פורסם 2017 בנובמבר 88 שנים מחבר ציטוט של lompy https://www.netcheif.com/downloads/Vtech_NB403-IL-UG.pdf ערב טוב , עברתי על המדריך ויש לי כמה שאלות ברשותך : מדובר על הסיסמה בעלת 10 ספרות שעל הראוטר ואני לא יודעת איפה זה עוד שאלה קשורה לסיסמה: מתוך התמונה המצורפת אפשר לראות שהמלבן לסיסמה ריקה (המסגרת 4 בתמונה המצורפת).מה עלי לעשות? תודה מראש על כל עצה .
פורסם 2017 בנובמבר 88 שנים לא יודע איפה מופיע הסיסמה אבל זה לא ממש חושב. תמשיכי לקרוא את עמודים 2 ו 3. בתמונה הריאשונה בעמוד 3 תחת עמודה SSID זה הרשתות האלחוטיות שמוגדרות אצלך. כנראה שכבר מוגדרת שם רשת אחת. תלחצי עליה ואז זה יקח אותך כנראה למסך בתמונה השניה ושם את יכולה להחליף סיסמה. אין לי את המודם הזה ואני לא כל כך מבין את השאלה השניה שלך. אם כרגע את מחוברת לאינטרנט עם המודם הזה אז הכל עובד ולא צריך לגעת שם.
פורסם 2017 בנובמבר 98 שנים מלכתחילה היא שאלה על המדריך על מנת לשפר הגנה על הויי פיי שלה ברור שעובד לה..
פורסם 2017 בנובמבר 98 שנים אל תניח הנחות כשאתה עוזר לאנשים , במיוחד לאנשים שלא מבינים יותר מידי בנושא המדובר. חוץ מזה אין שום קשר בין יוזר וסיסמה לספק האינטרנט לשיפור ההגנה על ה WIFI.
פורסם 2017 בנובמבר 98 שנים דבר ראשון הנחיתי אותה בפרטי דבר שני יש לה יכול כלשהי למזער נזקים על ידי כניסה לראוטר והקשחת ההגנה עליו דבר שלישי כמובן אם יש לך עודף כסף אתה תשקיע על עוד הגנות
פורסם 2017 בנובמבר 98 שנים ציטוט של גולן ונטו דבר ראשון הנחיתי אותה בפרטי מאיפה אני יכול לדעת? ציטוט של גולן ונטו דבר שני יש לה יכול כלשהי למזער נזקים על ידי כניסה לראוטר והקשחת ההגנה עליו מה זה קשור למה שכתבתי? ציטוט של גולן ונטו דבר שלישי כמובן אם יש לך עודף כסף אתה תשקיע על עוד הגנות מה? ומה זה קשור לדיון? נערך 2017 בנובמבר 98 שנים על-ידי lompy
פורסם 2018 בינואר 77 שנים מחבר ציטוט של lompy אל תניח הנחות כשאתה עוזר לאנשים , במיוחד לאנשים שלא מבינים יותר מידי בנושא המדובר. חוץ מזה אין שום קשר בין יוזר וסיסמה לספק האינטרנט לשיפור ההגנה על ה WIFI. אתה צודק.דרך אגב ,בעזרתך , תקנתי את התקלה .
פורסם 2018 בינואר 77 שנים מחבר ציטוט של גולן ונטו בלבלת אותי לגמרי אני מניח שיש פה דיסינפורמציה שיהיה.. בהחלט .נכון שהדרכת אותי איך להגיע לאתר של הראוטר ואמרתי שאת זה אני יודעת ועל התקלות אשאל בפורום כידי שהתשובות יעזרו לעוד חברים ,וזה מה שעשיתי . תודע לשניהם . סליחה שרק עכשיו מגיבה ,מסיבות אישיות . שנה אזרחית מצויינת לכל הברי הפורום ! נערך 2018 בפברואר 267 שנים על-ידי נחמה ב שגיאות כתיב
פורסם 2018 בפברואר 267 שנים מחבר ציטוט של lompy לא יודע איפה מופיע הסיסמה אבל זה לא ממש חושב. תמשיכי לקרוא את עמודים 2 ו 3. בתמונה הריאשונה בעמוד 3 תחת עמודה SSID זה הרשתות האלחוטיות שמוגדרות אצלך. כנראה שכבר מוגדרת שם רשת אחת. תלחצי עליה ואז זה יקח אותך כנראה למסך בתמונה השניה ושם את יכולה להחליף סיסמה. אין לי את המודם הזה ואני לא כל כך מבין את השאלה השניה שלך. אם כרגע את מחוברת לאינטרנט עם המודם הזה אז הכל עובד ולא צריך לגעת שם. בדיוק שאלתי על כתובות זרות הנכנסות לי כשמחוברת דרך הראוטר (בתמונה המצורפת). השאלה היא איך למנוע את התופעה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.