עבור לתוכן

איפה ה wi fi ?!!

Featured Replies

פורסם
34
0

שלום,
Windows 10 ב settings-> network &internet ברשימת ה network נעלמה האפשרות wi fi !!! עד היום בבקר היא היתה קיימת.
אין לי מודם ואני מתחבר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי.
אני מקבל הודעת troubleshoot בזו הלשון:
No internet access
Your device is connected and can access other devices on your local network but may not be able to reach the internet. If you have a limited data plan you can make this network a metered co nectio or change other properties.
כיביתי והדלקתי את המחשב אך wi fi לא חזר! המדפסת האלחוטית עובדת כשורה.
מישהו יכול לעזור ?
תודה
פורסם

תנסה לרענן 'מנהל התקנים'

ומשם לראות האם הדרייבר כלשהו כשל או הוסר - כולל אולי חומרה כשלה ולא מזוהה

בכל מקרה תחפש את הדרייבר של הרשת האלחוטית או הכרטיס רשת ששמו לא ידוע לי כביכול :\

תמחק דרייבר ותתקין מחדש - עלול לעזור

בין אם לא עוזר תבדוק עדכון אחרון שקשור אולי (במערכת הפעלה) לNET או SERVICE PACK כלשהי שהיה בלילה האחרון כביכול

אולי לשחזר אותו/למחוק אותו ולהחזיר למצב קודם

פורסם

אמממ  לא ברורה הקונפיגורציה שלך אבל  החיבור לאינטרנט מתבצע בנתב.

ולפי הודעת השגיאה הבעיה בנתב שלך.  נסה לכבות ולהדליק אותו ונסה לפענח מה אומרות הנורות שבנתב.

משורת הפקודה הרץ את

ncpa.cpl  ותעלה את התמונה לפורום

נערך על-ידי Ivan

פורסם
  • מחבר
ציטוט של גולן ונטו

תנסה לרענן 'מנהל התקנים'

ומשם לראות האם הדרייבר כלשהו כשל או הוסר - כולל אולי חומרה כשלה ולא מזוהה

בכל מקרה תחפש את הדרייבר של הרשת האלחוטית או הכרטיס רשת ששמו לא ידוע לי כביכול :\

תמחק דרייבר ותתקין מחדש - עלול לעזור

בין אם לא עוזר תבדוק עדכון אחרון שקשור אולי (במערכת הפעלה) לNET או SERVICE PACK כלשהי שהיה בלילה האחרון כביכול

אולי לשחזר אותו/למחוק אותו ולהחזיר למצב קודם

תודה,

מנהל ההתקנים שלי מצביע על: 

Mediatek mt7630e 802.11bgn wi fi adapter

עם צלם מסך מחשב כחול מאחרור ומרובע כחול, כשאר ההתקנים אך עליו סימן קריאה צהוב בשונה משאר ההתקנים.

אינני מחובר לאינטרנט בהעדר רשת wi fi.

לא ברור לי מדוע התקן שאתמול עבד היום כבר לא.

תוכנה זדונית ?

אני מקבל הודעת שגיאה, מאז שהורדתי הרחבה לדפדפן להורדת סרטונים מהאינטרנט ויתכן שהיא שורש הרע? זוהי אינטואיציה כמובן ואין הוכחות שמדובר בתוכנה זדונית.

ביצעתי הורדת והעלאה מחדש של ההתקן אך סימן הקריאה עומד במריו.

יש לך אולי רעיון כיצד להתמודד עם הצרה שבאה עלי ?

החיבור היחידי שלי לאינטרנט זה הסלולרי.

שוב תודה, לפחות נציגת אותי צעד אחד קדימה.

פורסם

אם אתה חושד בהרחבה תנסה להסירה.. אני בחיים לא תומך בהרחבות גם כי לך תדע מה הן מסתירות בחובן וגם מעמיסות על הדפדפן

בנוסף תוריד מאלוואר לסריקת טוריאנים וכל השיט דומה מסביב תן לו סריקה מלאה להיות בטוח שאתה בטוח

אם עדיין לא יעבוד יש אולי עוד טריק...מחכה

פורסם
  • מחבר
ציטוט של גולן ונטו

אם אתה חושד בהרחבה תנסה להסירה.. אני בחיים לא תומך בהרחבות גם כי לך תדע מה הן מסתירות בחובן וגם מעמיסות על הדפדפן

בנוסף תוריד מאלוואר לסריקת טוריאנים וכל השיט דומה מסביב תן לו סריקה מלאה להיות בטוח שאתה בטוח

אם עדיין לא יעבוד יש אולי עוד טריק...מחכה

Hitman pro סיים אצלי את תקופת הנסיון ולא יכולתי להריץ. את defender אינני מוצא. יש לי אנטיוירוס בשם admalware או משהו כזה והוא לא מצא תכנות זדוניות. הסרתי את כל ההרחבות. כרגע רצה איזושהי תוכנה מוזרה windows defender offline שאתחלה את המחשב וכרגע קיימת על המסך הודעה windows defender offline... נראה כאילו הכל מתמוטט :-(.

איך מתקינים win10 מחדש? את הנוכחי עשיתי דרך האינטרנט שכרגע לי כזה...

פורסם
  • מחבר

ה wi fi חזר. משלל הפעולות שביצעתי משהו עבד :-) נשמע כמו מגע קסם שלך. תודה !

פורסם

אולי אחד מהתוכנות ההגנה פשוט חסם את הווי פי זמנית כהגנה פסיבית עד שתגיב או משהו בסגנון.. אם זה קורה שוב תנסה להציץ באחד מהם בהתראות אולי הוא "עלה" על משהו שעורר את חשדו

פורסם
  • מחבר

האנטירוסים (2 במספר) לא הודיעו לי על malware. ההתקן היה מושבת אך לאחר שהסרתי את ההרחבות והרצתי אנטי מלוור ההתקן שב לחיים. אני חושד בהרחבה של הורדת וידאו מהאינטרנט כי הייתי מקבל ממנה כל מיני הודעות סתומות. אולי כדבריך: הרחבת ההורדת וידיאו ניסתה ליבא משהו... אולי אפילו לא זדוני, משהו שביקשתי להוריד ונשתכח ממני ולאור חוסר תגובה ממני, תוכנת ההגנה חסמה את היציאה. אכן, כדבריך.

אני מאוד מודה לך, הארת עיני, הרחבת השכלתי ופתרת לי בעיה שגרמה לי לחרדות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים