמו פיל והיה די מפורסם לתקופה מסוימת

פורסם

למה אין משהו על מסכים?

פורסם

תקן אותי אם אני טועה אבל ממה שראיתי הספק שהמלצתם עליו של antec הוא עם נצילות bronze ולא מצאתי אותו בפחות מ310 שקל איך הוא יותר טוב מאחרים בקטגוריה שלו

פורסם
ציטוט של VAnD4L

תקן אותי אם אני טועה אבל ממה שראיתי הספק שהמלצתם עליו של Antec הוא עם נצילות bronze ולא מצאתי אותו בפחות מ310 שקל איך הוא יותר טוב מאחרים בקטגוריה שלו

א. הוא עולה קצת פחות מ-310:

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=NE550M

ב. יש עוד הרבה פרמטרים למדוד ספק כוח מלבד נצילות. למען האמת, הנצילות הוא מהפחות חשובים לדעתי האישית, ויותר טריק שיווקי.

מסכים מאוד לגבי הספק הזה, ספק מעולה במחיר שאין לו מתחריפ כרגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים