עבור לתוכן

בחירת מארז

Featured Replies

פורסם

אהלן
אני לפני הזמנת מחשב ע"פ מפרט שנבנה עבורי,
איך אני בוחר מארז מתאים?
יש חברות מומלצות? טווחי מחירים? 
המליצו לי בחברה 2 מארזים אך ע"פ הסתכלות עליהם ביוטיוב, לא באו לי טוב בעין.  :}

פורסם

קודם כל תברר מה הגדלים של הרכיבים שלך (כרטיס מסך, קירור למעבד וספק כוח) ותנסה להתאים מארז שטיפה יותר גדול מהרכיבים שלא יהיה צפוף מידי.

 

מה שחשוב לדעתי זה שתהיה כניסת אוויר טובה למארז(שלא יהיה פאנל קידמי שיחסום יותר מידי את כניסת האוויר למארז),רמת השקט שלו, היכולת של המארז לאכלס כמות של מאווררים ואם אתה הולך על רדיאטורים אז תברר אם המארז מספיק גדול בשביל זה,מסנני אבק(חשוב מאוד במיוחד במדינה כמו שלנו, למרות שזה טיפה יחסום את כניסת האוויר) וכמות המאווררים שמגיעים עם המארז והאיכות שלהם.

 

תסתכל על סירטונים ביוטיוב, יש הרבה המלצות.

 

מה המפרט שלך ? ומה המליצו לך? וכמה אתה מוכן להשקיע?אולי אני אוכל לעזור לך.

 

 

 

נערך על-ידי carz12345

פורסם
  • מחבר

i7-8700K Coffee Lake 
TUF-Z370-PRO-GAMING - ASUS
 G-Skill 16GB (2x8GB) DDR4 3000 Mhz
Gigabyte - GeForce GTX1080Ti Gaming 
Samsung -256GB M.2 SSD 
 
Seagate - 1TB - With new PC Only (ST1000DM010) - 3.5 inch - SATA3 6Gb/s - 7200rpm
LG - DVD-RW x24 

be quiet - BK019 - DARK ROCK PRO 3

זה מה שהמליצו:

1. PANZER-Max-NE650M
2. 
Z9-NEO-Plus-W-NE650M 

פורסם

אתה יכול לבדוק את corsair carbide clear 400c עולה בין 400 ל500

 

או שאתה יכול ללכת גם על  fractal design define c(אתה לא פירטת על ספק כוח אז אני אגיד לך שבהרבה מהמקרים הספקי כוח הם 18 סמ ובמארז הזה רשום על הדף שאפשר להכניס עד 17.5 סמ ספק כוח בלי להוציא את הכלוב של הכונן קשיח אבל אני ראיתי בכמה סירטונים וגם בכמה פורומים שאין בעיה להכניס ספק כוח מודולרי של 18 סמ במארז הזה)

 

קח בחשבון שהמארז הזה עולה בtms בין 400 ל500 שקל אבל בפלונטר נאמר לי שהוא עולה סביבות האלף שקל!(עד עכשיו אני בהלם מהמחיר הזה)

 

שני המארזים מגיעים עם שני מאווררים (אחד מקדימה ואחד מאחורה) אז הייתי ממליץ להוסיף עוד מאוורר מקדימה.

קח בחשבון שאין להם מקום לצורב דיסקים אז אם זה חשוב לך אני אסתכל לך על משהו אחר(כבר די מיותר היום אבל נטו בחירה שלך)

 

תבדוק ותגיד לי אם אהבת את אחד מהמארזים האלה.

 

 

נערך על-ידי carz12345

פורסם

אם הצורב דיסקים חשוב לך אז תבדוק על המארז של bequit pure base 600

 

לא קראתי עליו יותר מידי אבל נראה לי ממה שקראתי שהוא יכול להתאים לך

פורסם
  • מחבר

אהלן

תודה על התשובות.

ספק כוח יהיה AntecNE650M


אז ככה, דיי אהבתי את ה bequit pure base 600 . {אני צריך כונן על מנת לצרוב תמונות }. 
עולה כ 680 ש"ח יחד עם הספק.

אשמח לעוד הצעות דומות 

תנקס

 

נערך על-ידי אמיר בושרי

פורסם

המארז הזה יותר מתוכנן לחסום רעשים מאשר לתת זרימת אוויר אז תקרא עליו טיפה ותראה אם הוא מתאים לצרכים שלך.

 

אוקי מה התקציב? מאיפה אתה מתכוון לקנות ? 

 

ביררת בנוגע לספק כוח אם הוא איכותי? כי לפי מה שהבנתי אתה בונה מחשב ברמה גבוהה(תברר אם הספק סביר לפחות לפני שתקנה), אני לא מבין בזה אז לצערי אין לי דרך לעזור לך.

נערך על-ידי carz12345

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים