פורסם 2017 בנובמבר 48 שנים מחבר עשיתי את הבדיקה ב Pubg עכשיו הגדרות נמוכות וגבוהות מוזר שלא הייתה נפילה והאורוס עבד ברקע היה טיפה מיקרו סטטרים אבל עדיין FPS היה גבוה ובסדר עכשיו עברתי לרוקט ליג אני בתוך ה Menu וירד ל 20 FPS קבוע לחץ כאן תמונה זה כאילוו המחשב מפסיק לעבוד עם הכרטיס מסך גכם הטמפרטורה שלו הייתה 37 מעלות שזה לא טמפ' של עבודה בכלל או מאמץ זה כאילו הכרטיס לא עובד ואו זה קורה שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושמתי את ההגדרות הכי נמוכות ברוקט ליג נכנסתי לרוקט כבר בפעם החמישית כשאני בתוך התפריט וזה ישר יורד ל 20 FPS נערך 2017 בנובמבר 48 שנים על-ידי Guy Leon
פורסם 2017 בנובמבר 58 שנים מחבר עדכון נוסף למי שיכול לעזור לקחתי את הכרטיס ניסיתי לשים אותו במחשב של חבר שיש לו את אותו מעבד כמו אצלי אותו לוח ואותו מסך אמנם לא היה נפילות ל 20 אבל התחילו מיקרו סטטרים ומשחקים לא עבדו חלק היה להם תקיעוות וראינו שיש Spikes קפיצות גבוהות וירידות של FPS מ 144 ירידה מטורפת ל 90-110 כשעם הכרטיס שלו שזה אותו דגם אחד לאחד ה FPS היה יציב ותקין על 144 בלי ספייקים מה שמראה ומוכיח שהכרטיס שלו תקין ... אז בוודאות זה הכרטיס ? נערך 2017 בנובמבר 58 שנים על-ידי Guy Leon
פורסם 2017 בנובמבר 58 שנים https://hwzone.co.il/community/topic/354642-הדיון-הראשי-על-הדרייבר-nvidia-geforce-שוחרר-38813/?do=findComment&comment=5084024 נערך 2017 בנובמבר 58 שנים על-ידי SyndromE
פורסם 2017 בנובמבר 58 שנים מחבר אם אתה מומחה אז תעזור לי במקום להפנות אותי לפורום אחר כי כבר כתבתי פוסט שלם בתמיכה טכנית שזה לאותו נושא שאני צריך תמיכה אני סומך על הידע שלך אז... מה דעתך על הנושא?
פורסם 2017 בנובמבר 58 שנים הפנתי אותך לתגובה שלי בהקשר לדריבר האחרון. קרא אותה. קודם נראה אם זה עוזר לך.
פורסם 2017 בנובמבר 58 שנים מחבר אממ אוקיי קראתי... וזה קורה לי גם בדרייבר ישן יותר ושמתי לב שזה קורה לי גם בלי תוכנות ניטור כתבתי כאן שלקחתי את הכרטיס לחבר אחר שיש לו את אותו RIG כמו אצלי והיה ספייקים קפיצות ל 144 ונפילה ל 110 90 כשאצלו עם הכרטיס שיש לו את אותו סוג (ויש לו דרייבר ישן יותר) לא היה קפיצות וה FPS היה יציב בדקנו על אותו דרייבר
פורסם 2017 בנובמבר 58 שנים מחבר ציטוט של SyndromE הפנתי אותך לתגובה שלי בהקשר לדריבר האחרון. קרא אותה. קודם נראה אם זה עוזר לך. ניסיתי לבדוק את מה מה שאמרת על המחשב שלי אני מתנצל אבל אתה צודק זה אכן בעייה בדרייבר ומה לא עשיתי... פרמוט 3 פעמים ללכת לחבר פעמיים החלפת כרטיסים ואצלו יש דרייבר הרבה יותר ישן מ 388.0 והיה ספייקים אמנם לא ל 20 FPS אבל אוקיי זה אכן הייתה בעייה בדרייבר אצלי תודה
פורסם 2017 בנובמבר 58 שנים מזל טוב אחינו ! תעקוב אחר העידכונים.. וכמובן תשאיר את ההתקנה שתקינה (של הדריייבר) בצד.. תבלה *אמרתי לך לא הגיוני כרטיס מסך
פורסם 2017 בנובמבר 108 שנים מחבר ציטוט של גולן ונטו מזל טוב אחינו ! תעקוב אחר העידכונים.. וכמובן תשאיר את ההתקנה שתקינה (של הדריייבר) בצד.. תבלה *אמרתי לך לא הגיוני כרטיס מסך מצטער לאכזב.... הבעייה עדיין קיימת אמנם זה קורה לעיתים קצת רחוקות יותר אבל עדיין אני מקבל נפילה ל 20 FPS וננעל על זה עד שאני ממזער ומחזיר אני בדרייבר של 388.00
פורסם 2017 בנובמבר 108 שנים מחבר ציטוט של SyndromE הפנתי אותך לתגובה שלי בהקשר לדריבר האחרון. קרא אותה. קודם נראה אם זה עוזר לך. מצטער אחיי אמנם משחקים עבדו רגיל לכמה זמן אבל פתאום רוקט ליג שוב התחיל ליפול ל 20 FPS ונשאר על 20 FPS באמצע Match וכמו שרשמתי אני עם דרייבר גרסא 388 ולא 388.13 יש בעייה בכרטיס כניראה בוודאות הורדתי עכשיו לדרייבר יותר נמוך 387.92 ועדיין יש את זה זה לא בעיית דרייבר הכרטיס דפוק נערך 2017 בנובמבר 108 שנים על-ידי Guy Leon
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.