עבור לתוכן

כמה מסקנות לגבי המצלמות של Canon...

Featured Replies

פורסם

בכל אופן, לאחר הסתכלות בהרבה תמונות, והשוואה לתמונות שנלקחו ממצלמות אחרות (גם על הנייר, ולא רק על המסך,

בסופו של דבר, הנייר משקף הרבה יותר לדעתי)

אז ככה -

הטווח צבעים והגוונים של בסדרה הזאת שלהם, לא בדיוק מעודד, הדבר נראה לעין במיוחד בפרצופים של אנשים,

חוסר גוון של צבעים, חוסר ברק (לזה אני אגיע בקרוב), ואחידות מעצבנת של הצבע.

ב Contrast גבוה נוטים לאבד פרטים, לפעמים קצת שמש גורמת לי לחשוב כאילו מישהו זרק שם Flash Bang,

קצת אור מהשמש על רצפה חלקה, וכל מה שמשתקף בה נעלם לו.

אתה יכול להביא דוגמאות של תמונות? מהנסיון (המועט) שלי עם הצילום הכל בהגדרות. כל שינוי קטן יכול להפוך את התמונה למשהו אחר לגמרי, מספיק שאני מצלם את אותה תמונה עם פלאש ובלי פלאש וזה יראה שונה לגמרי

• תגובות 51
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ok סליחה על הלינק

אבל מישהו מוכן להסביר לי מה הבעיה אם המצלמה החדשה של סוניי?

שאתם לא רוצים אותה

פורסם

אבל מישהו מוכן להסביר לי מה הבעיה אם המצלמה החדשה של סוניי? שאתם לא רוצים אותה

המחיר. זום שמתחיל מ-38mm. כרטיסים קיניינים. סוללות קינייניות. LCD שלא מסתובב.

חוץ מאלה (ומהעיצוב המכוער), היא מצלמה טובה, באמת.

פורסם

בל נשכח שאין לה כמעט אף שליטה ידנית.

פורסם

ד"א, שאלה לבעלי A80 - ראיתי שאין לה אפשרות לצלם ב 3 מ"פ, אלא רק ב-4 או 2 ונמוך יותר, כאשר לכל כמות פיקסלים יש 3 רמות איכות.

זה נראה לי קצת מציק, אבל האם זה מפריע? מבחינת הגודל של הקובץ (כשהשיקול שלי הוא חופשה של 4 שבועות בחו"ל, עם כרטיס 256, וצריבה של התמונות פעם בכמה זמן לדיסק בחנות), ראיתי שאפשר להכניס כמות מספיק גדולה של תמונות ב4 מ"פ באיכות normal או fine (או לרדת ל2 מ"פ באיכות גבוהה  :-\).  איך יוצאות תמונות ברמות האלה?

גם בסידרת ה-S יש את "הבעיה" הזאת.

מאוד מעצבן.

עריכה: אני אישית מצלם ב4 מגה ב(Fine (S45 ויצא לי להדפיס כמה תמונות 10X15 והם יצאו טובות מאוד.

פורסם

אני גם ברוב הטיולים שלי מצלם ב-5MP Fine (עם כרטיס 256MB).

רק אם אני רואה שלא נשאר מקום אני יורד ל-2MP ואז רק ל-2MP Fine. מתחת לזה אף פעם!

ותמונות אני שולח ב-2MP בערך....מילא אני עד כה פיתחתי תמונות רק ב-10x50 ותמונות בודדות ב-A4.

פורסם

אני גם ברוב הטיולים שלי מצלם ב-5MP Fine (עם כרטיס 256MB).

רק אם אני רואה שלא נשאר מקום אני יורד ל-2MP ואז רק ל-2MP Fine. מתחת לזה אף פעם!

ותמונות אני שולח ב-2MP בערך....מילא אני עד כה פיתחתי תמונות רק ב-10x50 ותמונות בודדות ב-A4.

גם בסידרת ה-S יש את "הבעיה" הזאת.

מאוד מעצבן.

עריכה: אני אישית מצלם ב4 מגה ב(Fine (S45 ויצא לי להדפיס כמה תמונות 10X15 והם יצאו טובות מאוד.

הבנתי, תודה רבה.

חשבתי שאולי ניקח איתנו את הלפטופ לטיול וזה יפתור את כל העניין, אבל קצת היסחבות לדעתי לקחת מחשב "נייד" (של 3 ומשו קילו) לטיול ארוך...

בכל מקרה, כנראה שנצטרך כל פעם לקראת סוף הכרטיס להסתפק בתמונות של 2 מ"פ, או ללכת יותר פעמים לצרוב את התמונות בחנות.

פורסם

או שתקנה משו כמו הMovu2 של קריאטיב :)

קרא כאן לפיתרון מסויים

פורסם

תאמין לי, שתמונות מטיול אתה לא רוצה לשמור ב-2MP, צלם ב-4MP FINE וכל פעם שיתמלא תצרוב.

פורסם

הבעיה היא שבטיולים ארוכים אין תמיד מקום לצרוב..

לי הפיתרון של הנגן של קיאיטיב מאוד קוסם.

אתה יכול להכניס שם יותר מ4000 תמות. זה אידיאלי לטיולים ארוכים.

פורסם

או שתקנה משו כמו הMovu2 של קריאטיב  :)

קרא כאן לפיתרון מסויים

וואלה, באמת רעיון טוב.

במילא חשבתי אולי לקנות נגן MP3 כשאני בחו"ל ואני אשקול את האפשרות הזאת באמת... גם יש סיכוי שאני אהיה במקום שאין בו אפשרות לצרוב, למרות שאני לא חושב שזה יהיה לטווחי זמן כ"כ ארוכים.

גם הדגם של ARCHOS שמוזכר שם נראה מתאים, אבל כאן כבר מתחיל סקר שוק גדול, אני צריך לראות את האפשרויות שיש לי.

ד"א, איך בכלל מתבצעת העברה של קבצים מהמצלמה לנגן? אפשר לראות בנגן את המצלמה ככונן חיצוני או משהו דומה?

פורסם

הקטע עם הנגן של קריאטיב בסך הכל זה שאתה מקבל דיסק קשיח יותר זול ממחיר השוק שלו.

(אחרי שפירקת את הדיסק מהנגן)

אז אי אפשר גם להשתמש בנגן וגם בדיסק.. זה או זה או זה.

בכל מקרה נראה לי שקצת סטינו מהנושא המקורי של הת'רד :P

פורסם

ד"א

עוד אופציה היא לקנות דיסק קשיח להעברת תמונות.

Drive Pocket קוראים לזה, אם אני לא טועה ??? תבדוק את זה...זה מאד שימושי וכולל ה-ר-ב-ה מקום.

פורסם

הקטע עם הנגן של קריאטיב בסך הכל זה שאתה מקבל דיסק קשיח יותר זול ממחיר השוק שלו.

(אחרי שפירקת את הדיסק מהנגן)

אז אי אפשר גם להשתמש בנגן וגם בדיסק.. זה או זה או זה.

אוקיי הבנתי, תודה.

ד"א

עוד אופציה היא לקנות דיסק קשיח להעברת תמונות.

Drive Pocket קוראים לזה, אם אני לא טועה  ??? תבדוק את זה...זה מאד שימושי וכולל ה-ר-ב-ה מקום.

צודק, שמעתי על הדברים האלה, אני אבדוק גם את זה.  למרות שלקנות נגן MP3 נראה לי יותר יעיל.

בכל מקרה נראה לי שקצת סטינו מהנושא המקורי של הת'רד  :P

כן, קצת הרבה.

תודה רבה על העזרה!  :D

פורסם

איך ההעברה מתבצעת:

הקריאטיב מכיל למעשה כונן MicroDrive בגודל 4GB, הכונן הזה מתפרק (הוא לא אמור להתפרק אבל זה לא סיפור) ואתה מכניס אותו לחריץ הCF במצלמה.

אחרי שסיימת לצלם איתו אתה יכול להחזיר אותו גם לנגן שוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים