עבור לתוכן

עזרה בבחירת כרטיס מסך חדש

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, אני צריך את עזרתכם הנדיבה במציאת הכרטיס מסך החדש שלי. 
המפרט שלי : 
i5 - 4690 3.50GHz
16gb ddr3 1600 MHZ 
AMD R9 280 - 3GB GDDR5 
ספק FSP RAIDER RA 650

אני משחק במחשב לא יותר מידי אבל עדיין רוצה שהמשחקים כמו FIFA 18 WOLFENSTEIN החדש OVERWATCH בקיצור כל המשחקים ירוצו כמו שצריך עם המסך 4K שלי.
כרגע אני משתמש במסך 24' 4K של סמסונג והמשחקים לא זזים , WOLFENSTEIN אני משחק בכלל על 1080 על הכי גבוהה והוא אולי על משהו כמו 30FPS וזה לא מגניב כנל הפיפא החדש שאני מנסה לשחק על 4K המשחק זז אבל כל פעם שיש CLOSEUP על השחקנים וכו המשחק לא זז וזה ממש גרוע.
חשבתי להשקיע בין 1500 ל2000 שקלים ואני ממתין לבלאק פריידי כדי לקנות את הכרטיס.
יש להוסיף שאני קונה את הכרטיס פה בארץ ככה שאני אשמח להמלצה מחנות בארץ, TMS זו חנות שקניתי בא את כל מה שיש לי כרגע אבל אם יש חנות יותר משתלמת אז אני אבדוק אותה.  

פורסם

4K עדיין לא הפכה לרזולוציית מיינסטרים,  לכן הכרטיסים שיכולים להתמודד איתה הם מהשוק הגבוה והיקר וגם זה בקושי רב. לא הייתי ממליץ על פחות מ-1080ti, אולי גם gtx 1080. 

פורסם

1070TI/GTX1070 יכולים להתמודד עם 4K אם מתפשרים על הגדרות בחלק מהמשחקים... ובמשחקים כמו OW או פיפא הוא יעשה את זה גם על הגדרות גבוהות.

אם לא רוצים להתפשר אי אפשר להתחמק מהדרישה של 1080TI.

נ.ב

יש לך מסך מאוד קטן ל4K, משמע פיקסלים מאוד קטנים, תנצל את זה להוריד את הAA לרמה נמוכה יותר זה יעזור לכרטיסים המון מבחינת FPS.

מסך כמו שלך זה כאילו אתה מריץ AA X2 באופן קבוע...

פורסם
  • מחבר

anti analising ? מזתאמרת ? 
AA זה לא סוג של פילטר או משהו כזה שאחרי על התאורה של המשחק ?
איך זה לא בא לידיי ביטוי במסך 24' ? 

חוץ מזה , יש גרסאות מומלצות של ה1070/1080 ? או שהכל אותו דבר פלוס מינוס רק למצוא איזה יש אחריות 3 שנים ומחיר טוב ? 
אגב מישהו יודע על מהצעים שבאים אלינו ? כאילו חנויות שעושות דברים מיוחדים לבלאק פריידי וכל זה?

פורסם

anti aliasing זה פילטר שהמטרה שלו היא להחליק מדרגות שנוצרות כתוצאה מהפיקסלים שלא יכולים להציג משהו מעוגל (או ישר ומשופע).

נסה לצייר עיגול במחברת חשבון כאשר משבצת יכולה להיות או ריקה או מלאה, איך זה יצא ? 

עכשיו קח דף משבצות שבו כל משבצת  קטנה פי 4 מהדף הקודם (כמו מסך 4K בגודל של מסך שלרוב בא עם 1080P) ותנסה לצייר עיגול, אתה תראה שזה יוצא הרבה יותר קרוב לעיגול כי יש לך יותר אפשרויות דיוק.

*לגבי AA, הוא  מוסיף עוד ריבועים בגווני ביניים שהוא מוצא ע"י בדיקה של הצבעים שאמורים להיות בתוך הפיקסל ככל שהמספר גבוהה יותר ככה הוא לוקח יותר דגימות והחשיבות של זה יורדת ככל שהתמונה המקורית קרובה יותר למקור בצורה טיבעית.

פורסם

כדאי כבר להמתין לדור הבא ששוקלים 4K.

AA ב 4K זה לא כל כך רלוונטי.. אין צורך בזה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים