פורסם 2017 בנובמבר 138 שנים שלום לכולם קניתי לפני חודשיים לפטופ חדש של לנובו. המחשב הגיע כבר עם ווינדוז 10 מותקן עליו (אין במחשב כונן CD) שכחתי את הסיסמא לווינדוז ואני לא יכול לפתוח את המחשב. איך אני יכול לפרמט את הלפטופ ולהתקין מחדש את הווינדוז ? אין לי הרי דיסק התקנה... תודה רבה
פורסם 2017 בנובמבר 138 שנים היי אז הגיע הזמן לעיין בחוברת הפעלה שבאה עם הנייד או לחלופין לקרוא אותה באינטרנט, מה שנוח לך. שם לבטח ישנן הוראות איך לעשות שחזור למצב ההתחלתי של הנייד כדי שיהיה בדיוק כמו שקיבלת אותו מהחנות. שים לב שקרוב לוודאי כל החומר שישנו על המחשב - ימחק ! בהצלחה !
פורסם 2017 בנובמבר 148 שנים שלום לך יש כלי מיוחד לבעיות שכאלה : https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35494 לאחר הגעה לבחירת שפה על ידי ה"כלי" בחר - troubelshoting ולאחר מכן - ואז מאפס סיסמא ולוחץ פיניש ואז ממשיך למערכת ההפעלה continue עם הססמא החדשה *** יכול להיות שאם תלחץ על אחד ה f תוכל להגיע לתפריט המדובר שציינתי כי הרי הוא נמצא במערכת הפעלה עצמה ***חשוב לציין שזה מצריך ידע וניסיון ביצירת יו אס בי (במקרה שלך) שהוא bootable ואז הפעלת הכלי לפי שלבים.. יש סיכוי שגם בתוך התקנת מערכת ההפעלה תמצא את הכלי הזה ***כמובן כמו שרשום זה מיועד רק לחשבונות לוקליים כמו אצלך אם לא טועה נערך 2017 בנובמבר 148 שנים על-ידי גולן ונטו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.