עבור לתוכן

Acer

Featured Replies

פורסם

שלום 

מצאתי מחשב נייד שמתאים לי בול התקציב אבל אני מפחדת לקנות את המחשב הזה כי ראיתי באינטרנט שהחברה (acer) לא משהו ושצריך להתרחק ממנה

מצאתי את  acer aspire r15 generation 7 יש בו בדיוק את מה שרציתי בתוך מחשב אבל אני לא בטוחה שכדאי לי לקנות את המחשב הזה 

מישהו יודע אם המחשב הזה ספציפי טוב לבית ספר,מוזיקה,אינטרנט, סרטים,סדרות ? ואם כדאי,לי לקנות את המחשב הזה?

תודה רבה לכל מי שעונה 

פורסם

מה התקציב ? ומה השימושים? 

הוא נראה לא רע. גם הביקרות באמאזון בסדר. אבל תמיד יכול להיות שיש חלופות טובות יותר, לכן נחזור לשאלות שלמעלה. 

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה שענית מהר 

התקציב זה עד 3000 שח 

והשימוש הוא בשביל שיעורים של בית ספר ועבודות, מוזיקה,אינטרנט, סרטים, סדרות דברים כאלה 

פורסם

המחשב צריך להיות נייד ? עם סוללה טובה? גודל מסך רצוי? מסך מגע? 

פורסם
  • מחבר

אם המחשב צריך להיות נייד אבל אני לא צריכה להוציא את המחשב מהבית כל כך 

שהיה סוללה טובה ,גודל מסך 15.6 אינץ 

כן מסך מגע 

המחשב של ה acer  לא טוב ?

פורסם

אני לא יודע לגבי שירות הלקוחות שלהם בארץ . הוא אמור להיות בסדר .. יש בעיה של סוללה טובה + 15" + מסך מגע . רובם יחזיקו 4-5 שעות ולא הרבה יותר .

פורסם
  • מחבר

כתוב שהמחשב שכתבתי למעלה מחזיק 9 שעות 

פורסם
  • מחבר

עכשיו ראיתי שרוב האנשים מקבלים מהמחשב הזה 5 עד 7 שעות שזה המון בשבילי 

השאלה שלי אם כדאי לקנות את המחשב הזה ספציפי או לוותר על המחשב הזה ולקנות אחר 

פורסם

הוא לא נראה רע , תצטרכי לחכות שימישהו אחד יגיב לגבי שירות הלקוחות של אייסר. לא מצאתי ממש מחשב דומה במחיר הזה (לדל יש דומים ב3500 , גם לאסוס אבל שירות הלקוחות שלהם נודע כבעייתי במיוחד. לא מתקרב לHP .)

פורסם
  • מחבר

לגבי המחשב עצמו נראה לך שזה יתקע לי אם אני רואה סרט או סדרה או משהו , מחשב ספציפי בפנים הוא טוב ,הוא היה מהיר 

אני מדברת על הבפנים של המחשב איך אתה חושב שהוא יעבוד 

פורסם

הוא בסדר. יש קישור? ראיתי באמאזון ויש המון גרסאות. כל מעבד מהשנתיים האחרונות ,SSD ו 8גב של ראם ירגישו מהירים. 

פורסם
  • מחבר

אין לי קישור אבל ראיתי שיש דגם עם טביעת אצבע 

פורסם
  • מחבר

מעבד של kaby lake  זה בסדר?

פורסם
  • מחבר

??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים