עבור לתוכן

מחשב קומפקטי לאחסון קבצים

Featured Replies

פורסם

שלום חברים יקרים, עלה לי הצורך במחשב נוסף בבית שישמש אותי לאחסון קבצים, ולהרצה של שרתי משחקים (לטסטינג)

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000~

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לעשות את העבודה במינימום תקציב

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה תקציב קטן מידי, אז אין הגבלה לחריגה (אני פשוט לא מכיר את השוק הזה)

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הורדות (טורנט בעיקר), תוכנת שיתוף הקבצים המובנית של הוינדוס, שרתי משחק (לא יתחברו לשם הרבה אנשים)

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה), מחשב שאמור לעבוד 24/7. חוץ מהשימושים שהוזכרו, ככל הנראה תהיה מותקנת עליו תוכנת TeamViewer לשליטה

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג- לא

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כלום

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1-לא קריטי בכלל.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בכלל לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך בתוכנות ומערכות הפעלה, גם הרכבה לא חובה (אפשר להזמין מחנויות שונות במידה ויש הוזלה משמעותית)

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיף צפון (חיפה,קריות,נהריה)

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). מארז קטן ככל האפשר עם מקום לשני הארד דיסקים של 3.5"- כי מה שאני מצאתי תומך רק בשני הארד דיסקים של 2.5". וחובה שיתמוך בGIGABIT ETHERNET אחרת איזה מן שרת קבצים הוא?

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? שתהיה אופצייה להוסיף עוד ראם במידת הצורך

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: למחשב לא יהיה מחובר מסך רוב הזמן אז אין צורך בשום דבר ייעודי בנושא.

אני מאמין ש16גיגה ראם יספיקו בשילוב עם מעבד מרובע ליבות- לא צריך יותר מזה.

אגב, מדובר על שרתי משחק של FiveM, Rust, 7Days2Die

נערך על-ידי Epidem

פורסם
  • מחבר

ניסחתי מחדש את הבקשה כי כנראה אנשים נבהלו מהמילה "שרת"

מדובר על מחשב ביתי רגיל עם מארז קטן ככל האפשר.

פורסם

תראה אם המפרט הזה מתאים במיוחד המארז שיכול להכיל 2 דיסקים של 3.5:

מעבד 4 ליבות

זכרון ביחידה אחת של 16 לטובת שדרוג עתידי

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1151v2
BX80684I38100 - Intel - i3-8100 Coffee Lake Quad cores CPU - 3.6 GHz - Intel UHD Graphics 630 - Socket LGA1151v2 - 14nm - 6MB cache - 91W TDP - Box...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 523/513

לוחות אם - Intel LGA1151v2
Z370N-WIFI - Gigabyte - Intel Z370 Ultra Durable motherboard with PCIe bifurcation support, Intel USB 3.1 Gen1 with USB Type-C™, Dual Intel GbE LAN with 25KV protection, 2x2 11ac Wireless, Dual M.2, RGB Fusion, Smart Fan 5 -...
אספקה בסוף נובמבר - שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 782/766

זכרונות - DDR4 - לנייח
BLS16G4D240FSC-PC - Crucial - 16GB (1x16GB) DDR4 2400Mhz PC4-19200 CL16 - With New PC Only - 1.2V - 288Pin - Ballistix Sport LT White Series...
בקניית מחשב חדש בלבד - אחריות לכל החיים
 כמות:  - 1 - 723/709

ספקי כח - ATX
BP400PS - Antec - 400Watt ATX12V v2.3 Power supply - Quiet 120 mm fan - Dual +12V rails - Up to 82% efficient...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 137/134

מארזי מחשב - ITX מארז
RC-110-KKN2 - Coolermaster - CoolerMaster Elite 110 Mini-ITX - Black...
שנה אחריות
 כמות:  - 1 - 225/220

2390.00 / 2342

עד 12 תשלומים ללא ריבית.
המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה
הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר
http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=126531

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים