עבור לתוכן

האם יש זמן נכון לרכישת מחשב גיימינג?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני במחשבות לקנות מחשב גיימינג בעלות של עד 10K לא כולל מסך, מקלדת ועכבר.

העיניין הוא שטכנולוגית אני לא מעודכן מאד בשינויים הקיימים בשוק ואני מנסה להבין האם יש כזה דבר "זמן נכון לרכוש מחשב?"

אני לא רוצה להיות במצב שבו אני קונה מחר מחשב ובעוד חודש חודשיים יוצאת טכנולוגיה חדשה לגמריי.

שלא תבינו לא נכון, ברור לי שכך או כך טכנולוגניות משתנות כערף עין אבל אני לא רוצה להיות ב "רגע האחרון" לפני שהטכנולוגיה משתנה.

לכן, האם אתם חושבים שזהו זמן טוב לקניית מחשב גיימינג או שמה עלי להמתין מספר חודשים לטכנולוגיה חדשה?

ובכלל, האם יש פורמולה ידועה של תיזמון לקראת רכישה טכנולוגית?

אני מקווה שהשאלה שלי תעזור לעוד מספר אנשים

תודה רבה.

פורסם

יצא בערך לפני חודש + מעבדים חדשים של אינטל אז אולי זה כן הזמן לרכוש את הכי חדש שיצא.

פורסם

זה בעיקר תופס לגבי מעבדים וכרטיסי מסך (מסכים קונים להשקעה ארוכה, כמובן לדעתי, SSD כבר לא צוואר בקבוק, מארזים אין חידוש היסטרי וכו').

* מעבד\תושבת - כל שנה יוצא דור חדש, לפני זמן קצר יצא סדרת 8XXX של אינטל ורייזן של AMD , בכל מקרה אם אתה משחק - עיקר הנטל נופל על כרטיס מסך.

* כרטיס מסך - כאן זה הרבה יותר איטי, כל שנתיים פחות יותר יוצא דור חדש, מכיון ש NVIDIA די שולטים בשוק בלי מתחרה\מוצר ראוי, כרגע זו הבחירה המועדפת..

הדור הנוכחי של נוידיה, סדרת 10XX כבר כמעט שנה וחצי בשוק ("פסקל" שוחרר במאי 2016). זאת אומרת שלפי ההיסטוריה הדור הבא צריך לצאת מרץ-מאי שנה הבאה.

לפחות בתפיסה שלי, הבסיס לקנית מחשב גיימניג תמיד יהיה סביב הכרטיס מסך, אם האינטרט חרוש שמועות (עם הדלפות) שעוד רגע הולך לצאת דור חדש - הייתי מחכה. במידה וזה די רחוק, הייתי קונה עכשיו.

כמובן יש את הדעה הרווחת שלא צריך לחכות ותקנה ותהנה מה שיש עכשיו כי אין לזה סוף..

נערך על-ידי --Shadow--

פורסם

כן לדעתי

מחשב ב 10 K היום יריצ VR מעולה

ושיפור ה GFX די מתון לזמן הקרוב

פורסם
ציטוט של --Shadow--

זה בעיקר תופס לגבי מעבדים וכרטיסי מסך (מסכים קונים להשקעה ארוכה, כמובן לדעתי, SSD כבר לא צוואר בקבוק, מארזים אין חידוש היסטרי וכו').

* מעבד\תושבת - כל שנה יוצא דור חדש, לפני זמן קצר יצא סדרת 8XXX של אינטל ורייזן של AMD , בכל מקרה אם אתה משחק - עיקר הנטל נופל על כרטיס מסך.

* כרטיס מסך - כאן זה הרבה יותר איטי, כל שנתיים פחות יותר יוצא דור חדש, מכיון ש NVIDIA די שולטים בשוק בלי מתחרה\מוצר ראוי, כרגע זו הבחירה המועדפת..

הדור הנוכחי של נוידיה, סדרת 10XX כבר כמעט שנה וחצי בשוק ("פסקל" שוחרר במאי 2016). זאת אומרת שלפי ההיסטוריה הדור הבא צריך לצאת מרץ-מאי שנה הבאה.

לפחות בתפיסה שלי, הבסיס לקנית מחשב גיימניג תמיד יהיה סביב הכרטיס מסך, אם האינטרט חרוש שמועות (עם הדלפות) שעוד רגע הולך לצאת דור חדש - הייתי מחכה. במידה וזה די רחוק, הייתי קונה עכשיו.

כמובן יש את הדעה הרווחת שלא צריך לחכות ותקנה ותהנה מה שיש עכשיו כי אין לזה סוף..

כתבת יפה

בנוגע לכרטיס מסך - יכול להיות שיש למה לחכות בנוגע לירידת מחיר דרסטית כאשר לא יהיה שווה שוב לבצע כרייה עם כרטיסי מסך (כרגע כל השוק באינפלציית מחירים)

במקרה הזה - יקרה כמו שקרה עם הBITCOIN, שם הHD7970 נמכר עם שנתיים וחצי אחריות ב550-700 ש"ח בלבד (אולי יקרה עם הRX580?)

כמובן שאני לא בקיא בנושאי כריית המטבעות ולכן אשאיר חוות דעת זו בגדר השערה שלי. יש לשים לב לכך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים