עבור לתוכן

דרוש מחשב נייח לגיימינג עד 4.5K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן. אין צורך בהארד דיסקים או ציוד היקפי כלשהו.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 2

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בלבד.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור המרכז. העדפה לTMS או כל ספק זול אחר.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). מעדיף כ"מ של NVIDIA.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

לא חובה כ"מ NVIDIA אבל רצוי.

המפרט הנוכחי שלי:

מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150

זכרון: 16GB

כ"מ: Radeon R9-280X Windforce OC

השיפור מהמפרט הנוכחי צריך להיות משמעותי. נכון להיום אני מאוד מבואס מAMD ומהמפרט הנוכחי באופן כללי. לא מצליח לקבל ביצועים טובים בכותרים שאני אוהב כמו The Witcher 3, Fallout 4, Warhammer:Total War.

תודה מראש על העזרה והמשך יום נעים.

פורסם

פשוט תקנה GTX 1060 או 1070 ותהנה.

פורסם

קנה GTX 1070 שעולה בערך 1900 ש"ח וכונן SSD של מינימום 240gb למשחקים ומערכת הפעלה ואתה מסודר. 

אם ממש בא לך להתפרע, חפש ביד 2 מעבד i7 4790k במחיר טוב, נגיד 600 ש"ח. לא חובה. 

את כרטיס המסך הנוכחי אתה יכול לנסות למכור ביד 2 ב-350 ש"ח ואת המעבד ב-300, ואפילו תחזיר חלק מההשקעה. 

תהנה

פורסם
  • מחבר

לא יהיה צוואר בקבוק? המחשב שלי יוכל להחזיק את הכ"מ הנ"ל (GTX 1070)?

יש לי SSD כבר (Samsung Evo 850 לדעתי).

IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm fan + SS-600BT

זה המארז שלי (שהגיע גם עם ספק כוח לעניות דעתי). פיזית הכרטיס יכנס? הכרטיס הנוכחי שלי נכנס ממש בקושי.

פורסם

-לא יהיה צוואר בקבוק, מעבדי אינטל דור 4 נותנים ביצועים בגיימינג כמו מעבדי הרייזן החדשים. הספק יחזיק. 

-לגבי הגודל הפיזי, לכל כרטיס ודגם יש מפרט טכני עם מידות,  תבדוק לפני קנייה.  רוב הכרטיסים בגודל סביר. 

-הספק יחזיק בלי בעיה. 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של User_Name

-לא יהיה צוואר בקבוק, מעבדי אינטל דור 4 נותנים ביצועים בגיימינג כמו מעבדי הרייזן החדשים. הספק יחזיק. 

-לגבי הגודל הפיזי, לכל כרטיס ודגם יש מפרט טכני עם מידות,  תבדוק לפני קנייה.  רוב הכרטיסים בגודל סביר. 

-הספק יחזיק בלי בעיה. 

תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים