עבור לתוכן

איך המפרט הזה? שווה את תוספת הכסף?

Featured Replies

פורסם

http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=5a168e4a57786

מעבד: 792 ₪ - Six Core i5 8400 2.8Ghz Coffee Lake S1151 With Cooler
קירור מים למעבד: 270 ₪ - * מבצע בלאק פריידיי * - Cooler Master Sedion 240P - 240mm BLUE LED FANS
לוח אם: 490 ₪ - * מבצע בלאק פריידיי * - MSI Z370­-A PRO
זכרון: 346 ₪ - * אזל עד ה- 26.11 * 8GB Crucial Ballistix-Sport DDR4 2400Mhz Black-Silver CL16
כרטיס מסך: 339 ₪ - Gigabyte GT1030 2GB 64bit D5 1227MHz - 1506MHz Low Profile
דיסק קשיח: 196 ₪ - WD 1T 3.5'' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 Years Warranty
מארז + ספק: 483 ₪ - * מבצע * - Antec GX1200 Full Tower RGB + Antec 500W (2xPCI-E) Active PFC

מחיר סופי: למזומן / העברה בנקאית: 2916 ₪ לאשראי: עד 12 תשלומים 2974 ₪ או עד 36 תשלומים 3032 ₪

בעקרון ההבדלים בין המחשב הזה לזה שהומלץ לי הם:

קירור מים (אפשר בהחלט לוותר, אני סתם רוצה להתעסק עם זה קצת)

כרטיס מסך GT1030 כחלופה לכרטיס מובנה בלוח. (המטרה היא לעבוד ברזולוצית  2K\4K בעתיד אבל לא גימינג רציני - בעיקר משחקי וינטג')

בעיקר למטרת צפיה בסרטים, אופיס, אינטרנט (פייסבוק, אימייל וכ"ו)

אז השאלה שלי היא:

האם שוה להוסיף כ1000 שח בשביל קירור מתקדם יותר, כרטיס מסך וספק + מארז מתקדמים יותר?

תודה.

פורסם

-קירור מים או כל קירור אחר מעבר לסטוק במקרה הזה מיותר,  לא ניתן לעשות OC למעבד

-לשימושים שציינת גם i3 יספיק

-הליבה הגרפית מובנית במעבד, לא בלוח.  לא יודע למה אתה מתכוון במשחקי וינטג', אולי גם הכרטיס מיותר במקרה הזה.  בכל מקרה כל משחק רציני שתרצה להפעיל ברזולוציות שציינת ידרוש כרטיס חזק יותר. 

-מארז זה עניין של טעם אישי, קח מה שבא לך. ספק כוח גם 400w איכותי יהיה מעל ומעבר, אבל אם זה מגיע בבאנדל, שיהיה. 

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

הכוונה שלי בליבה הגרפית היא מבחינת החיבורים של המסך שמגיעים מלוח האם. תודה על התיקון.

משחקי וינטג' - לדוג' age of empires, heroes of might and magic 3, משחקי דוס שונים (בסגנון GOG)

המשחק הכי חדש שאני משחק בו הוא burnout paradise, בן כמה שנים כבר.

עוד שאלה אחת:

האם ניתן לחבר באמצעות החיבור המובנה בלוח יותר ממסך אחד בכל זמן נתון? או שצריך כרטיס מסך על מנת לחבר 2 מסכים?

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה - האם לעבודה קלה ברזולוצית 2K\4K אצטרך את כרטיס המסך? לצורכי צפיה בסרטים, יוטיוב וכ"ו.

פורסם

מסך אחד תחבר ל-DP, השני ל-DVI. לעבודה קלה שציינת לא תצטרך את הכרטיס, לשם כך המובנה נועד.  

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים