עבור לתוכן

ייעוץ לקניית מחשב נייד חזק ואמין ללא שימושים מיוחדים

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לקנות מחשב נייד שיהיה חזק, מהיר ואמין לאורך זמן, הרצה של תוכנות עריכת מוזיקה כגון FL STUDIO ועם אופציה לתמיכה במשחקי מחשב (אני כרגע לא משתמש בו למשחקים אבל בעתיד יש סיכוי שכן), אשמח אפילו לשתי אופציות: אחת למחשב ללא האופציה לגיימינג ואחת כולל.

צריך שטח איחסון יחסית גדול במחשב (בסביבות 1 טרה).

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר בתמורה למוצר טוב

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתבתי למעלה, איחסון מידע, FL STUDIO (עריכת מוזיקה), סרטים, ואופציה למשחקי מחשב תלוי בכמה המחיר יקפוץ

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FL STUDIO תדיר

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע לא משחק, אבל שתהיה האופציה לכל משחק חדש במידה וארצה בעתיד

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים לא קריטי

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין לי מושג מה זה

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כולל מערכת הפעלה וינדוס, אופיס לא קריטי אבל בונוס

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור השרון אבל לא קריטי האיזור

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? במיידי

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). נפח אחסון גדול 1 טרה, שיעבוד מהיר וחלק גם לאחר זמן רב, סוללה שתחזיק זמן

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: שמעתי הרבה דברים טובים על כונני SSD, הבעיה שהם בנפחים קטנים, ראיתי מחשבים שחולקים כונן SSD וכונן HDD ביחד, כמה זה שווה ומשפיע? לי זה היה נראה אחלה דבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים