פורסם 2002 באפריל 623 שנים רכשתי לא מזמן הארדיסק מקסטור 740DX 40 GBATA 133כשהתקנתי את הארדיסק , הבחנתי בביוס שהוא מזוהה כ-ATA 66 , ולא כ-ATA 100הבעיה איננה בכבל ה-IDE , מכיוון שישנו הארדיסק נוסף שמחובר על אותו הכבל שמזוהה כ-ATA 100חיפשתי באתר של מקסטור ולא מצאתי שום Utility שיפתור את הבעיה שלי..למישהו יש עצה / פתרון ?
פורסם 2002 באפריל 723 שנים דווקא יש משהו שיפתור את זה. עם הדיסקט שקיבלת יש כל מיני תוכנות דוס שונות, אחת מהן צריכה להגדיר את הATA. תבדוק את זה שוב, גם לי פעם היה את הבעיה הזאתי
פורסם 2002 באפריל 723 שנים תנסה לחבר אותו לבקר IDE לבד כלומר לחיבור השני של הדיסקים וגם שהוא יהיה לבד וMASTERאם זה לא עובד תעשה איפוס ללוח אם (ניתוק מהחשמל והוצאת הסוללה).אולי זה יעזור בזיהוי. :smoke:
פורסם 2002 באפריל 723 שנים מחבר הוא צודק ההארדיסק הנ"ל תומך בשני מצבים כשברירת המחדל שלו היא ATA 66 וכאן יש Catch מסריח של מקסטור ! כדי שהארדיסק יעבוד במהירות ATA 133 , צריך לרכוש בקר IDE PCI 133 שעלותו היא 350 ש"ח , כמו פרייארים , ומי שלא רוכש שישאר תקוע עם ATA 66 ככה שאני ממליץ לכולם לא לרכוש את ההארדיסק הנ"ל ! לכו על ווסטרן , SEGATE או IBM לפחות כולם תומכים ומזוהים ע"י הביוס כ-ATA 100
פורסם 2002 באפריל 923 שנים מאיפה לך שהוא צריך בקר כדי לעבוד על ATA133? איפה קראת את זה? גם אמרו שיש בעיות זיהוי כATA133 בחלונות XP.
פורסם 2002 באפריל 923 שנים הוא התכוון שלוחות ישנים לא תומכים אז צריך בקרוזה נכום שהווינדוס xp לא תומך בזה אז זה לא משנה
פורסם 2002 באפריל 923 שנים מחבר לא , התכוונתי כדי שההארדיסק יפעל במהירות של ATA 133אז צריך בקר , ומקסטור מצרפת לגירסת ה-RETAIL בחו"ל את הבקר הנ"ל דבר שני הלוח שלי כמו שציינתי כן תומך ב-ATA 100 וכוננים אחרים שיש לי כמוIBM -WD כן מזוהים כ-ATA 100ככה שהמסקנה בפעם השניה היא שלכונן יש שני מצבים1- ATA 662-ATA 133 בתוספת בקר !ומי שטוען אחרת , אשמח אם הוא יעלה סקרינשוט של הביוס שלו , שבו הכונן מזוהה כ-ATA 100
פורסם 2002 באפריל 923 שנים שלי כן עובד וגם הווינדוס מזהה וגם הביוסאין לי כוח להעלות אבל תסמוך עליי שזה כןואם הווינדוס לא תומך בזה שום בקר לא יעזורואם הלוח תומך אז לא צריך בקר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.