עבור לתוכן

מבקש עזרה בהרכבת מפרט בתקציב 1200+-

Featured Replies

פורסם

המארז הזה יכול להכיל ספק כוח בגודל רגיל. אני חושב שבמארזים כאלה רצוי מאוד להכניס ספק מודולארי בשביל זרימת אוויר טובה יותר. הייתי הולך על זה:

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=NE550M

או CX450M של קןרסאייר, אבל הוא קצת יקר יותר.

לגבי המאווררים הנוספיק כדאי מאוד לדעתי להוסיך אותם, בכלל לא חייב.

אם תלך על מעבד אינטל אז איו צורך לקנות כרטיס מסך בנפרד, לגבי מעבדי AMD זה תלוי בדגם.

• תגובות 64
  • צפיות 8.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני בהחלט מעוניין בזוג מאווררים (אם הבנתי נכון, אין צורך ביותר מזוג).
מבחינה טכנית ומבנית, מהו הזוג המתאים למארז של COOLMASTER

NF-R8-redux-1200 - Noctua - NF-R8 redux-1200 - 80mm... +

NF-B9-PWM - Noctua - 92mm Case fan. PWM version sports Noctua’s custom designed NE-FD1 IC for fully automatic speed control via 4-pin fan headers and comes with a Low-Noise-Adaptor to reduce the maximum speed during PWM c...

או 

שניים כאלה 

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=NF-R8-redux-1200 

אם ישנו ספק כוח לא פחות איכותי  ועמיד ,אשמח לקבל המלצה 

אם לא , אלך על המודולארי הנ"ל 

תודה

פורסם

המאוורר שכבר המלצתי לך יהיה מעולה.

זה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=NF-R8-redux-1200

לגבי ספק תמיד תוכל למצוא אחד איכותי יותר.. אני הייתי הולך או על זה שהצעתי לך או על זה:

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CP-9020101-EU

שניהם מצויינים בשבילך.

אם בא לך ללכת רחוק ולהשקיע מעבר לכך לך על זה:

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CP-9020133-EU

פורסם
  • מחבר

אני מברר לגבי המאווררים על מנת שלא תהיה טעות טכנית והם לא יתאימו למארז או לא יקררו כנדרש. אם זוג המאווררים הזהים יתאימו למשימה ,אכלול אותם במפרט ללא חשש .

פורסם
  • מחבר

לפני שאזמין את המחשב , אשמח אם תעברו על המפרט על מנת לוודא שהוא עונה על הדרישות שהצבתי בתחילת השרשור .

סלחו לי שאני חוזר לעניין המאווררים, המפרט כולל מאוורר למארז 

אם הבנתי נכון ,רצוי שיהיה מאוורר למארז ומאוורר נוסף ללוח האם ?

העלות חרגה את התקציב ההתחלתי :(

להלן המפרט :

מעבדים - Intel Socket LGA1151
BX80677I37100 - Intel - i3-7100 Kaby Lake Dual core CPU - 3.9 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 3MB cache - 51W TDP - Box...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 497/487 ₪ 

לוחות אם - Intel LGA1151
GA-H110N - Gigabyte - LGA1151 - H110 - 2x DDR4 - VGA - DVI - HDMI - m.2 - 3 x SATA - 4x USB 3.0 - Mini-ITX...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 315/309 ₪ 

זכרונות - DDR4 - לנייח
01AG805-PC - Lenovo - 8GB DDR4 2400Mhz - With New PC Only - PC4-17000 CL15 - 1.2V - Lenovo SKU: 03T7467...
בקניית מחשב חדש  בלבד - אחריות לכל החיים
 כמות:  - 1 - 335/328 ₪ 

ספקי כח - ATX 
NE550M - Antec - 550W Neo Eco Modular - 80Plus Bronze...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 255/250 ₪ 

מארזי מחשב - ITX מארז
RC-110A-KKN1 - Coolermaster - CoolerMaster Elite 110 Mini-ITX - Black + Aluminum...
שנה אחריות
 כמות:  - 1 - 249/244 ₪ 

פתרונות קרור - מאווררים למארזים
NF-R8-redux-1200 - Noctua - NF-R8 redux-1200 - 80mm...
שנה אחריות
 כמות:  - 1 - 63/62 ₪ 

שרות במעבדות פלונטר - הרכבת חלקים
SERVICEFORUM - Plonter - עלות הרכבת המחשב היא על חשבון הבית עבור מחשב שלם. אם לא מדובר במחשב שלם, יכול להיות שתהיה תוספת תשלום עבור עבודת הטכנאי, בהתאם להחלטת הגורמים המוסמכים. משלוח עם שליח לכל מקום בארץ. המשלוח חינם בהזמנת ...

כמות:  - 1 - 1/1 ₪ 

1715.00 / 1681 ₪ 

פורסם

לא שמת כונן אחסון, האם יש לך כבר?

בעיקרון המפרט יענה על הצריכם שלך, אבל אני חושב שכדאי יותר להשקיע עוד 200-300 ש"ח ולקנות מעבד מהדור החדש. גם תרוויח אפשרויות שדרוג מרובות יותר וגם מעבד שחזק פי 2 מהמעבד ששמת במפרט.

הייתי מוסיף מאוורר נוסף. סה"כ 2.

בנוסף, קירור הסטוק של אינטל לא ייכנס לך במארז (לפחות לפי נתוני היצרן הרשמיים). אבל בכל מקרה הייתי הולך על גרסת TRAY וקירור בנפרד גם בשביל השקט.

כל זה כמובן ייצור חריגה נוספת, אבל זה הרבה יותר כדאי לדעתי.

בקיצור אני ממליץ על זה (זה גם ללא כונן אחסון, בהנחה שכבר יש לך):

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מארזי מחשב - ITX מארז
RC-110A-KKN1 - Coolermaster - CoolerMaster Elite 110 Mini-ITX - Black + Aluminum...
שנה אחריות
 כמות:  - 1 - 249/244 ₪ 

מעבדים - Intel Socket LGA1151v2
CM8068403377308 - Intel - i3-8100 Coffee Lake Quad cores CPU - 3.6 GHz - Intel UHD Graphics 630 - Socket LGA1151v2 - 14nm - 6MB cache - 91W TDP - Tray...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 480/470 ₪ 

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים
UCACO-P2000000-BL - Arctic - Arctic Cooling Freezer 11 LP with 92mm Fan - The compact-sized Freezer 11 LP brings low noise cooling into low profile and HTPC Systems. With a height of 53mm only, the cooler squeezes into even most ...
שנה אחריות
 כמות:  - 1 - 84/82 ₪ 

לוחות אם - Intel LGA1151v2
Z370M-ITX_ac - ASRock - Z370M-ITX/ac 1151v2 - Mini-ITX...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 584/572 ₪ 

זכרונות - DDR4 - לנייח
01AG805-PC - Lenovo - 8GB DDR4 2400Mhz - With New PC Only - PC4-17000 CL15 - 1.2V - Lenovo SKU: 03T7467...
בקניית מחשב חדש  בלבד - אחריות לכל החיים
 כמות:  - 1 - 335/328 ₪ 

ספקי כח - ATX 
NE550M - Antec - 550W Neo Eco Modular - 80Plus Bronze...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 255/250 ₪ 

פתרונות קרור - מאווררים למארזים
NF-R8-redux-1200 - Noctua - NF-R8 redux-1200 - 80mm...
שנה אחריות
 כמות:  - 2 - 63/62 ₪ 

2113.00 / 2071 ₪ 

עד 12 תשלומים ללא ריבית.
המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה
הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה
קישור להצעת המחיר
http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=128504

פורסם
  • מחבר

ראשית, המון תודה על התגובה.

שנית, תוכל בבקשה לפרט מהן אפשרויות שדרוג מרובות ?

מה שיצא לי אישית לעשות עם המחשב הנייח זה להחליף כרטיס מסך\זכרונות פנימיים\ספק

כלומר שדרוגי חומרה.

אני די בטוח שלא יהיה צורך בכוח עיבוד נרחב יותר בצורה משמעותית בעתיד ז"א לא יותקנו תוכנות עיבוד תמונה\קול כבדות.

כמו בכל דבר,כמובן קיים רצון לרכוש מחשב כמה שיותר טוב אך התקציב הוא לא גומי שאפשר למתוח בלי סוף :)

לגבי אחסון, יש לי SSD.

פורסם
ציטוט של vlad vovchuk

שנית, תוכל בבקשה לפרט מהן אפשרויות שדרוג מרובות ?

קודם כל מעבד עם סוקט חדש יותר, מה שיאפשר לך לשדרג למעבדים חדשים וחזקים יותר בעתיד במקרה הצורך.

בנוסף, יש המון דברים שיש בלוח שבחרתי לך שאין בזה שאתה שמת, כמו תמיכה בזיכרונות מהירים יותר, יותר חבורי SATA עם תמיכה ב- Raid, יציאת DisplayPort ועוד שטויות כמו intel optane..

מעבד i3 מדור קודם, כמו זה שאתה שמת בהחלט יספק אותך, בינתיים.. אני לא יודע אם יבוא יום והוא כבר לא יספיק לך אפילו לשימושים סטנדרטיים. אתה יודע, העולם מתקדם ואיתו כמות הליבות הסטנדרטית למעבדים. לכן הייתי ממליץ על מעבד עם 4 ליבות כמו i3 מהדור החדש, בטח אם ההפרש במחירים שלהם כלכך זניח.

אם המחיר גבוה מדי, הייתי מציע לך לחכות שבועיים שלוש למעבדים החדשים של AMD. יכול להיות שתוכל להרוויח מזה מערכת משתלמת יותר במחיר סביר יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההסבר. תמיכה בזכרונות מהירים זה מעולה כי בעתיד אוכל לשדרג
כל שאר "השטויות" =תמיכה בדברים בהם אני לא כ"כ מבין אבל הלכת על פי העיקרון בו אני מאמין והוא-מה שעכשיו נראה כמעל ומעבר, עם הזמן יהפוך לסטנדרט.

מחר אזמין את המחשב רק משהו טכני לא כ"כ מובן לי , אין להוסיף למפרט את הSSD שלי בלי לאבד אחריות, הרי בשנה הראשונה אם אפתח את המחשב,אאבד אחריות.

תודה רבה לכולם על העזרה הרבה 

פורסם

אין בעיה לחבר את ה- SSD שלך מבחינת האחריות. אתה קונה חלקי מחשב (ולא מחשב ממותג קומפלט), והאחריות שתקבל היא על כל רכיב בנפרד.

המחשב בעיקרון מגיע בחלקים ואתה יכול לבקש מהחנות שירכיבו לך אותו או שישאירו כל חלק סגור בקופסא שלו ולהרכיב בעצמך.

אין שום בעיה לפתוח את המחשב גם אחרי שהרכיבו לך, זה לא ישפיע על האחריות.

פורסם
  • מחבר

המחשב כבר בבית ,נראה מעולה :)

לאחר הרבה לבטים החלטתי שאני רוצה להוסיף דיסק קשיח שיענה על הדרישות הבאות:

1.תקציב-250 ש"ח מקסימום ,עדיף פחות.

2.למהירות כתיבה\קריאה אין חשיבות-הקבצים שיישמרו על הדיסק הם קבצי WORD, PDF או לכל היותר סרטונים מיוטיוב (בעיקר מתכונים קצרים למדי).

3.אם דיסק חיצוני עולה פחות מפנימי , כמובן שאני מעדיף חיצוני. 

4.הדיסק לא ינותק מהמחשב כלל ולכן אין חשש להרוס את כניסת הUSB במחשב

אם זה יהיה דיסק חיצוני ,חשוב רק שיהיה שחור בצבע במארז.

5.לא יודע מה רמת הרעש של המחשב, אני מניח שמדובר במשהו די סטנדרטי שלא מפריע לאוזן

רצוי שהדיסק הקשיח גם כן יהיה כזה גם במידה והוא יהיה חיצוני,שלא ירעיש יותר מדי.

6.רצוי שגודל הדיסק הקשיח יהיה לפחות 1 טרה בייט.

בSSD יש עדיין מקום,אבל אבא שיהיה המשתמש העיקורי,אוהב לאסוף כלמיני בדיחות\מתכונים\פתגמים\כתבות וכו' 

בסופו של דבר זה מאט את כל המערכת ולכן אני רוצה שני מקורות אחסון,אחד למערכת ההפעלה+תוכנות ואחד לקבצים\סרטונים.

פורסם

.

פורסם

תתחדש!

עשית פה הנדסת טילים, כולה דיסק קשיח :lol:

לך על זה:

http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ST1000DM010-2Y-PC

ואם אתה מעדיף חנות אחרת, אז בחרתי את הכי זול בנפח 1TB, 64MB Cache ומעלה, 7200RPM

פורסם
  • מחבר

כמובן שדיסק קשיח הוא לא מדע כלים ,אך יחד עם עם המחשב ,עבורי מדובר בהוצאה כספית לא קטנה ולכן אני מתייחס לרכישה בכבוד.

תודה על ההמלצה , אנסה למצוא את אותו הדיסק בחנות אחרת ורק אם לא אמצא ארכוש בפלונטר. 

הגעתי אתמול למקום תוך 10 דקות, למצוא חניה לקח עוד חצי שעה :)

פורסם

welcome to tel aviv..

איזה חנויות יש באיזור שלך? אוכל למצוא שם דיסק קשיח מתאים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים