עבור לתוכן

אוברקלוק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם יש לי מעבד amd ahtlon 2600+ לא ברטון השאלה שלי היא כאשר אני העליתי הופיע לי הדגם 2700+ הכל היה טוב כעליתי ל2800+ הכל היה טוב וכשעליתי ל 2900+ המחשב קרס השאלה שלי היא האם העלתי מהר מדי? כי הטמפרטורה הייתה 35 מעלות!! בבקשה מי שיכול לעזור

פורסם

דבר ראשון תדאג לכותרת אינפורמטיבית שתספק קצת יותר מידע לגבי הבעיה\שאלה שלך

דבר שני........ שאתה מעלה ומעלה אתה צריך לבדוק יציבות שהמערכת עובדת באופן תקין

אתה צריך להריץ לכמה שעות את התוכנה PRIME95 שגורמת למעבד עבודה מסיבית, אם המחשב לא עומד בעומס הזה כנראה שהמעבד לא יציב, תצטרך להוסיף מתח וכו, אוברקלוקינג לא מסתיים בהעלת הבאס וזהו

פורסם
  • מחבר

או קיי אז מה שאתה אומר לי זה ככה נגיד שיניתי ל2700 אז להריץ פריים 95 ל6 שעות ואם אין קריסות ונמערכת יציבה אז לנסות לעלות יותר כאילו ל2800?

votos אתה אחלה אתה עוזר לכולם ;D

פורסם
  • מחבר

או קיי אז מה שאתה אומר לי זה ככה נגיד שיניתי ל2700 אז להריץ פריים 95 ל6 שעות ואם אין קריסות ונמערכת יציבה אז לנסות לעלות יותר כאילו ל2800?

votos אתה אחלה אתה עוזר לכולם  ;D

תענו לי זה דחוף
פורסם

העלת במקביל גם מתח? כי אם לא, אז אתה צריך לעשות גם את זה. תוספת מתח תורמת ליציבות של המערכת

תיזהר לא להעלות יותר מידי (2% מתח לכל 1000 MHZ בערך...)

פורסם

כל עוד המערכת יציבה אין סיבה להעלות מתח, תמשיך להעלות ברגע שהמחשב לא יעבור את הבדיקות בPRIME זאת אומרת יתן מסך כחול\יעשה ריסט\יתן ERROR בתוכנה, אז המעבד שלך לא יציב ומגיע לו עוד קצת מתח..

פורסם

קודם כל תשנה תכותרת..

דבר שני מה נשמע?

דבר שלישי אני חושב שהעילנו יותר מדי מהר ובקפיצות גבוהות מדי בלי שום בדיקה וכמו שאמרתי לך כדאי להעלות טיפה תמתח. ;D

מקווה שעזרתי נתראה מחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים