פורסם 2006 ביוני 119 שנים או שתוריד את שלושת הדיסקים הראשונים,או שתוריד רק את דיסק ה DVD - דיסק רביעי שם,תלוי איזה כונן יש לך...
פורסם 2006 ביוני 119 שנים מה הכוונה תלוי איזה כונן ???מישהו יודע איך מתקינים את זה ?הורדתי את הדיסק ה 1 יש שם ערימה של קבצים פתחתי את הכונן עם הדמון טולס אבל משם אני לא יודע להמשיך ...
פורסם 2006 ביוני 119 שנים טוב אז לפני שאתה מקלל את עצמך בוא נחסוך לך את הבלאגןאתה לא מסוג האנשים שמתקינים לינוקס
פורסם 2006 ביוני 119 שנים תקשיב חמוד, אני מדבר ברצינותאם אתה לא מבין אפילו איזה מדיסקים להוריד, או מנסה להתקין לינוקס בעזרת D-Tolls, אתה פשוט לא מנוסה מספיק ולינוקס will simply eat you alive
פורסם 2006 ביוני 119 שנים אל תתנשא ותסביר איך להתקין , אתה לא יודע להסביר ? או לא יודע בכלל ? תעשה טובה ותתן הזדמנות לאחד אחר מוכשר שכן יודעותהיה בטוח שלינוקס כל פליץ יודע להתקין עניין של שעת ניסיון אל תרגיש מיוחד כל כך ... OC דה סם שיט ...אם היה פה משהו רציני שיודע להסביר מזמן כבר זה היה אצלי במחשב
פורסם 2006 ביוני 119 שנים לא רוצה להשמע מתנשא אבל באמת נראה שאתה עוד לא מספיק מנוסה בשביל לינוקס : אלה הדברים שאני חושב שכל אחד צריך לעשות לפני שהוא מתקין לינוקס: 1. תקרא חומר על הנושא ותראה אם השקפת העולם של ההקוד הפתוח באמת מתאימה לך 2. תברר אם החומרה שלך נתמכת 3. תבחר הפצה נורמלית ולא הצעצוע הזה שנקרא מנדריבה 4. בהצלחה ד"א אף אחד פה לא חייב לך כלום.
פורסם 2006 ביוני 219 שנים אל תתנשאאני לא מתנשא. אני פשוט מסביר לך את המציאות.אתה לא יודע להסביר ? או לא יודע בכלל ? תעשה טובה ותתן הזדמנות לאחד אחר מוכשר שכן יודעא. אני יודע טוב מאודב. אתה מפספס את הענייןותהיה בטוח שלינוקס כל פליץ יודע להתקין עניין של שעת ניסיון אל תרגיש מיוחד כל כך ...אני לא מרגיש מיוחד בכלל אבל לפי השאלות שלך אנחנו רואים פה שאתה עדיין לא מספיק מנוסה בשביל לינוקסאם היה פה משהו רציני שיודע להסביר מזמן כבר זה היה אצלי במחשבואז מה?אז היה לך לינוקס על המחשב אבל לא היית יודע להשתמש.היית מתעצבן, מסיר ולא מתקין שוב לעולם.זה כמו המשתמשים שבקושי יודעים מזה אקספלורר, מחליטים להתקין FF ואז אומרים שמוזילה זה סתם חרא אחד גדול ושסתם עשו מזה עניין על כלום.מאותה סיבה בדיוק אני אף פעם לא ממליץ למשתמשים חדשים להתקין FF או לינוקס for that matterלנסות להתקין מערכת הפעלה עם Daemon Tools מראה על חוסר הבנה בסיסי במחשבים ולכן אתה פשוט עדיין לא מוכן ללינוקס וחבל לנו להרוס לך את החוויה, כי לינוקס היא באמת מערכת הפעלה מדהימה. היא פשוט לא מתאימה למשתמשים חדשים.
פורסם 2006 ביוני 219 שנים ISO = DEAMON TOOLS הסיומת של הקובץ דרך התוכנה אני רואה את הקבצים ... ואם זאת לא התוכנה תעזור אל תטיף ! תסביר בשביל מה יש פורום ? שתגיד לי זה לא בשבילך ? הורדתי את אובונטו הגעתי לשלב הזה מפה מה עושים ?
פורסם 2006 ביוני 219 שנים אוייש.... אתה סתם תתאכזב אבל נעזור לך בכל זאת מה רשום פה?? [glow=red,2,300]Bootable[/glow] שום ISO maker ושום Daemon Tools סיומת ISO בסך הכל אומרת שמדובר בפורמט של דיסק אופטי פשוט צרוב את זה ותעשה מהדיסק הזה בוט
פורסם 2006 ביוני 219 שנים צרבתי את זה אבל שאני נכנס לביוס ועושה משם BOOT CD הוא לא עולה כמו ה WINאין שם BOOT
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.