פורסם 2002 באפריל 623 שנים בעיר בא אני גר (גבעתיים) יש כמה חנות שעושקות אנשים!!!!!! :AR15: :AR15: :AR15:ומצאתי דרך שאפשר לטפל בחנות:יש לי מסך דפוק "14 ומה שאני ישה זה שאת הכבל דאטא אני יחבר לכבל מתח וברגע שהעושק יחבר את זה למחשב שלו יכנס מתח 220V למחשב דרך הכרטיס מסךאפשרות נחמדה יותר זה לחבר את המתח הגבוהה (24000 וולט) במסך לכבל דאטא ובכלל לאדות לו את המחשב !!!!!!!!
פורסם 2002 באפריל 623 שנים מחבר למה? מדי פעם אני קונ ה אצלהם דברים קטנים............זה המזל שאלו דברים קטנים (דיסקים לצריבה, פד לעכבר, אולי רכזת יו אס בי אבל זה גם יותא מידי)אגב איפה אתה לומד
פורסם 2002 באפריל 623 שנים אם תעשה אותו דבר לחנויות בנהריה אני נורא ישמח גם אני רק לא לחנות בהרצל 29(אני מאמין שאתה יודע על מי אני מדבר....)....הם אחלה, הבעיה היחידיה איתם שאין להם במחסן דברים לא קברים...ככה שאם תכננת על איזה מעבד AMD במקום...תשכח מזה
פורסם 2002 באפריל 623 שנים אם אתם מבינים על מה אני מדבר Apelker ;Dראו מפרט:פנטיום 1 133לוח אם Soyoמארז AT משובחכרטיס מסך: DIAMONDזיכרון 16 mb raMכרטיס קול Sound blaster 16 ISAמסך: מאג משובח 15"מודם: 33.6Kרמקולים: 2 עם ספק כוחמקלדת: אורגינלעכבר: מייקרוסופטמערכת הפעלה: 3.11והכל ב 9000 ש"ח!! :asthanos:
פורסם 2002 באפריל 623 שנים שמעתי שמרדנית מחשבים בנהריה הם רמאים...בהם צריך לטפל טוב טוב ;Dדווקא איתי הם ממש אחלה..לא הייתה לי איתם חצי בעיה עם אחריות, באתי להחליף את הזיכרון (כי הוא לא עבד ביותר מה-140 מגה הרץ ;D)והם לא עשו לי בעיות, החליפו ליונדאי דרעק(לפחות עובד ב-148 מגה הרץ, אבל גם אותו אני יחליף בקרוב למיקרון). ועכשיו כשנשרף לי המודם(יום לפני החג)הם לא עשו בעיות וישר הזמינו מודם אחר שעוד לא היגיע לצערי..אבל כשדיברתי איתם הם הבטיחו לי שאם המודם לא מגיע עד מחר בצהריים אני מקבל מודם אחר במקומו עם אחריות לשנה...בלי תוספת תשלום
פורסם 2002 באפריל 623 שנים שמעתי שמרדנית מחשבים בנהריה הם רמאים...בהם צריך לטפל טוב טוב ;Dדווקא איתי הם ממש אחלה..לא הייתה לי איתם חצי בעיה עם אחריות, באתי להחליף את הזיכרון (כי הוא לא עבד ביותר מה-140 מגה הרץ ;D)והם לא עשו לי בעיות, החליפו ליונדאי דרעק(לפחות עובד ב-148 מגה הרץ, אבל גם אותו אני יחליף בקרוב למיקרון). ועכשיו כשנשרף לי המודם(יום לפני החג)הם לא עשו בעיות וישר הזמינו מודם אחר שעוד לא היגיע לצערי..אבל כשדיברתי איתם הם הבטיחו לי שאם המודם לא מגיע עד מחר בצהריים אני מקבל מודם אחר במקומו עם אחריות לשנה...בלי תוספת תשלוםבטח יעבירו לך חיוב לבנק ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.