עבור לתוכן

מחפש המלצה למפרט לבנייה אישית למחשב גיימינג

Featured Replies

פורסם

קודם כל מעוניין לציין כי בניתי מפרט ראשוני (אני לגמריי חסר ידע בכל הנוגע לבניית מפרטים, כאן מתבקשת עזרתכם :))

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000~

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל את הכל.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג, אם חייב אז כמה מאות שקלים.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LEAGUE, CSGO, אבל פתוח להתאהב במשחקים חדשים.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עוד אין מסך, נקנה בהמשך, כרגע רוצה לגבש מפרט טוב.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רק מסך כרגע.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? עכבר, מקלדת.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6?

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אני מניח שאם אני לא כלכך מבין באוברקלוקינג, אני גם לא צריך אוברקלוקינג? חח

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה, מתגורר באיזור תל אביב.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? כשאסגר על מפרט טוב.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). כלום.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? מניח שבעוד מספר שנים ארצה לשדרג, אבל לשמור על אותה רמה בערך.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: 

בניתי לבינתיים מפרט ראשוני, חשוב לציין כי אין לי שום ידע בבניית מחשבים, מה המשמעויות וכו', https://www.tms.co.il/index.php?route=product/configurator_preview&id=5328

בניתי את המפרט הנ"ל בחוסר ידע כולל.. ועם זאת יש לי מספר שאלות :

1. האם הקירור למעבד מספק?

2. האם המארז יכיל את כל הדברים?

3. האם יש צורך בקירור למארז? ידוע לי כי הוא מגיע עם 3 מאווררים מובנים בתוכו, צריך עוד?

4. i5 יספק את צרכיי לדעתכם? הלכתי במפרט שבניתי על i5 8400..

5. ספק כוח - סתם בחרתי אחד בחוסר ידע מוחלט!

6. לוח אם - אני באמת לא מבין בזה דבר, האם הלוח אם הזה טוב למפרט שבחרתי?

7. בקיצור, תעברו בבקשה על המפרט שבניתי וזרקו לי הערות, כל שאלה \ תשובה תתקבל בברכה..

תודה רבה, טל.

נערך על-ידי Tal Nitzan

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור לי? מעוניין להזמין את המחשב במהרה, תודה

פורסם

1. האם הקירור למעבד מספק? כן מצוין

2. האם המארז יכיל את כל הדברים? כן הכל יכנס

3. האם יש צורך בקירור למארז? ידוע לי כי הוא מגיע עם 3 מאווררים מובנים בתוכו, צריך עוד? אין צורך

4. i5 יספק את צרכיי לדעתכם? הלכתי במפרט שבניתי על i5 8400.. לגיימינג עם הכרטיס מסך הזה יספיק ויותר

5. ספק כוח - סתם בחרתי אחד בחוסר ידע מוחלט! ספק מצוין

6. לוח אם - אני באמת לא מבין בזה דבר, האם הלוח אם הזה טוב למפרט שבחרתי? אין בו משהו מיוחד העיקר מתאים למעבד

7. בקיצור, תעברו בבקשה על המפרט שבניתי וזרקו לי הערות, כל שאלה \ תשובה תתקבל בברכה.. המפרט נראה בסדר גמור לא נראה שיש מה לשנות

אולי לקחת שתי יחידות כאלה של זכרון, עוד כמה שקלים חסכון:

https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=16941

תודה רבה, טל.

נערך על-ידי The_MichMan

פורסם
  • מחבר
ציטוט של The_MichMan

1. האם הקירור למעבד מספק? כן מצוין

2. האם המארז יכיל את כל הדברים? כן הכל יכנס

3. האם יש צורך בקירור למארז? ידוע לי כי הוא מגיע עם 3 מאווררים מובנים בתוכו, צריך עוד? אין צורך

4. i5 יספק את צרכיי לדעתכם? הלכתי במפרט שבניתי על i5 8400.. לגיימינג עם הכרטיס מסך הזה יספיק ויותר

5. ספק כוח - סתם בחרתי אחד בחוסר ידע מוחלט! ספק מצוין

6. לוח אם - אני באמת לא מבין בזה דבר, האם הלוח אם הזה טוב למפרט שבחרתי? אין בו משהו מיוחד העיקר מתאים למעבד

7. בקיצור, תעברו בבקשה על המפרט שבניתי וזרקו לי הערות, כל שאלה \ תשובה תתקבל בברכה.. המפרט נראה בסדר גמור לא נראה שיש מה לשנות

אולי לקחת שתי יחידות כאלה של זכרון, עוד כמה שקלים חסכון:

https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=16941

תודה רבה, טל.

תודה רבה אחי, מעריך את התגובה, הלוח אם מתאים למעבד נכון? ואשנה בהמלצתך את הזיכרונות.

פורסם

כן מתאים.

פורסם
  • מחבר

אשמח על הדרך לעוד חוות דעת על המפרט בבקשה, תודה.

פורסם

קריטי לדעת את הרזולוציה של המסך,

הכרטיס שבחרת מצויין לFHD מעבר לא.

בהתאם לתקציב זה טוב, שתהייה מודע לזה.

מציע לך לקרוא תגובות ולהסתכל על סרטונים של המארז, למשל, כמות ,סוג וקלות ניקוי הפילטרים.

אני למשל קניתי cm690iii כי הוא מאוורר והרבה פילטרים, אבל....בשביל לנקות את הפילטר הקדמי צריך לפתוח את דלתות הצד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים