פורסם 2017 בדצמבר 48 שנים חיברתי 3 דיסקים חיצוניים בנפחים שונים למפצל עם מתח DLINK.המפצל מחובר ל-USB של המסך OLED LG.הכל עובד פיקס סבבה. השאלה שלי,למרות שהמסך לא דולק הנוריות של הדיסקים כל הזמן דולקות,אבל אין את הזמזום שהם מסתובבים והם קצת חמים.האם לא יגרם להם נזק כתוצאה של חיבור רצוף למפצל גם שהם לא פעילים. אני מבין שהנוריות מקבלות את הזרם של המפצל,לכן הן דולקות.אבל האם מומלץ להשאיר אותם כך ללא דאגה לשלומם?
פורסם 2017 בדצמבר 48 שנים שאלה מצויינת. מה קורה בדיסקים עצמם ? דולק איזה לד ? בגדול, הדיסקים צריכים להיות כבויים, יותר נכון, הם לא יסתובבו. אבל .... העניין הוא שהמעגל שבהם, זה המקשר בין קשיח עצמו לחיבור אל הכונן, כן מקבל מתח. לכן, אמנם זה לא צריך לגרום לבעיות, אבל רצוי לנתק את הכוננים אם הם לא בשימוש פרק זמן ארוך.
פורסם 2017 בדצמבר 48 שנים מחבר ציטוט של askme שאלה מצויינת. מה קורה בדיסקים עצמם ? דולק איזה לד ? בגדול, הדיסקים צריכים להיות כבויים, יותר נכון, הם לא יסתובבו. אבל .... העניין הוא שהמעגל שבהם, זה המקשר בין קשיח עצמו לחיבור אל הכונן, כן מקבל מתח. לכן, אמנם זה לא צריך לגרום לבעיות, אבל רצוי לנתק את הכוננים אם הם לא בשימוש פרק זמן ארוך.
פורסם 2017 בדצמבר 48 שנים מחבר אז לא עשיתי כלום בזה שחיברתי אותם למפצל.כל הסיפור זה למען הנוחיות כדי שלא אצתרך כל פעם לחבר דיסק אחר ל-USB של המסך מהצד או לנתק את הכבל USB של הדיסק עצמו.האם קיים מפצל עם מפסקים לכל כניסה ? נדמה לי שכן,אני אחפש...
פורסם 2017 בדצמבר 48 שנים https://www.amazon.com/Sabrent-4-Port-Individual-Switches-HB-UM43/dp/B00JX1ZS5O/
פורסם 2017 בדצמבר 48 שנים מחבר זה נראה מתאים.ב-EBAY יש מלא עם ספק כח חיצוני.אבל,זה זול בצורה מחשידה.אנחנו הישראלים רגילים שמשהו מקצועי עולה יותר יקר.
פורסם 2017 בדצמבר 48 שנים ציטוט של askme זה ללא מתח חיצוני. יש שם 4 דגמים ששניים מהם עם מתח חיצוני. באמת צריך לתרגם לך דפי מוצר באמזון?
פורסם 2017 בדצמבר 48 שנים מחבר https://www.ebay.com/itm/ORICO-USB-3-0-HUB-10-Port-HUB-Splitter-with-5V2-1A-Charger-Port-3-Power-Switch/161892851039?hash=item25b190dd5f:g:MBQAAOSwlV9WTs-4 מצאתי חברה באמת מומלצת ורצינית.נכון זה יותר ממה שצריך,אבל המחיר סביר וזה שווה
פורסם 2017 בדצמבר 48 שנים מה שנראה לך. גם מה ש - etal הציע ( זה עם ספק כח חיצוני ) טוב. נו, יש פתרון, זה העיקר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.