פורסם 2002 באפריל 623 שנים שמעתי שמרדנית מחשבים בנהריה הם רמאים...בהם צריך לטפל טוב טוב ;Dדווקא איתי הם ממש אחלה..לא הייתה לי איתם חצי בעיה עם אחריות, באתי להחליף את הזיכרון (כי הוא לא עבד ביותר מה-140 מגה הרץ ;D)והם לא עשו לי בעיות, החליפו ליונדאי דרעק(לפחות עובד ב-148 מגה הרץ, אבל גם אותו אני יחליף בקרוב למיקרון). ועכשיו כשנשרף לי המודם(יום לפני החג)הם לא עשו בעיות וישר הזמינו מודם אחר שעוד לא היגיע לצערי..אבל כשדיברתי איתם הם הבטיחו לי שאם המודם לא מגיע עד מחר בצהריים אני מקבל מודם אחר במקומו עם אחריות לשנה...בלי תוספת תשלוםבטח יעבירו לך חיוב לבנק ;Dבמקרה כזה אני יעביר להם את החיים לשלב הבא ;D ;D ;Dמאיפה אתה בנהריה?
פורסם 2002 באפריל 623 שנים אני לומד בריאלי בחיפה ;Dבוא נגיד ככה : הייתי אמור ללמוד עם נתן באותה כיתה בעמל אם הוא לא היה הולך לקבריואני לא לריאלי
פורסם 2002 באפריל 623 שנים אני לומד בריאלי בחיפה ;Dבוא נגיד ככה : הייתי אמור ללמוד עם נתן באותה כיתה בעמל אם הוא לא היה הולך לקבריואני לא לריאלילמה יש לי הרגשה שאתה רוסי(Russia RulZ ;D ) ושמך אלכס......?
פורסם 2002 באפריל 623 שנים לא אני לא אלכס (אם אתה מדבר על אלכס כץ/פולסקי)וכן אני רוסיקוראים לי מיקי (אם שמעת עליי...)
פורסם 2002 באפריל 623 שנים בואו נארגן רשימה ונעשה Road Trip קטן ברחבי הארץ :AR15:צריך עלילה...סיפור...וממי ניקח אוטו? (אפשר גם מטוס ;D)
פורסם 2002 באפריל 623 שנים אני עוד חודש מוציא רשיוןויש לי סבתא בנהריההיא תביא לי 100 שקל כמו כל פעם שאני באוהעבודה משלמת על הדלקאתם תעשו מהחנויות קרמטוריוםוהשכר שלי יהיה השלל שבפנים
פורסם 2002 באפריל 723 שנים מגניב! אני וOnn היינו בטוחים שאנחנו גרים הכי צפונית (ביחסית לכולם). Onn, מה אתה יודע! יש אנשים שתקועים בחור רוחק יותר מאתנו ! :-* ;D
פורסם 2002 באפריל 723 שנים מגניב! אני וOnn היינו בטוחים שאנחנו גרים הכי צפונית (ביחסית לכולם). Onn, מה אתה יודע! יש אנשים שתקועים בחור רוחק יותר מאתנו ! :-* ;D איפה אתה גר???
פורסם 2002 באפריל 723 שנים בעיר בא אני גר (גבעתיים) יש כמה חנות שעושקות אנשים!!!!!! :AR15: :AR15: :AR15:ומצאתי דרך שאפשר לטפל בחנות:יש לי מסך דפוק "14 ומה שאני ישה זה שאת הכבל דאטא אני יחבר לכבל מתח וברגע שהעושק יחבר את זה למחשב שלו יכנס מתח 220V למחשב דרך הכרטיס מסךאפשרות נחמדה יותר זה לחבר את המתח הגבוהה (24000 וולט) במסך לכבל דאטא ובכלל לאדות לו את המחשב !!!!!!!!אני בעד לשרוף את אייבורי !! (אם אפשר כשהנציגים עדיין שם בהפסקת הצהריים שלהם...תודה)נ.ב: מי בעד שיגיד אני !
פורסם 2002 באפריל 723 שנים אני חושב שהמושג הורחב יתר על המידה.לא כל מחשב שהוא לא עם AMD זה קבר, וגם כן אפילו שאין זיכרון ולוח אם משו משהו.כשמוכרים לך דברים ישנים זה קבר.
פורסם 2002 באפריל 723 שנים אני חושב שהמושג הורחב יתר על המידה.לא כל מחשב שהוא לא עם AMD זה קבר, וגם כן אפילו שאין זיכרון ולוח אם משו משהו.כשמוכרים לך דברים ישנים זה קבר.על מה אתה מדבר ??!! מוצרים ישנים זה לא קבר - תשאל את את'לון !!וחוצמיזה תסתכל טוב טוב !!לוח אינטל גאריבלדי - זה קברזכרונות מיוחדים לפנטיום 4 - זה קברמארז מהודר לפנטיום 4 - זה קברבאוגוסט 2001 ג'י פורס 2 MX 200 - זה בית קברותעכבר מקצועי ארגונומי - זה קברותסתכל בכמה הוא קנה את כל זה!!! 7000 ש''ח !!!ותאמין לי,תנסה לדבר עם החא**רות האלה בטלפון כדי לקבל קצת עזרה !! תשאל אנשים בפורום הזה שהיה להם העונג להתקל באייבורי (אני אחד מהם מן הסתם) תעשה חיפוש קל בפורום על המילה אייבורי - תראה מה תקבל !!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.