עבור לתוכן

כמה שאלות, על זכרונות, על לוחות אם ועוד.

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות מחשב חדש, וצריך עזרה בקשר לכמה דברים:

הזכרונות. חשבתי על Twinmos PC3700, מבוססים 43D. איך הם? עד איפה הם יגיעו ב OC? עוד חשבתי על ה A-DATA ועל ה OCZ Gold. אני קונה 2X512. על מה הייתם הולכים?

הלוח אם. אני כנראה אלך על Gigabyte GA-K8n Pro כי הם מנועלים PCI ו AGP. שווה לחכות עוד איזה שבוע שבעויים ללוח הזה רק מבוסס NF3-250, ה GA-K8NS Pro? הוא אמור להיות בקצת יותר טוב. לדעתכם שווה לחכות איזה חודש ללוח של DFI ל A64? ל Lanparty.

קירור למעבד, לדובים הגיע ThermalRight 948U, עדיף אותו או את ה Zalman CNPS7000-Cu?

אני גם בונה פאן-באס, וצריך מאווררי לדי וUV, שידחפו דיי הרבה אויר ולא ירעשיו מדי. אני גם קונה כבלי ATA, FDD ו SATA מעוגלים ו UV, וכנראה אבנה תאורת לדים שתאיר ב UV + Vantec Sleeving Kit UV Green. איזה מאווררים לקחת?

פורסם

אממ, אבל מתי אתה מתכוון לקנות את המחשב? :-X

בכל אופן, הבחירה הטובה ביותר שלך עכשיו היא PC3500 EB של OCZ. ממילא לא תגיע כ''כ רחוק עם הסטפינג שלך, לא שווה לך להשקיע כ''כ הרבה בזכרונות, אמנם אי אפשר להשיג אותם בארץ...

יש בפנדס סטיקים של OCZ PC3500 EL Platinum, אם לא תלך על ה- EL Gold. (אני כבר קניתי את ה- LE שלי, BH5 כמובן ;D)

רק קח לתשומת לבך שאתה לא תצליח להגיע רחוק עם 512x2, במיוחד אצל nForce3, אין לי מושג לגבי ה- nForce250.

ה- K8NP הוא לוח מצוין שיענה על כך דרישותיך גם באוברקלוקינג, סוף סוף ירדת מה- G8NNXP הזה.

אני מחכה ל- NF3250, לא יודע מה איתך. נראה לי שאני אלך על ג'יגהבייט. אני לא מחכה ל- DFI, חוץ ממוניטין של יציבות יש לו מוניטין של בעיות ונפילות.

תלך על הט'רמלרייגט, אני הייתי הולך עליו מסיבות שאין לי כוח לפרט עליהן.

קח מאווררים פשוטים של CooleMaster ומאוורר אחד חזק מאוד של דלטא.

פורסם
  • מחבר

קנית 2X256 LE נכון? לא מצאתי בשום מקום מקלות של 512 LE. אבל, דברתי עם נעה מחשבים והם אמרו שבקרוב יהיה משלוח גדול של רכיבים, אם אני מעוניין באיזשהו דגם לדבר איתם באימייל וכך אני עושה... אין לך מושג על ה 43D?

אני הולך על ה K8NPro, זה בטוח.

אני כנראה מזמין היום מגאב טק כבלים מעוגלים ירוקים שזוהרים ב UV, אני חשבתי על שלושה מאווררי CC כתומים שזוהרים ב UV, לאחורה ולחלון, ואת המאווררים של antec לקדימה.

אם אני הולך על ה SLK-948U, ללכת על Tornado 92MM? יהיה לי פאן-באסבמחשב, כך שהוא לא ירוץ על פול ספיד. אם אני הולך על ה CNPS7000-Cu, אני יכול להחליץ מאוררים או שאני תקוע עם זה של זלמן?

פורסם

למה אני לא רואה את ה 948U אצל הדובים?

דרך אגב אין שום ספק שהסינקים של טרמלרייט טובים יותר מהזלמן....

פורסם
  • מחבר

למה אני לא רואה את ה 948U אצל הדובים?

דרך אגב אין שום ספק שהסינקים של טרמלרייט טובים יותר מהזלמן....

אני לא יכול להביא לך לינק, אבל תחפש 948 אצלהם...

החלטתי ללכת על צורב DVD NEC 2500A, במחיר הזול שלו זה פשע לא ללכת עליו...

פורסם

לא, קניתי 1x512Mb, כדי שאם אני אחליט להתשגע והלוח יסכים אז אני אשדרג בעתיד לג'יגה שלם.

קניתי מחנות מקומית, אבל אני יודע שיש מוצר כזה ב- Pandas - כרגע אין לי לינק אבל כי האתר לא עובד לי.

יפה שחיכית ל- K8NP, החלטה מצוינת - אבל אישית אני מחכה ל- NF3250.

לגבי מאוורר לסינק - נסה למצוא את ה- Delta החדש שדוחף 190FCM :o, כי ממילא אמרת שאתה קונה פאנבאס.

פורסם
  • מחבר

מאיפה קנית מקל של 512MB של OCZ LE? ראיתי רק של 256MB, גם בדובים.

אני אדע ביום ראשון מתי יגיעו ה NF3-250 של gigabyte וגם ה Abit KV8-Pro, ואז אחליט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים