עבור לתוכן

מחשב נייד ללימודים,סרטים ומשחקים קלים מאוד עד 3k

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?3000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שח פלוס מינו

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?לימודים,סרטים(נטפליקס יוטיוב כדומה),משחקים( כבונוס אבל לא חוב

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

drive

word

java

asmbler

matlab

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

heartstone

cuphead

ועוד ברמה גרפית נמוכה 

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות עם רצון לבינוניות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כנראה שלא אלה אם יש איזה דיל משתלם לעכבר נייד

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

שקט ברמה שלא יפריע בספרייה ציבורית או בכל מקום ציבור בכללי

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא כי זה מחשב נייד

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?מעדיף שיהיה windows 10 כי אין לי כוח להתעסק עם הורדה משליץ

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מהמקור הכי זול שאפשר (אם זה מחול גם בסדר)

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?אין זמן מתוכנן.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

רצון למסך מגע אולי אפילו 2in1 

HDMI

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?בקטנה אם אני ארצה לשדרג זיכרון אבל כנראה שלא אז לא כל כך משנה

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

היה לי בראש את 2 הדגמים הבאים:

eve v

razer blade stealth v1

רצון לרמקולים טובים עם אפשר 

חשוב שהמקלדת תהיה טובה וגם הtrackpad כי אני לא רוצה לבלות את חיי הכתיבה שלי בו בסבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים